Şimdi Ara

Lenovo Yoga 900 Kullananlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
5.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: energyh

Arkadaslar Merhaba

Neden bu iki laptop arasinda bu kadar fiyat farki var hala cözemedim, aranizda yardimci olabilecek var mi?

Yoga 900 80mk00f8tx 4.945 TL

http://www.hepsiburada.com/lenovo-yoga-900-intel-core-i7-6500u-2-5ghz-3-1ghz-8gb-250gb-ssd-13-3-full-hd-silver-tasinabilir-bilgisayar-80mk00f8tx-p-BD601911

Yoga 900 80UE005VTX 2.650TL
    http://www.hepsiburada.com/lenovo-yoga-900-intel-core-i7-6560u-2-2ghz-3-2ghz-8gb-256gb-ssd-13-3-tasianbilir-bilgisayar-80ue005vtx-p-HBV0000012N1Y

Yardimci olursaniz cok sevinirim eger ki assagidakine o fiyat degerse alicam kullanim günlük olacak en fazla baslangic photoshopu ve baslangic video düzenlemeleri yapilacak.

Saygilar

Energyh

Merhaba, sanırım Hepsiburada yanlış fiyat girmiş. Üstelik uygun fiyatlı olanın işlemcisi bir üst versiyon!
    2580 TL'ye sipariş verdim ve dün bilgisayar geldi. 100 TL de Wold puanla 2480 TL ye almış oldum.
    Siparişi gece verdim, Hepsiburada sabah fiyatını 5000 TL yaptı. Belki göndermezler diye düşündüm ancak ürün kapalı kutu ve jelatinli olarak teslim edildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: msqonn

quote:

Orijinalden alıntı: nokmen

Bu bilgisayarın sanırım 2 çeşidi var 8 GB ram / 256 GB kapasite, 16 RAM / 500 GB kapasite.

16'lık olanı en uygun nasıl alabilirim şu an? Üstte belirtilen fiyatlara göre baya yüksek görünüyor. Alım satım işine mi girsek napsak?
    Yeni almış olanlar varsa paylaşabilir mi?

16 500lugu turkiyede yok. Boyle cihazlar icin ise gerek yok. Oyun oynayamayacagin icin. Hic bir artisi getirmiyor kullanima ssd haric

Eşim yazılımcı. Server vs. olarak da kullanacak sanırım detaylarını bilemiyorum ama uzun süreli kullanım için ve başlamak üzere olan eğitimleri için en üst düzeyde bir laptop almak istiyor.
    Aynı zamanda almışken en iyisi olsun anlamında.

16 GB'lık olmasa bile ona denk olan hangisini önerirsiniz ?

Bilen kardeşlerim lütfen yardımcı olurlarsa sevinirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: msqonn

quote:

Bu bilgisayarın sanırım 2 çeşidi var 8 GB ram / 256 GB kapasite, 16 RAM / 500 GB kapasite.

16'lık olanı en uygun nasıl alabilirim şu an? Üstte belirtilen fiyatlara göre baya yüksek görünüyor. Alım satım işine mi girsek napsak?
    Yeni almış olanlar varsa paylaşabilir mi?

16 500lugu turkiyede yok. Boyle cihazlar icin ise gerek yok. Oyun oynayamayacagin icin. Hic bir artisi getirmiyor kullanima ssd haric

Eşim yazılımcı. Server vs. olarak da kullanacak sanırım detaylarını bilemiyorum ama uzun süreli kullanım için ve başlamak üzere olan eğitimleri için en üst düzeyde bir laptop almak istiyor.
    Aynı zamanda almışken en iyisi olsun anlamında.

16 GB'lık olmasa bile ona denk olan hangisini önerirsiniz ?

Bilen kardeşlerim lütfen yardımcı olurlarsa sevinirim.

Bu konu yanliz ultrabook konusu.
    Ultrabooklarin hemen hemen hepsi ayni ozellikteler.

Paran varsa

dell xps 15 9550

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-dell-xps-15-9550-ts70wp165-i7-6700hq-2.60-ghz-16gb-512gb-ssd-15-334307701/detay

Hp spectre x360

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-hp-spectre-x360-gold-1-kere-sarj-edilmistir-319188078/detay

Surface pro 4

Yada yoga 910.. zenbook 3 bekleyeceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: arvas

quote:

Orijinalden alıntı: energyh

Arkadaslar Merhaba

Neden bu iki laptop arasinda bu kadar fiyat farki var hala cözemedim, aranizda yardimci olabilecek var mi?

Yoga 900 80mk00f8tx 4.945 TL

http://www.hepsiburada.com/lenovo-yoga-900-intel-core-i7-6500u-2-5ghz-3-1ghz-8gb-250gb-ssd-13-3-full-hd-silver-tasinabilir-bilgisayar-80mk00f8tx-p-BD601911

Yoga 900 80UE005VTX 2.650TL
    http://www.hepsiburada.com/lenovo-yoga-900-intel-core-i7-6560u-2-2ghz-3-2ghz-8gb-256gb-ssd-13-3-tasianbilir-bilgisayar-80ue005vtx-p-HBV0000012N1Y

Yardimci olursaniz cok sevinirim eger ki assagidakine o fiyat degerse alicam kullanim günlük olacak en fazla baslangic photoshopu ve baslangic video düzenlemeleri yapilacak.

Saygilar

Energyh

Merhaba, sanırım Hepsiburada yanlış fiyat girmiş. Üstelik uygun fiyatlı olanın işlemcisi bir üst versiyon!
    2580 TL'ye sipariş verdim ve dün bilgisayar geldi. 100 TL de Wold puanla 2480 TL ye almış oldum.
    Siparişi gece verdim, Hepsiburada sabah fiyatını 5000 TL yaptı. Belki göndermezler diye düşündüm ancak ürün kapalı kutu ve jelatinli olarak teslim edildi.

Nasil bir sansin var senin ya

• Ama bu bilgisayarin surekli fani calisiyor sanki

• YOGA 910 Türkiye ye ne zaman gelir
  • Arkadaşlar selamlar bende bugün itibariyle yoga 900 sahibi oldum.
    Gereksiz programları kaldıran var mı?
    Driver updatelerini sürekli yapan var mı?
    Kullanım açısından şunu yap mutlaka diyeceğiniz bir durum var mı?
  • forum bayağı aktif gördüğüm kadarıyla bari katkıda bulanayım. cihazı aldıktan sonra one key recovey ile sıfırladım ve bir süre böyle kullandım fakat driver updateleri ve windows updatelerinden sonra birçok problem ile karşılaştım. tavsiyem windows refresh tool ile sıfır kurulum yapıp bu şekilde kullanmanız. hem lenovo'nun tüm lüzumsuz programlarından kurtulursunuz hem de cihazı daha sorunsuz kullanabilirsiniz.
  • herkese merhaba, umarım cevap veren biri olur,

yoga 900'ünüzün şarj aletinde yazan parça numaranızı paylaşabilir misiniz, hatta etiketin resmini verebilirseniz çok makbule geçer,

Şarj aletini kaybetim ve Lenovo uygun şarj aletinin kodunu bulamıyor (şaka değil gerçek)

Benim bulduğum seri no: GX20K15998 ve lenovo destek bunun bizim yoga 900 ile uyumsuz olduğunu söylüyor,

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merm M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

LENOVO PN: 5A10J40305
  • uçanninja kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler, Bu kod ile parçayı bulabiliyorlar,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaslar
    bır arkadas sormus yurtdısında 910 cıkmıs turkıyeye gelıs tarıhı ile ilgili bılgı sahıbı olan var mı

ayrıca yurtdısından alsak tr de kullanılabılır mı klavye konusunda ĞÜ - Şİ - ÖÇ harflerı farklı bu klavye ayarından degıstıtrılır dıye dusunuyorum ancak
    , ve ; tuşu sorun olmuyor mu bılenınız var mı L den sonra TR de 3 tuş var yurtdısından gelenlerde 2 tuş var

deneyımı olan arkadaslar yazabılırler mı
  • merhaba arkadaşlar. yoga 900 performans açısından çok memnunun fakat menteşe çok sert ve gacır gucur ses yapıyor kapak aç kapa ve tablet moduna geçerken. bu sıkıntıdan yaşayan var mı? blgi verirseniz çok sevinirim.
  • genel olarak bu cihazda menteşe problemine pek rastlanmıyor servise göndermenizi tavsiye ederim.
  • Hasbelkader abd deyim. Bugün bestbuy da gördüm cihazı. Yorumlara bir bakayım diye henüz almamistım. Biraz pahalı ama sanırım dayanamayıp FHD ekranlı modelinden alacağım bir tane.

(Edit: Yoga 900 değil 910mus bu arada benim niyetlendigim)

http://www.bestbuy.com/site/lenovo-yoga-910-2-in-1-14-touch-screen-laptop-intel-core-i7-8gb-memory-256gb-solid-state-drive-silver/5579131.p?skuId=5579131

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncumercan -- 22 Mart 2017; 8:30:2 >
  • Arkadaşlar yaz gunlerınden mı yoksa benım leptop da mı sıkıntı var bılmıyorum ama 1 saat sonra leptop sıcaklıgı var dızımde tutamıyorum sıcaklık ekrana kadar vuruyor yaptıgım ıslemlerde chrome offıce vs

problem lebtopda mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.