Şuanda iki modelde teknosanın dar ürün yelpazesi içinde olduğundan benimde ilgimi çekiyor.Acaba hangisi ?
r520
2 günlük bir R520 kullanıcısı olarak tavsiye ediyorum bana çok kaliteli bir mal gibi geldi ama tabi 2 gün içinde söyleyebileceklerim ancak bunlar
bir de hd4670 ekran kartı mı daha iyi yoksa 9600 gs mi??
bende samsung kullanıyorum ama Servisi olayı çok çok kötü, İST bile sadece bir yerde tam servis hizmeti veriliyor orasıda İST-SARIGAZİ de başka tam notebook hizmeti veren yer yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Hashasin
bir de hd4670 ekran kartı mı daha iyi yoksa 9600 gs mi??
hd4670 9600gs den kat kat daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: chiller
bende samsung kullanıyorum ama Servisi olayı çok çok kötü, İST bile sadece bir yerde tam servis hizmeti veriliyor orasıda İST-SARIGAZİ de başka tam notebook hizmeti veren yer yok.
servislik ne oldu ki kardeş? arıza falan çıkartıyo mu çok? benim lenovo yu da düşünmemin sebebi sağlamlığı. samsungu fakat hiç duymadım laptop markası olarak.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: chiller
servislik ne oldu ki kardeş? arıza falan çıkartıyo mu çok? benim lenovo yu da düşünmemin sebebi sağlamlığı. samsungu fakat hiç duymadım laptop markası olarak.
yok arıza olayı yok yaa ben HDD yi değiştirdimde R520 250GB HDD var ya üstünde bena yetmiyor bende 500GB dahili HDD aldım kendim taktım Garantim iptal oldu yani, samsungu aradım servislerimizde HDD değişimi yaptırın dediler sadece İST SARIGAZİ de Sinan diye birisi varmış o bakıyormuş samsung notebook ve HDD Recovery işlerine başka adam yok. Kont u aradım biz teknik destek vermiyoruz sadece getiriyoruz dediler, Teknik Destek için Koyuncuyu arayın dediler Bende Koyuncu yu aradım onlarında Mecidiyeköyde yerleri var ama Samsung Notebook lara bakmıyoruz Sarı Gazide bakıyoruz dedi.. Bakırköyde Samsung servisi var orayı aradım onlarda Samsung Notebooklara bakıyoruz ama HDD ye bakmıyoruz dediler.. yani anlıcanız Donanım değişimdimde çok dikkatli davranın... Cihazınızı fazla kurcalamayın sonra kapı kapı gezersizniz söyleyim.
samsung içerisindeki parçaların kalitesi ve uyumu açısından bir toshiba ya bir lenovo ya ulaşabilr mi? ucuz olmasının nedeni sanki kalitesiz ve ucuz parça kullanmaları gibi geldi bana.
quote:
samsung içerisindeki parçaların kalitesi ve uyumu açısından bir toshiba ya bir lenovo ya ulaşabilr mi? ucuz olmasının nedeni sanki kalitesiz ve ucuz parça kullanmaları gibi geldi bana.
Vallah performas olarak ben çok memnum, 1240tl ye 10 taksit almıştım benim ilk R520 T6400 250GB HDD li olan modeli.
Parça konusunda yeni HDD aldım almadan önce forumlarda sordum hep hengi marka nasıl bir HDD alayım diye bana WD Scorpio Blue 500 GBlık olan HDD yi alan diyen oldu, araştırmalarımda da hep bu HDD yi öneriyorlardı. Bende aldım benim cihazın üstündeki HDD yi söktüm birde ne göreyim Aynı HDD nin 250gb lık olanı!!! ve HDD den çok memnum sesiz hızı gayet yeterli hızlı yani..
Kasa konusuna gelirsek Plastik mesela Asus 2000TLlik bir cihazı vardı metal gibi daha kaliteliyi duruyordu.
Mesela samsung Klavesi bence süper harika hem şık hemde rahat kullanımı var.
uzun lafın kısası ucuz olması ve kalitesiz konusunda sadece Dış kasaya diğerlerine göre kalitesiz diye biliriz başka bir parçası bence kalitesiz falan değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme