Şimdi Ara

Lenovo, yeni mekanik klavyesini tanıttı: İşte özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lenovo, yeni mekanik klavyesini tanıttı: İşte özellikleri
    Lenovo, Çin’de YOGA K7 mekanik klavye ürününü satışa sundu. Mekanik klavye, güneş ışığının yansıdığı gelgit renk düzeni, çinko alaşımlı kenarlık, boşluklu elektro kaplama işlemiyle elde edilen parlak yuvarlak dokuya sahip benzersiz bir tasarımla geliyor. Lenovo YOGA K7 özelliklerine gelin yakından bakalım.

Ayrıca Bkz.Microsoft marka mouse ve klavyeler artık üretilmeyecek

Tek şarjla 49 güne kadar kullanım

Lenovo YOGA K7 mekanik klavye, 82 tuşlu kompakt bir düzene sahip. Ufak, zarif ve taşıması kolay olacak şekilde tasarlanmış. Klavyenin en ince kısmı yaklaşık 4mm. Klavye, keskin ve hassas dokunuşlarıyla bilinen Jiadalong kısa kırmızı anahtarlarla donatılmış. Klavye ayrıca dayanıklılık ve zevkli yazma deneyimi sağlayan PBT tuş takımına sahip. Kablolu ve Bluetooth 5.0, çift mod bağlantıyı destekliyor ve aynı anda birden fazla cihazla eşleştirilebiliyor.

FN + Del kısayolu ile klavyenin arkadan aydınlatma efektleri özelleştirilebiliyor. Kullanıcıya aralarından seçim yapabileceği sekiz farklı mod sunuyor. Son olarak, klavye 49 güne varan pil ömrüne sahip. Kullanılmadığında güç tasarrufu için akıllı uydu moduna giriyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/05/26/lenovo-yoga-k7-mechanical-keyboard-up-to-49-days-battery-life-launched/

• Lenovo ikonik damla tasarımını bu klavyede kullanmamış, ilginç.

Kaputun Altında da CherryMX olsaydı fena olmazmış… :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben mekanik klavyede açıkcası sese bakıyorum tuşlara bastığımda kulağa hoş gelmesi ilk önceliğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • native keylogger loaded...

• Logitech mx üzerine klavye tanımam

• izleyici7 kullanıcısına yanıt
    Asus ROG Strix Scope RX'i duydun mu hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V4LKyR -- 13 Haziran 2023; 10:53:23 >
  • sen suya bu ekmeğe mm derken ben rog serisi kullanmadığım cihaz kalmadı aslan parçası bunlara bitiyorum yeni yetmeler kendini birşey sanıyor ya :))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.