Şimdi Ara

Lenovo Z50 iyi bi notebook mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende lenovo z50 notebook mevcut. Özelliklerini yazıyım isterseniz, iyi mi değil mi siz söyleyin.

İntel i5 işlemci 4. nesil,
    Nvidia Geforce,
    1tb + 8gb sshd sabit disk,
    8 gb ram,
    hali hazırda Windows 8.1 64 bit kurulu,
    64 tabanlı sistem,

İyi bi bilgisayar mı sizce. Baya da ucuza aldım zaten. Bu arada 1.70 2. 40 mhz işlemci hızı var.
    Bilgisayardan öyle çok anlamam siz karar verin.

• İyi olup olmaması ihtiyacınızı karşılayıp karşılamamasına bağlı. Ne amaçla kuşlanıyorsunuz cihazı? Yeterli geliyor mu işlerinize?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Daha yeni aldım. Neyi iyi yapar, işimi iyi görür tam bilemiyorum. Ona göre büyük boyutlu oyunlar oynamayı düşünüyorum. Veya antivirüs satın alıcam ama kasar diye düşünüyorum.
  • Modeline göre değişebilir ama genel olarak oyun oynatabilecek bir makine olması gerekli. Tam bir oyun bilgisayarı performansı da beklememeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bisikletini satan bilge B kullanıcısına yanıt
    Tam modelini yazarsanız daha net yardımcı olabiliriz hocam. i5 ama hangi modeli? Geforce ama modeli ne?
  • Blackdanger_99 B kullanıcısına yanıt
    i5 4210U cpu @ 1. 70ghz (4 cpus) 2.4 ghz
    geforce 820m
    O ekran kartıyla fazla oyun performansı beklemeyin. Fifa,Pes tarzı oyunları açarsınız, ya da CS:Go gibi oyunlar.

İşlemci ise normal denebilir. Antivirüs kurabilirsiniz, kasma yapacağını sanmam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dell mi?, lenovo mu?
    14 yıl önce açıldı
    Razer Laptop mu MSI Laptop mu?
    8 yıl önce açıldı
    Acer mi Lenovo mu ?
    dün açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Blackdanger_99 B kullanıcısına yanıt
    Assasıns creed oyunu aldım ucuza, onu kurucam. Revelations. Yüksek boyutlu oyunlardan zaten uzak duruyorum. Fazla oyun hevesim yok. Benim için bana sıkıntı yaratmaması önemli. İnternete daldığım zamanlarda kasmasın yeter. Yanıtların için teşekkür ederim
    O zaman sıkıntı yok hocam, Revelations'u da oynar diye tahmin ediyorum.

Rica ederim ne demek
  • Merhaba z5070 modelinin i7 işlemcili 4gb ekran kartlı modelini arkadaşım satıyor. 1 yıldır kullanıyor. Sıfırı 2750 dedi bana 1750tl ye verecek önerir misiniz ? Bir bilgim yok bu cihaz hakkında. Kardeşime alacağım team fortess, cs go falan oynar maximum. Bir de internet video falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga Gökdemir

Merhaba z5070 modelinin i7 işlemcili 4gb ekran kartlı modelini arkadaşım satıyor. 1 yıldır kullanıyor. Sıfırı 2750 dedi bana 1750tl ye verecek önerir misiniz ? Bir bilgim yok bu cihaz hakkında. Kardeşime alacağım team fortess, cs go falan oynar maximum. Bir de internet video falan.

Hocam aldiniz mi bilmiyorum ancak bende yaklasik 7 aydir i5 modeli var. Diger ozellikleri ayni. Bilgisayar bugune kadar hic üzmedi beni. Sınırlarını bilerek kullandiginiz surece her isinizi gorur buna oyun da dahil internet de. Fiyati biraz daha indirebilirseniz kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MLXXI

quote:

Orijinalden alıntı: Tolga Gökdemir

Merhaba z5070 modelinin i7 işlemcili 4gb ekran kartlı modelini arkadaşım satıyor. 1 yıldır kullanıyor. Sıfırı 2750 dedi bana 1750tl ye verecek önerir misiniz ? Bir bilgim yok bu cihaz hakkında. Kardeşime alacağım team fortess, cs go falan oynar maximum. Bir de internet video falan.

Hocam aldiniz mi bilmiyorum ancak bende yaklasik 7 aydir i5 modeli var. Diger ozellikleri ayni. Bilgisayar bugune kadar hic üzmedi beni. Sınırlarını bilerek kullandiginiz surece her isinizi gorur buna oyun da dahil internet de. Fiyati biraz daha indirebilirseniz kesinlikle tavsiye ederim.

Malesef fiyati indiremedim ama aldim. Kardesim kullaniyor. Yettirebiliyor kendisine. Film,muzik arada oyun yaptigi icin fazla bile ona :)

• Hayirlisi olsun. Gercekten iyi bir cihaz. Iyi gunlerde kullanin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MLXXI -- 20 Mart 2016; 16:36:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.