Şimdi Ara

LENOVO Y580 Mİ? MSİ GE60 213XTR Mİ? ASUS N56VZ S4016? MI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
2.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Lenovonun ısınma problemi varmış kardeş.HDD yi işlemci ile ekran kartı arasına yerleştirmişler.Soğutucu ile bu iş hallolur fakat şahsen ben bilgisayarı soğutucu ile kullanmak istemiyorum

Ney alıpda bu kafayla yorum yapıolar anlamıom arkadas bendede imza dakı lenovo var gecen ayram almısdım

ISSINMA FELANNNNNN yOKKKKKKKKKKKKKKK bunu gonul rahatlıgı ıle soyluyorum

Ayrıca performans acısından deli manyak cıhaz klavye ve pad e hayran olacagının garantısını verıom

jbl ler ıle pısman olmadıgını bırdaha anlıyıcan

menteşe dıorlar ben gunde 4 mınumum 4 kez acıp kapatıyorum en ufak bı salma olmadı

ŞİMDİ GELELİM SORUNLARINA

Mcafee yuklu gelıyor ben bunun para verıp 1 yıllık lısanslı aldım ama gecenlerde cpu yu sıkıstırmya basladı anlıp ses kasmsı yapıyordı cızırtı tarzında
    neyse forumda az aradım bu mcafee yapıomus sılıp tekrar kurdum 0 sıkıntı suan
    alıpda basına gelırse panık olma dıye yazdım...
    bırde format atsam nası atıcam hala çozemedım :D bu konuda bılgım sıfır ssd ıle nasıl oluyor bılmıyorum

bunların hepsını ssd lı olanı ıcın yazıorum belırtıyım yoksa normal olanı daha yawas acılıyor 16 snden az zamanda pc acılmıs kullanıma hazır halde oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptan2435

quote:

Lenovonun ısınma problemi varmış kardeş.HDD yi işlemci ile ekran kartı arasına yerleştirmişler.Soğutucu ile bu iş hallolur fakat şahsen ben bilgisayarı soğutucu ile kullanmak istemiyorum

Ney alıpda bu kafayla yorum yapıolar anlamıom arkadas bendede imza dakı lenovo var gecen ayram almısdım

ISSINMA FELANNNNNN yOKKKKKKKKKKKKKKK bunu gonul rahatlıgı ıle soyluyorum

Ayrıca performans acısından deli manyak cıhaz klavye ve pad e hayran olacagının garantısını verıom

jbl ler ıle pısman olmadıgını bırdaha anlıyıcan

menteşe dıorlar ben gunde 4 mınumum 4 kez acıp kapatıyorum en ufak bı salma olmadı

ŞİMDİ GELELİM SORUNLARINA

Mcafee yuklu gelıyor ben bunun para verıp 1 yıllık lısanslı aldım ama gecenlerde cpu yu sıkıstırmya basladı anlıp ses kasmsı yapıyordı cızırtı tarzında
    neyse forumda az aradım bu mcafee yapıomus sılıp tekrar kurdum 0 sıkıntı suan
    alıpda basına gelırse panık olma dıye yazdım...
    bırde format atsam nası atıcam hala çozemedım :D bu konuda bılgım sıfır ssd ıle nasıl oluyor bılmıyorum

bunların hepsını ssd lı olanı ıcın yazıorum belırtıyım yoksa normal olanı daha yawas acılıyor 16 snden az zamanda pc acılmıs kullanıma hazır halde oluyor

Kardeş çok teşekkür ederim normal olarak boşta ki bir pc nin HDD sıcaklığı 34-40 değerleri arasında olması gerekirken lenovo y580 in sıcaklıkları 47 derecelerde seyrediyor ve çok hafif bir uygulama aktivitesi bu sıcaklığı 51 dereceye çıkarmaya yetiyor.Bundan şikayet edenler var.Burdan da görebilirsiniz

http://www.youtube.com/watch?v=MaaH4R_6Wgc

Zaten lenovolarda ısınma problemi yok.Bu modelde HDD sıkıntı olmuş bu konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RenaCC -- 26 Ekim 2012; 18:16:46 >

• Lenovo'nun donanım özellikleri,MSI'ın ekran/soğutma kalitesi,Asus'un parça kalitesi daha önde.Kısacası iş senin seçimine kalmış.
  •  LENOVO Y580 Mİ? MSİ GE60 213XTR Mİ? ASUS N56VZ S4016? MI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RenaCC -- 26 Ekim 2012; 19:07:10 >
  • Pardon yanlış olmuş Msi GT650M DDR5 Lenovo GTX660 Asus GT650M DDR3
  • upppp
  • Msi ge60 ve Lenovo arasında seçim yap.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bu konuda çok büyük sıkıntı içindeyim lenova nın ısınma sorunu var yoksa onumu alsam msı mı off ya nebiçim iş
  • Msi ge60 ve lenovo y580 in kullanıcı forumları var arkadaşlar. Ordan detaylı şekil de araştırıp karar verebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elano68

Yok kardes arkadasimda vardi.Ben de kismet olursa ankara vatana gelince alacagim.:)

Youtube lenovo y580 benchmark yaz orda sicaklik değerleri için bir video çekilmiş.orda hdd nin ısındığını gorebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RenaCC -- 28 Ekim 2012; 13:46:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xrasimx

bende bu konuda çok büyük sıkıntı içindeyim lenova nın ısınma sorunu var yoksa onumu alsam msı mı off ya nebiçim iş

Bende senin gibiyim kardeş kafayı yedim aramaktan.lenovonun ısınma problemi olmasa alırdım hemen birde servisi berbatmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RenaCC -- 28 Ekim 2012; 13:45:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RenaCC

quote:

Orijinalden alıntı: xrasimx

bende bu konuda çok büyük sıkıntı içindeyim lenova nın ısınma sorunu var yoksa onumu alsam msı mı off ya nebiçim iş

Bende senin gibiyim kardeş kafayı yedim aramaktan.lenovonun ısınma problemi olmasa alırdım hemen birde servisi berbatmış

servisi geçtim kardes, oyun oynayacağım için öyle pc reset falan atarsa kırıp dökerim :)) msı alcam galiba 1 hafta içnde
  • Msi msata dan normal ssd takabiliyormuyuz bir bilgin varmi

• quote:

Msi msata dan normal ssd takabiliyormuyuz bir bilgin varmi

msata bölmüne sadece msata ssd takabilirsin. türkiyede 32/64 gb versiyonları bulunuyor sadece fiyatları pahalı ve hızları normal ssd'ye göre yavaş. normal ssd takmak için harddiski çıkarman gerekiyor. harddiskide kullanayım dersen dvd sürücüsünü çıkarman gerekiyor (hdd yerine ssd, dvd yerine hdd takarsın). lenovodada durum aynı şekilde.
  • dvd rw yerıne 2. bır hdd yada ssd takabılırsınız
  • buhafta stoklara tekrar girsind de alalım ya.
  • quote:

buhafta stoklara tekrar girsind de alalım ya.

Lenovo y 580 mi alacaksin.ya bendemi alsam acaba

• quote:

quote:

buhafta stoklara tekrar girsind de alalım ya.

Lenovo y 580 mi alacaksin.ya bendemi alsam acaba

Hocam girer girmez alcam.Kullanan arkadaslar isi degerlerinin iyi oldugunu soyluyorlar.Zaten urun kapis kapis
    Gidiyor.Siz napacaksiniz?

• Ben hiç bilmiyorum ne yapacagimi.lenovoya
    pek güvenim yok açıkçası :( acilen bir bilgisayar almam gerek ben su an çaresizim

• Zaten sıkıntı su kriterlerime uyan tek bilgisayar su an lenovo fakat bilgisayarın arıza verebileceği düşüncesi hakim oldu bende okuduklarımdan.bu yüzden korkuyorum birde onun servisi ile uğraşmak istemiyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.