Şimdi Ara

LENOVO Z2 PRO KAMERA ODAKLAMA SORUNU YARDİMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Z2 promu 5 ay önce aldım çok memnunum. 1 kere 1. Katın balkonundan düşürdüm kasasında sadece uçak bi ezik var. 5 aydır herhangi bi sorunum yoktu taki geçen güne kadar. Kamerasının odaklanması bozuldu. Durduk yere yakına odakliyo ama uzağa odaklanıyor. Birçok kamera programı denedim ise yaramadı sifirladim oda olması. Ne yapabilirim anlayan birisi varsa bana yardımcı olabilirmi¿?? Bu arada ön kamerada hiçbir sıkıntı yok.
     LENOVO Z2 PRO KAMERA ODAKLAMA SORUNU YARDİMMM LENOVO Z2 PRO KAMERA ODAKLAMA SORUNU YARDİMMM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kocankurt K kullanıcısına yanıt
    Fotoğraflarda herhangi bir problem görünmüyor. Ben sorunu anlamadım açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Sorun şu yakına odaklıyor. uzağa odaklama yapmıyor. Arka plan gibi heryer bulanık. sadece kameraya bişey yaklaştırırsam netleşiyor.
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    fotoğraf ekledim.
     LENOVO Z2 PRO KAMERA ODAKLAMA SORUNU YARDİMMM
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocankurt

quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Sorun şu yakına odaklıyor. uzağa odaklama yapmıyor. Arka plan gibi heryer bulanık. sadece kameraya bişey yaklaştırırsam netleşiyor.

Peki, anladığım kadarıyla kameranın yakınında birşey bulunmadığı halde netlemeye çalışırsanız netlemiyor. Doğru mudur?

Eğer öyleyse kameranın ayarlarından makro modunu açık ise kapatmayı denediniz mi? Veya farklı çekim modlarını denediniz mi?
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Kameranın bütün ayarlarıyla oynadım. Hiçbir değişme yok. Sıfırladım Yine yok. servise göndermeden yapabileceğim bişey yokmu ? 20 iş günü içerisinde gelir diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocankurt

Kameranın bütün ayarlarıyla oynadım. Hiçbir değişme yok. Sıfırladım Yine yok. servise göndermeden yapabileceğim bişey yokmu ? 20 iş günü içerisinde gelir diyorlar.

Benim telefonumda yakına odaklanmıyordu. Şunları yap seninkide hallolacaktır. Tokmak gibi sert bir cisim bul. Yani vurduğunda telefona hasar vermesin. Esnek olsun ama sert olsun. sert bir metale bezde sarsan olur. Bir elinle tokmağı veya herneyiyse sabit tut. Diğer elinle kameranın olduğu bölgeyi sert cisme vurdur. Çivi çakar gibi. Korkmayıp biraz sert olman gerekebilir ama ayarı da kaçırma.Sonra telefonu parçalayıp benden bilmeyesin:) her 10sn de bir kameranı kontrol et. Olana kadar devam et çünkü oluyor. Odaklanmayan mekanizma takıldığı yerden kurtuluyor ve işlevselliğini geri kazanıyor. Kolay gelsin.

Edit: Dikkat etmek gereken nokta telefonu tokmağa vuracaksın kamera kısmı ile tokmakla telefona değil.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.