Şimdi Ara

LENOVO Y550 mi LENOVO Y530 mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu arada kartların özelliklerini yanlış yazan arkadaş Mobil olmayan masaüstü için olan cihazların özelliklerine bakmış sanırım abartılcak bir şey yok yardımcı olalım
  • Lenovo Y550 59-020601
  • y550 daha iyi. ama fiyatı da ona göre zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemaydinlik

Bu arada kartların özelliklerini yanlış yazan arkadaş Mobil olmayan masaüstü için olan cihazların özelliklerine bakmış sanırım abartılcak bir şey yok yardımcı olalım

Herkes hata yapabilirde emin değilsen böyle laflar söylemiyeceksin.

quote:

Orijinalden alıntı: Asiatico

enine boyuna incelerseniz kurulaflardan once iyiceee bir araştırırsanız her iki kartında üstün özelliklerini anlarsınız.

• Y530 Kasası gerçekten çok sağlam 1 kattan dustu:D sadece köşesi hafıf kalktı okadar
  • y530 ses 4+1 (kaç watt toplam]
    y550 2+1 [toplam 4 watt
    ses kalitesi olarak kıyaslayabilmisiniz 2 laptopu...
  • y 530 da 4 höperlör aynı anda kullanılamıyor ama bunun bir çözümü var forumda bir arkadaş yazmıştı. ses kalitesi bence süper ötesi hp toshiba falan yalan yani bunun yanında çok güçlü sesi çok. y550 yi deneme fırsatım olmadı ama kesin olmayarak ya biraz daha düşük veya aynıya yakın ses düzeyi alınabilir diye tahmin ediyorum.
    ekran kartı tartışması konusunda ise bir şey sormak istiyorum bu karşılaştırmaların olduğu ve işte şu şundan daha yüksekmiş dememizi sağlayan siteye ne kadar kesin olarak güvenebiliriz? Çünkü aynı özelliklere sahip farklı markalardaki makinelerde bile test sonuçları arasında çok büyük farklar olabilirken şu kart daha iyi demek biraz mantıksız gibi geldi bana???
    Yanlış birşeyler söylediysem cahilliğime verin
    saygılar
  • ben yaklaşık 5 ay önce vatandan altım Y550 64bit vista
    makinede sorun yok bence canavar ki sonuna kadar da arastırdım herkese tavsiye ederim tek tuşla geri alma ve veriface kullanımları ise tam anlamıyla,etkileyici diyebilirim ben ,laptop u pis kullanırım ama o ben pisde çalısırım dedi, ilerleyen günlerde bu güzel performans ve bana yaptıgı bu tatminkar performansına ilişkin temizlik yapıcam.
    Bide sunu sölemek istiyorum çok guzel bir goruntusu var klavye kısmının beyaz olması diger taraflarının,ise ıslak siyah gorunmesi çok alıcak olan arkadasım tavsiye ederim Y550 perfo canavarı dizinin ustunde saatlerce kullanabilirsin,ileri seviyede ısınıp seni rahatsız etmez
    yine söliyorum alıcak oluıyum yine alırım. kablosuz performansı çok ii kablolu kullaım geregi duymuyosun hiç nerdeyse eşdeger ..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.