Şimdi Ara

Lenovo Y570 bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün lenovo Y570 in İ5 li olan modelini aldım Vatandan.Bilgisayara format atmayı düşünüyorum Win7 ultimate kurucam.Sadece driverları yedek olarak alsam yeterli olur mu?Bir sorun çıkar mı ileride ?

• bence boşuna format atma YÜKSELTME yap ayrıca driverların yedeğini kesinlikle al 4 dvd tutuyo... eğer format atarsan her hangi bir harddisk hatasında ürünün garanti dışı kalır.
  • Recovery DVD lerini nasıl alabilirim driverlar 2.2GB falan dediğin galiba recovery dvd leri?
  • y570 lerde recovery diskin içine gömülü geliyor diye biliyorum format atmadan önce diskten yedeklemen lazım
  • bu urunun ıçınde İşletim Sistemi 7 Home Basic 64 Bit Tr uar sızce oyun olsun fılm olsun ınternet olsun performans etkılermı bu 7 Home Basic 64 Bit yoksa professıonal ueya Win7 ultimate yuklersek performans yukselırmı ? farkeden bırsey olmazsa sıkıntı yaratmayacaksa hıç yukseltmenın anlamı yok oyuzden sordum ?

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-320981-y570-core-i5-2430m-240ghz-6gb-ddr3-500gb-156-dvdrw-2gb-gt555m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=58153

Lenovo Y570 bilgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.caner -- 30 Aralık 2011; 22:54:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dj.caner

bu urunun ıçınde İşletim Sistemi 7 Home Basic 64 Bit Tr uar sızce oyun olsun fılm olsun ınternet olsun performans etkılermı bu 7 Home Basic 64 Bit yoksa professıonal ueya Win7 ultimate yuklersek performans yukselırmı ? farkeden bırsey olmazsa sıkıntı yaratmayacaksa hıç yukseltmenın anlamı yok oyuzden sordum ?

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-320981-y570-core-i5-2430m-240ghz-6gb-ddr3-500gb-156-dvdrw-2gb-gt555m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=58153

Lenovo Y570 bilgi

bence ultimate e yükseltmenin ve ya direk olarak kurmanın sana performans olarak hiç bir katkısı olmicak bence böyle kullan gitsin ultimate dediğin versiyon iş yerlerinde kullanılır... bunun dışında recovery dvd sini ONEKEY RECOVERY tuşunua basarak açılan menüden yapabilrsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.