Bildirim
Lenovo Y510p Alüminyum Gövdede Elektrik Kaçağı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kasada metal çoksa böyle durumlar olur. Ayrıca o elektrik kaçağı değil. Statik elektriklenmeden kaynaklı. Kaçak olsa her zaman çarpar ve elinizi laptopun kasasına koyamazsınız bile. -
merheba iyi bir elektrik sistemim ve akım korumalı prizim var aynı durum bende de mevcut aliminyum kasanın problemi sorun edicek bir şey yok :) -
Aynı sorun bende de var çok sinir bozucu bir şey sadece fişe takılıyken oluyor.aynı prizden samsung ve toshiba nın leptaplarını kullandım böyle bir şey olmadı prizde sorun yok sorun y510p de. -
merhaba bi kaç gün önçe bende asus rog g550jk aldım. bu laptobun kasası alüminiyum arada bi elektrik çarpıyor. sorunu nasıl cözdünüz ? -
Topraklı prizden çalıştırın. Benim laptopta da var aynı sorun statik elektiriklenme sanırım. Topraksız prizden çalıştırınca üstünde bırakıyor o çarpıyor -
Topraklı priz nasıl oluyor hocam ben farklı bir şey biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
asus servisini aradım bugün gayet normal bir durum oldukarlını söylediler ! tekrar servis yerin adressini aldım oraya da götürdüm baktılar normal dediler .kullanmadan önçe elimi bi kazak yada bi koltuka fln sürtmemi tavsiye etiler. -
akım korumalı priz aldım sorun çözüldü bende.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X