Şimdi Ara

Lenovo y580 ekran kartı güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarı aldıgım gun ki driveri kullanıyorum hala euro truck simulator 2 'de cayır cayır yanıyo resmen makine ve fifa 13'de mediumda bile ekran görüntüsü renk değiştiriyo yeni sürümleri nvidianın sitesinden güncellemeye çalışyorum uyumlu değil diyor nasıl hallolur bu iş yoksa hiç bi güncelleme gelmedi mi uzun süredir forumdan uzak kaldım bu tür bi bilgi daha once verildiyse affınıza sıgınıyorum
    Not: 295.93 sürümünü kullanıyorum
    Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim

• WHQL 306 sürücüsü geldi hatta 310beta da geldi onları yükleyip kullanabilirsin ben suan 306yı kullanıyorum gayet performanslı maşallah :D ayrıca gpu da max 63 derece gördüm soğutucu da kullanmadıgım halde.
  • gtx 660 cayır cayır yanacak bir kart değil. Sisteminizde bir sorun olmasın ? Ayrıca renklerin değişmesi filan donanımsal bir sorun gibi duruyor. Kartta veya soğutma sisteminde sorun olabilir. Oyun sırasında maksimum gpu sıcaklığınız nedir ? O kart 70C'yi zor geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: croweN

WHQL 306 sürücüsü geldi hatta 310beta da geldi onları yükleyip kullanabilirsin ben suan 306yı kullanıyorum gayet performanslı maşallah :D ayrıca gpu da max 63 derece gördüm soğutucu da kullanmadıgım halde.

nereden indirebilirim sürücüyü link paylaşabilir misin nvdianın sayfasında ki güncellemeyi yükledim fakat uyumlu olmadıgını soyledi
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

gtx 660 cayır cayır yanacak bir kart değil. Sisteminizde bir sorun olmasın ? Ayrıca renklerin değişmesi filan donanımsal bir sorun gibi duruyor. Kartta veya soğutma sisteminde sorun olabilir. Oyun sırasında maksimum gpu sıcaklığınız nedir ? O kart 70C'yi zor geçer.

Linkte ki foto 10 dakika ets2 oyunu sonucudur bunun biraz daha üzerine cıkıyo tabi black ops 2 ve medal of honour oynarken birde fifayi yuksek çözübürlükte oynarken dediğim erkan rengi değişikliği ve yakın çekimlerde flu goruntu oluyo isterseniz o fotolarıda gosterebılırım sorunu tespıt edebılmenız ıcın teşekkurler sımdıden

• Sicaklik sorunu yokmus. Oradaki degerler cok normal.

En iyisi nvidia ile ilgili pc de ne varsa kaldirin. Sonra en guncel versiyonu kurmayi deneyin. İntelin sitesinden de hd4000 icin gerekli driveri kurun daha sonra nvidiayi kurun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence cihazda bir sorun olabilri garantisi devam ediyorsa bi göstermekte fayda var derim artık notebooklar ısınmıyor çünkü bende yeni notebook aldım AMD A-10 işlemcili lenovo aldım herkes AMD işlemcileri ısınır diye çamur attı ama oynamadığım oyun yok işlemci tık demedi maşallah. üstelik bu modelde çift ekran kartı var genede ısınma sorunu falan görmedim ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus n53sn Ekran kartı Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartınıda güncelledim fakat fifada ki sorun hala devam ediyorBu Fotodaki gib i görüntü olabiliyo mesela bunu yakılayabildim
  • arkadaşlar bende gözlemlediğim bir sorun var. Nvidia gtx-660m ekran kartlı Y580 sahibiyim. Ve oyun oynayan birisiyim. Nvidia ayarlarım otomatikte duruyor. Yani masaüstü uygulamalarda hd 4000 , üst düzey grafik gereksiniminde harici kart 660m. Ancak başlat çubuğundaki saatin ordaki nvidia simgesi bir kaç gün sonra kayboluyor. program files içindeki uygulama başlatma klasorlerindende exe dosyasını açıyorum açılmıyor tepki vermiyor. Bende internetten indirdiğim güncel sürümünü kurdum. Ancak bir kaç gün sonra aynısını oda yaptı. Yine kayboldu.

PES 2013 oyununda settings ten eğer grafik kartı 660m olmazda oyunu başlatmıyor. Bu yüzden yeniden oyunu nvidia kısmından otomatik değilde 3d hızlandırıcısı moduna almam(660m) gerekir. NApıcam ne önerirsiniz. Habire bunu kuramam sizce sorun ne
  • bence intelin hd-4000 ekran kartını devre dışı bırak zaten bu ekran kartı geçişi olayı optimus denilen yazılım çok defa sorun olan bir uygulama bazen geçiş yapıyor bazen yapmıyor bazen oyun içerisinde sakin bir sahnede geçiş yapıyor tekrar hareketli bir sahneye geçildiğinde pc takılmaya başlıyor. bu geçişleri ya manuel yapıcaksın yada kapat hd-4000 zaten sadece enerji tasarrufu amacı ile vardır bir performansı yok.
  • Euro truck similatör 2 de kasar arkadasım Gtx660 bile. oyunda sıkıntı var çünkü www.geforce.com sitesinden gir ekran karıtınının güncel driverini indir beta seçeneğinide aç
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.nfyc

arkadaşlar bende gözlemlediğim bir sorun var. Nvidia gtx-660m ekran kartlı Y580 sahibiyim. Ve oyun oynayan birisiyim. Nvidia ayarlarım otomatikte duruyor. Yani masaüstü uygulamalarda hd 4000 , üst düzey grafik gereksiniminde harici kart 660m. Ancak başlat çubuğundaki saatin ordaki nvidia simgesi bir kaç gün sonra kayboluyor. program files içindeki uygulama başlatma klasorlerindende exe dosyasını açıyorum açılmıyor tepki vermiyor. Bende internetten indirdiğim güncel sürümünü kurdum. Ancak bir kaç gün sonra aynısını oda yaptı. Yine kayboldu.

PES 2013 oyununda settings ten eğer grafik kartı 660m olmazda oyunu başlatmıyor. Bu yüzden yeniden oyunu nvidia kısmından otomatik değilde 3d hızlandırıcısı moduna almam(660m) gerekir. NApıcam ne önerirsiniz. Habire bunu kuramam sizce sorun ne

Arkadasım izleyecegin yol şu
    Sag tık>nvidia denetim masası>3D ayarlarının yönetilmesi>program ayarları
    eger pes yoksa ekle kısmından .exe ekle
    tercih edilen grafik islemiyi de NVIDIA GPU yapcaksın

• suan kullandıgım surum 2.99 gibi birey 3.1 gıbı bır surumu var guncellersem bır sorun olurmu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.