Şimdi Ara

Lenovo Yoga S740 Kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Emektar Toshibamın aşırı ısınma nedeniyle geçenlerde gümlemesi ama tamirle hayata dönme macerası sırasında artık yeni laptop alma kararı almıştım. Geçen haftalarda bir arkadaşım kendi için laptop bakarken mediamarkt mağazasında İron Grey renk Lenovo Yoga S740 satıldığını görmüş ve benimle paylaşmıştı ardından benim toshiba gümleyince bu cihazı hedefime aldım ve araştırmaya başladım. Eylül ayında Berlin teknoloji fuarında görücüye çıkan cihaz İntel 10. nesil İ7 1065G7 işlemci ve bu sınıfın i5 işlemcilerini de kullanıyor. 14 ve 15" olarak sunulan modellerde GeForce MX250, GTX 1650 ekran kartları kulanılıyor. 3733 mhz bellekler gömülü halde geliyor. 512 ve 1024 GB m2 pro ssd seçenekleri mevcut. 4k UHD ve FHD olarak iki ekran seçeneği, gümüş gri ya da iron gri aluminyum kasa, thunderbolt bağlantı se.enekleri ile ultrabook - notebook klasmanında uygun fiyatıyla rakiplerini zorlayacak gibi duruyor. Yeni nesil işlemci performansı ile ilgili kuşkular olsa da mobil kullanıcıları memnun eeceğini düşünüyorum. Aşağıdaki link kasım ayı başında yayınlanan bir incelemeyi içeriyor. İlgilenenlere tavsiye ederim. Haftaya almanya'dan (alman klavye ve 1TB SSD) alacaktım ancak dün başlayan mediamarkt indirimi beni cezbetti ve bir adet sipariş verdim. Türkiye'ye döndüğümde Cihaz ile ilgili görsel bir sunum yapmaya çalışacağım. Herkese iyi forumlar dilerim.
    https://laptopmedia.com/review/lenovo-yoga-s740-14-review-it-has-great-features-but-disappoints-with-performance/Lenovo Yoga S740 Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakianboy -- 13 Kasım 2019; 12:42:24 >

• Hocam hani devamı? Devamını bekliyoruz fırsatınız olursa tabi. Ben de ilgileniyorum bu bilgisayarla.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yarın laptopu servise yolluyorum. Sorun tuş yazılarındaki beyaz kaplama ile kasanın çeşitli yerlerindeki gri kaplamanın yer yer silinmesi ve soyulması. Macbook pro fiyatındaki bir laptopda böylesine kalitesiz bir kasa kaplaması kabul edilemez. Daha 6 ayda böyle oluyorsa iki yılın sonunda ne olur Allah kerim. Onun dışında işimi görüyor performans olarak sorun yaşamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LENOVO Z510 KULLANICILARI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.