Şimdi Ara

lenovo y580 ile ilgili bir kaçsoru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün akşam sipariş yaptım kargoya verilmiş yarın elime ulaşacak ürün ama aklımda bir kaç soru var yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim

1- Makineyi ilk aldığımda ne yapmalıyım.Direk recovery dvd simi oluşturmalıyım eğer öyleyse nasıl yaparım
    2- Benim y580 1tb ssd'siz sürüm :S bazı arkadaşlar geç açılıyor bios güncellenirse erken açılabilir gibi şeyler söylemiş doğruysa bunlar nasıl yapabilirim.doğru mu?
    3- Bu makine geldiğinde bana ilk oyna diyeceğiniz oyunlar neler.genel de online oynarım diablo-bf3 oynamayı düşünüyorum
    4- Makine gelince başka yapmam gereken birşey var mıdır?

• 1. Güncellemeleri yap. Güncellemeler bitmeden DVD oluşturma.
    2. Normal açılıyor. Ben de aynı cihazı iki gün önce aldım. Belki başlarda çok güncelleme yaptığı için öyle bir sıkıntı izlenimi doğmuş olabilir.
    3. Eh artık oyunu da sen bilirsin :)
    4. McAfee'yi kaldır. Çok kasıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihbirinci

1. Güncellemeleri yap. Güncellemeler bitmeden DVD oluşturma.
    2. Normal açılıyor. Ben de aynı cihazı iki gün önce aldım. Belki başlarda çok güncelleme yaptığı için öyle bir sıkıntı izlenimi doğmuş olabilir.

teşekkür ettim güncelleştirme yaptıktan sonra dvd'ye al diyorsun recovery i yani bazı arkadaşlar güncelleme falan yapmadan direk recovery i dvd lerini çekin demişte
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirbaba71

quote:

Orijinalden alıntı: fatihbirinci

1. Güncellemeleri yap. Güncellemeler bitmeden DVD oluşturma.

teşekkür ettim güncelleştirme yaptıktan sonra dvd'ye al diyorsun recovery i yani bazı arkadaşlar güncelleme falan yapmadan direk recovery i dvd lerini çekin demişte

Her ikisinide yapabilirsin güncelleştir veya güncelleştirme güncelleştirirsen birdaha sistemi dvd'den recovery yüklediğinde yapmak durumunda kalmazsın en fazla.

• tamam teşekkürler güncelleştireyim de alayım o zaman
  • ürün şu an elime geçti herhangi ürünle ilgili bi sorusu olan var mı arkadaşlar veya inceleme isteyen falan elimde kaliteli bi kamera yok ama 5800 kamerası var :D şuan kurtarma diski oluşturuyorum
  • kaça hangi firmadan aldınız?
    oyunlarda fan sesi-zorlanma oluyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

kaça hangi firmadan aldınız?

2000 tl ye eksen bilgisayardan aldım henüz oyun oynayamadım crysis 3 vardı benim bilgisayarda yeni bilgisayara attım açılmadı onu halletmeye çalışıyorum halledince performans konusunda burdan paylaşırım ama şuan 4 saattir falan açık herhangi bi ısınma yok pc de
  • quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

kaça hangi firmadan aldınız?

yaklaşık 1.5 saattir call of duty black ops 2 oynuyorum sıcaklık değerleri gibi galiba iyi fena değil şimdi de crysis 3 oynamaya başlayacağım

lenovo y580 ile ilgili bir kaçsoru
  • Fan modunda oynamıyormusun ekran kartı sıcaklığı yüksek,işlemci normaldir.
  • ya ben bu bilgisayar işlerinden pek anlamıyorum ama bende y580 almak istiyorum. normalde ısı değerleri kaç olmalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalmemo03

ya ben bu bilgisayar işlerinden pek anlamıyorum ama bende y580 almak istiyorum. normalde ısı değerleri kaç olmalı?

Isı değerleri iyi olması açısnıdan 80C altında olması iyidir bazı leptoplarda fan modu yoktur 80 üzeri çıkabiliyorlar arkadaş heralde bu modu kullanmamış yada düzgün çalışmıyor ekran kartı ve işemci 80 üzerinde.İşlemci okadar ısınması normal karşılanabilir ama ekran kartı fazla olmuş.Bu sistem sıcaklıklarından hdd'de etkilenmiş 54 olmuş normalde hdd soğutması iyibir sistemde 40C altındadır 45C işlem yaparken olabilir ama 55C hdd'ler için sıkıntılı sınırdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalmemo03

ya ben bu bilgisayar işlerinden pek anlamıyorum ama bende y580 almak istiyorum. normalde ısı değerleri kaç olmalı?

fan modunu nasıl kullanacağım ben direk açtım oyunu bilmiyordum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirbaba71 -- 23 Kasım 2012; 11:26:29 >
  • arkadaşlar konu güncelden düşmüş y580 de fan modu var mı varsa nasıl açacağım bir de laptop çantası alacağım sizce sırt çantası mı alayım normal çanta mı yada şu çaprazdan sağdan sol omza doğru takıyoruz ya ondan mı adını unuttum onun :D
  • Battlefield 3 oynamalısın...
  • evet şuan iniyor battlefield 3 zaten :D de yukardaki sorularıma cevap bulmadım hala

arkadaşlar konu güncelden düşmüş y580 de fan modu var mı varsa nasıl açacağım bir de laptop çantası alacağım sizce sırt çantası mı alayım normal çanta mı yada şu çaprazdan sağdan sol omza doğru takıyoruz ya ondan mı adını unuttum onun :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.