Şimdi Ara

Lenovo Y510P SLI İnceleme (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
2
Favori
17.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bu bilgisayarın çift ekran kartı dahil hali 2700 TL civarı doğru mudur? bir de windows derecelendirmesi koyabilir misiniz? özellikle grafik puanını merak ediyorum.
  • Kolay gelsin hocam,yaklaşık 3 ay önce lenovo y510p(750m sli-8gb ram) almıştım ve aldığım gibi win 8.1 e yükselttim ve bios olaylarını falanda halledip sorunsuz bir şekilde kullandım(herkeste olduğu gibi açılırken yaklaşık 30-40 saniye bekleme sorunu dışında), bu yüzden win 8 de alacağım performansla ilgili hiçbir bilgim yok.Bugün pc ye format attım.Sizce win 8 mi kullanmalıyım yoksa tekrar 8.1 emi yükselteyim,pc yi sadece oyun için kullanıyorum,görsellik menüler falan pek umrumda değil,işim gereği yaklaşık 6 ay gemide kalacağım ve doğal olarak internetten ufak tefek hataları halletme lüksüm olmayacak,o yüzden en doğru kararı vermek istiyorum,şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahlucksiz -- 11 Ekim 2014; 13:57:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar alet sürekli hata veriyor;

Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu
    NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, versiyon 350.12 görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu.

şeklinde, bu hatayı verdiğinde ekran donuyor ve çınlama sesi çıkıyor ve ilk defa az önce yeniden başlattı alet kendini. Birkaç yazı okudum, oralarda gördüğüme göre güç yönetimiyle ilgili bir sıkıntı olabilirmiş fakat hepsi yüksek performansta. Konu ile ilgili bir tavsiyeniz var mı? Nasıl çözerim sizce?
  • MonarC kullanıcısına yanıt
    fps nizi kitleyebilirsiniz , 30-40 gibi bi değere
    büyük ihtimalle çözecektir
  • Sanırım çözdüm mevzuyu, Lenovo Power Manager programının başlangıçta başlatılmamasını sağladım ve o zamandan beri hiçbir problem yaşamadım. Programda da pc yüksek performans modundaydı fakat demek ki bir şekilde engel oluşturuyor.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.