Şimdi Ara

lenovo Y550 vs samsung R620 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • herkese tesekkur ederim.. o zaman fazla kurcalamaya ve kafa karıstırmaya gerek yok...
    benim kaygım windows 7 de acaba DDR3 ramlerle daha fazla performans alabilirmiyim di...

bu hafta bulabilirsem bide gidip gordukten sonra samsung u almak en mantıklısı gibi duruyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komert -- 23 Ağustos 2009; 10:27:31 >
  • daha yeni gordum mediamarkt insert inde...
    lenova Y550 nin ekran karti GT130 un rami de DDR3...

su anda samsungun tek artisi islemcisi... (2.53)

lenovo da ise islemci (2.2) ekran karti rami ve sistem ram i DDR3...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komert -- 24 Ağustos 2009; 10:12:30 >
  • lenovo alırken test etme şansın varsa test et. bazı ses problemleri yaşayanlar olmuş kulaklığı takınca gürültü gelmesi gibi.
    şahsen samsunga güvenmiyorum uzun dönemde daha ne kadar oldu ki piyasada çoğalalı... servisi kim nerede?
  • bende samsung düsünüyodum ama lenovo aldım ve memnunum tavsiye ederim lenovoyu.
  • hocam kesınlıkle samsung çünkü işlemci ve ekran kartı açık ara önde... samsung 4ever
  • samsung daha iyi özellik olarak ama kasa ve servis yönünden kesinlikle levono

http://www.hizlial.com/notebook/notebooklar/samsung-r522-fs03tr-intel-core-2-duo-p8700-2-53ghz-4gb-320gb-16-tasinabilir-bilgisayar_30.001.1271.0033.htm

1,350.62 TL KDV Dahil samsung r522-fs03
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.