Şimdi Ara

Lenovo Y510p GT 750m SLI İnceleme ve Görüşlerim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

quote:

Orijinalden alıntı: meter90

quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

Ge70: 3.529 tl.
    y510: 2.730 tl.

Arada 800 tl fark var. Ps4 de alacağım 6 ay içinde, o 800 tl yi orada kullanırım diye de düşünüyorum. Bir de Msi ın konularında sürekli bir fan sıkıntısından söz ediliyor o da mide bulandırıyor biraz.
    Tekrar gidip inceleyeceğim. Vatan da Lenovo yu görür görmez bu ne biçim kasa deyip çok incelememiştim.

bugün bir yerde vardı hocam bimekste galiba 2700 tl civarlarda
    hepsiburada.com' da falanda oluyor
    N11e de bakın (ben n11den aldım yılbaşından önce)

şöyle bir şey var Asus ge series hariç (onlarda ciddi bir fan var bunlarınki onun yanında fancık resmen)

*Mutlaka iade edilmemiş ilk defa kutusunu sizin açacağınız ürün olsun,
    klavyesi ve ekranında bant vardır, camde mavi bir bant vardır + klavye ekran arasında ince bir bez vardır( bunlara dikkat etmeyen çok oluyor iade edilmiş ürün alıyorlar)

Haberleşiriz alırsanız elimden gelen yardımı yaparım.

Hayırlı olsun şimdiden

Bu arada ps3 veya ps4 fikriniz gayet akıllıca olur (şahsen biraz pişmanım bunu aldığıma ama zaten bunu almasaydım -doların yükseleceğini biliyordum- 1500lük ürünlere 1900 vb. fiyat verecektim iyi oldu bir açıdanda )

+Bu ay 15te 150lik hb çekleri gelecek (forumda satılır fiyatları ne olur bilmiyorum) bir de kart kampanyası gelirse 100-150 tl wp vb. puan, hb'den de alabilirsiniz.

(vatan vb. yerler kolay iade aldığı için 2. 3. satışlarda outlet durumuna düşmüş ürünü sıfır diye satıyorlar pek önermiyorum.)

Kiyafet de dahil hemen hemen hic bir ürünümü gidip mağazadan almıyorum. Hatta bir ara market alışverişimi bile internetten yapıyordum. :)
    O yuzden cok güvendiğim Hepsiburada veya Bimeks den alırım buyuk ihtimal.
    Ürünün daha once açılıp acilmadigina cok dikkat ediyorum ben de. Sıfır takıntım vardır. Zaten bu foruma uyeysen cok fazla takıntı sahibi oluyorsun. :)
    Dün aksam yatmadan önce Msi alacagim diye düşünüyordum bugun Lenovo alacagim diyorum.
    Bu isler bir karıştığı zaman alacagin ana kadar karar veremiyorsun.
    Bakalım hayırlısı. Inşallah pişman olmam.

Her şeyden önce hayırlısı hocam

dell 7537 alacağım alacağım diye çok uğraştım konular açtım vs. baktım gelmemiş piyasada yok (dolar fırlayacak farkındayım, nakit olsa dolara gömerdim parayı zaten) bir yandan da makine almam lazım vs.

Lenovo takip etmiştim n11den (en iyi fiyat garantisinden de belki çek düşer diye) baktım yıl bitiyor alayım dedim, uygun olmuştu + hiç yoktan diğer modele göre 1 sene daha fazla taşır bu model beni

Özetle ilk cümle hayırlısı olsun diyorum.

Edit: yeni farkettim arkadaşın konuya baltayla girdik gasp ettik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meter90 -- 1 Mart 2014; 23:53:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Executioner15

hocam company of heroes 2 ve rome2 total war oyunlarını deneyebilirmisin??

biraz geç olduysa kusura bakma hocam

Total war 2 rome' a şimdi baktım (bazı oyunları sırf denemek için indiriyorum)

ayarlardan direkt extreme seçti (ultranında üstü) ama zorlanmasın diye very high seçtim full hd girdim oyuna
    benim oynadığım rome total war (serinin 1cisi) ile alakası olmadığı için görünüş pek ısınamadım oyuna 5-10 dk bakındım tarihi bir savaşa girdim biraz sağa sola tıkladım çıktım oyundan
    tahminim ultrada bile gayet akıcı sonuç verir ama full hd iken + very high kafi benim için.

Bu arada konu sahibi arkadaşım gerekli gereksiz çok yazdım kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meter90 -- 2 Mart 2014; 2:15:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: meter90

quote:

Orijinalden alıntı: Executioner15

hocam company of heroes 2 ve rome2 total war oyunlarını deneyebilirmisin??

biraz geç olduysa kusura bakma hocam

Total war 2 rome' a şimdi baktım (bazı oyunları sırf denemek için indiriyorum)

ayarlardan direkt extreme seçti (ultranında üstü) ama zorlanmasın diye very high seçtim full hd girdim oyuna
    benim oynadığım rome total war (serinin 1cisi) ile alakası olmadığı için görünüş pek ısınamadım oyuna 5-10 dk bakındım tarihi bir savaşa girdim biraz sağa sola tıkladım çıktım oyundan
    tahminim ultrada bile gayet akıcı sonuç verir ama full hd iken + very high kafi benim için.

Bu arada konu sahibi arkadaşım gerekli gereksiz çok yazdım kusura bakma

Estagfurullah hocam zaten konun amacı artısıyla eksisiyle cihazı alacak arkadaşlara veya alıpta kafasında soru işareti kalan arkadaşlara yardımcı olabilmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam verdiğiniz degerler için teşekkürler company of heroes 2 nin sonuçlarını beklıyorum asıl önemli olan o karlı bölümlerde veya yangınlı bölümlerde test edebilirsiniz

• Hocam pcnin battlefield 4 performansı nasıl acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackKhan

Hocam pcnin battlefield 4 performansı nasıl acaba?

Yakında videolu bf4 ultra testi yapıcam bütün performans ve sıcaklık değerlerini göstermiş olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: MrStolas

quote:

Orijinalden alıntı: BlackKhan

Hocam pcnin battlefield 4 performansı nasıl acaba?

Yakında videolu bf4 ultra testi yapıcam bütün performans ve sıcaklık değerlerini göstermiş olurum

Bekliyorum, teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam su batarya omru için intele ayarlamayı nasıl yapcaz anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercan0202

hocam su batarya omru için intele ayarlamayı nasıl yapcaz anlamadım

Hocam sağ aşşağıdaki 'energy management' tıklayıp pil durumunu 'en iyi pil durumu' seçeneğine getirirseniz cihaz bataryayı %60'a çekip daha az kullanmasıyla batarya ömrünü uzatıyor.
  • MrStolas kullanıcısına yanıt
    hocam hayır onu demıyorum yazınzda ikinci ekran kartını cıkartıp intel 4600 e ayarlayabilirsiniz yazmıssınız yanı anakartta gomulu ıntel ekran kartı varmı sli modellerde
  • dostum hd ekran kartını kullanmak istiyorsan 2. ekran kartını çıkartman gerekiyor ozaman aktif edebilirsin ve 2. ekran kartıda çıkıyor onda bi sıkıntı yok
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.