Şimdi Ara

lenovo y560(8gb vs. 4gb)soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk sorum y560'ların iki modeli'de şuan da türkiye'de var mı?

Esas oyun için alıyorum şöyle 2 sene rahat rahat, high'e yakın görüntü ayarlarıyla oynamak istiyorum oyunları sizce uygun mu?

sizce 4gb mi yoksa 8gb ramlisini mi alayım?

• bende bu ikisi arasında kaldım açıkçası.vatan a gidip sordum ne fark var bu ikisi arasında dedim? sonuçta aralarında 500lira gibi bi fark var ve sadece 4gb ram için 500tl ödemek istemedim.özelliklerine baktığımda pahalı olanın 4gb ram,140gb hdd fazlalığı ve monitör tipinde bright wiev extra özelliklerini gördüm.bright view tam olarak nedir dediğimde bi cvp veremediler.eğer bu bright wiev 400lira felan fark yaptırabilecek bi özellikse,8gb olanı al derim yoksa 4gb ram e sahip olan alet 2 sene işini görür...
  • Ben 8gb olan modeli aldim Sadece Ram Farki Var Sanirim Birde Hdd Baska Bir Özelligi varsa Bende Bilmiyorum:)
  • Aradaki farka değmez.4gb ram üstü gereksiz daha 3gb bile tam kullanılmazken.Kısaca mantıklı olan 4gb'lık model.Aradaki fark verilmeye değmez.
  • 4 Gb ram şuan için birçok uygulamaya yeterli.

Ama 5650 ile 2 sene bütün oyunlarda high görüntü zor.

Şuan dirt2 , metro2033 , mafia2 gibi oyunlarda highta fpsler çok çok iyi denemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sayın

4 Gb ram şuan için birçok uygulamaya yeterli.

Şuan dirt2 , metro2033 , mafia2 gibi oyunlarda highta fpsler çok çok iyi denemez.

o zaman şöyle diyeyim fifa 2011'e next gen geliyor ben sadece bu oyunu en yüksek seviyede oynayayım istiyorum

Zaten çok vaktim olmaz oyuna
  • 5650 değil ki 5730.
    quote:

4 Gb ram şuan için birçok uygulamaya yeterli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fark etmez 5730 içinde geçerli dediklerim.

5730 5650'nin saat hızları artırılmış versiyonudur.

Default değerlerde 3-5 fps fark ederki overclock ile 5650 600/900 rahatça çalışıyor zaten.
  • quote:

Fark etmez 5730 içinde geçerli dediklerim.

Default değerlerde 3-5 fps fark ederki overclock ile 5650 600/900 rahatça çalışıyor zaten.

Tabi 5730 da overclock olabilir
  • Tabiki

Ben kendi ulaştığım değerleri yazdım.

Siz denediniz mi imzadaki sistemin ulaşabildiği değerleri?
  • quote:

Fark etmez 5730 içinde geçerli dediklerim.

Ne demek farketmez 3-5 fps farkı olabilir hatta hiç olmayabilir fakat yanlış model ismi vermeniz güzel bir şey değil performansı kasıt etmiyorum ben.
  • Fark etmez demek 5650'li bir model de alsanız 5730'lu bir model de alsanız değişecek birşey olmaz demek.(hemen hemen)

Ki bu kadar sorun etmeyin oyun oynamıyorum dediniz Fifa11 demosu her ne kadar sıkıntılı olsada tam sürümünü full ayarda oynayabilirsiniz diye düşünüyorum.
  • quote:

Tabiki

Ben kendi ulaştığım değerleri yazdım.

Siz denediniz mi imzadaki sistemin ulaşabildiği değerleri?

Daha denemedim ama yakın zamanda deneyip paylaşmayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.