Şimdi Ara

Lenovo Y70-70 Touch bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dota 2 oynadığım sırada şarj kablosu takılı değilken oyunda takılma var diyemem ama oyun istenen akıcılıkta olmuyor görüntü yeterince seri değil ama şarj kablosunu taktığım zaman oyun akmaya başlıyor bunun sebebi nedir donanım sistem gereksinimlerinin fazlasını karşılayacak durumda şimdiden teşekkür ederim

• Dostum kendi sorunun cevabini kendin vermissin hangi cihaz fisten cikarilip oynanirsa performans dususu yasar oyuzden problem degil. Bu arada Cihazindan Bende Almayi dusunuyorum Biraz bilgilendirirmisin beni cihaz hakkinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz sarj kablosu takılı şekilde performansı yüksek oluyor, bu ayarları ekran kartı ayarından vs değiştirebilirsiniz. mesela sarjdan çektikten sonra da performansı max yapabilirsiniz fakat bu sefer daha fazla ısınır ve sarjı çok çabuk bitebilir bilginiz olsun
  • jazzz90 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkür ederim. Laptopa'a gelince herkes herşeyi diyecektir fakat ben gayet memnunum bana daha önceden alma demişlerdi fakat daha önce önerdikleri laptoplara baktım evet donanım olarak iyilerdi fakat şahine ferrari motoru takılmış gibiydi kasa kalitesiz ve dayanıksız fakat lenovo öyle değil donanım olsun kasa olsun tatmin edici seviyede.şarj kablosu takılı şekilde oyun oynarken ısınma oluyo fakat bu performansı etkilemiyor ama forumda benden çok daha bilgililer mevcut onlara sormam belki daha sağlıklı olacaktır özellikle öğrenmek istediğiniz birşey olursa cevaplarım

• quote:

Orijinalden alıntı: cctekin

Cihaz sarj kablosu takılı şekilde performansı yüksek oluyor, bu ayarları ekran kartı ayarından vs değiştirebilirsiniz. mesela sarjdan çektikten sonra da performansı max yapabilirsiniz fakat bu sefer daha fazla ısınır ve sarjı çok çabuk bitebilir bilginiz olsun

Teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.