Şimdi Ara

Lenovo Z500 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
7.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu z500 alıp kullanan yok mu? Birkaç olumlu yorum alsam alırım belki. Ama sadece gold da satılması kötü fiyat karşılaştırması yapamıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özelliklerine göre fiyatı çok uygun bence. Daha emin olmak için fiyatı daha yüksek modellerle karşılaştırabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fîrzen

Özelliklerine göre fiyatı çok uygun bence. Daha emin olmak için fiyatı daha yüksek modellerle karşılaştırabilirsin.

Ürünün Özelliklere Göre Fiyatı Güzel Fakat Kullanan Bir Kişiden İncelemesini Alsak resimlerini Görsek Daha iyi Olucak İnceleme Videosu Yukarıda var Fakat Yabancı Dil.

Birde Farklı Yerlerde Satılmaya Başlansa Sanırım Fİyat Biraz Daha Oynar Gibi Aşağıya Doğru...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuncay-TT -- 3 Aralık 2012; 15:56:36 >
  • Valla malzeme kalitesi kendini iyi gösteriyor.Bugün bir tane sipariş edeceğim gibi.Önce bi gidip İzmir şubesinde yerinde bi inceleyeyim varsa teşhirde
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrixod

Valla malzeme kalitesi kendini iyi gösteriyor.Bugün bir tane sipariş edeceğim gibi.Önce bi gidip İzmir şubesinde yerinde bi inceleyeyim varsa teşhirde

Yorumlarını Bekliyor Olucaz Ve Resimlerini
  • quote:

Valla malzeme kalitesi kendini iyi gösteriyor.Bugün bir tane sipariş edeceğim gibi.Önce bi gidip İzmir şubesinde yerinde bi inceleyeyim varsa teşhirde

gidip gördünüz mu ürünü nasıl sizce sizden cevap bekliyoruz. Birde gold paralel ithalat mı satıyor bilgisi olan varmı arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuncay-TT

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emir2011

quote:

gidip gördünüz mu ürünü nasıl sizce sizden cevap bekliyoruz. Birde gold paralel ithalat mı satıyor bilgisi olan varmı arkadaşlar.

Bugün gidip pcyi yerinde (Bornova Gold ) inceleyerek aldım. Aklıma takılan 1 TB HDD ve bunun 7200RPM olarak online satışta lanse edilmesiydi. Ki şüphem yersiz çıkmadı da.HDD 5400 RPM miş (1TB). Gayet Win8 Kurulu pcde.
    Klavye kalitesi Z570-Z580-Y 580 v.s benzeri serilerden daha kaliteli daha zarif duruyor. Ön paneldeki alüminyum kalitesi diğer Lenovo laptoplardan yüksek fakat tabii ki bi apple değil.Hatta Asus N56 daki alu kalitesi ve tokluk hissi daha fazlaydı diyebilirim.
    Alt panel %80 kapalı denilebilir yekpare alt kapak (yani batarya içerde gömülü).Alt panel ve kapak kadifemsi bir his veren malzeme ile kaplı (Y-Z serilerinde kapak alüminyum alt panel kalitesiz plastikti bu seri o açıdan daha hoş). Umarım kaplama kısa sürede deforme olmaz. Çünkü o kaplama deforme olunca berbat görünüyor.
    Sabrederseniz detaylı inceleme ve fotoğrafları yarın atacağım. Bugün inceleme vaktim yok malesef :(.

• quote:

quote:

Özelliklerine göre fiyatı çok uygun bence. Daha emin olmak için fiyatı daha yüksek modellerle karşılaştırabilirsin.

Ürünün Özelliklere Göre Fiyatı Güzel Fakat Kullanan Bir Kişiden İncelemesini Alsak resimlerini Görsek Daha iyi Olucak İnceleme Videosu Yukarıda var Fakat Yabancı Dil.

Birde Farklı Yerlerde Satılmaya Başlansa Sanırım Fİyat Biraz Daha Oynar Gibi Aşağıya Doğru...

Tam tersi de olabilir, diğer marketlerin yüksek fiyattan verdiğini gören Gold ücreti arttırabilir. Bu piyasayı biraz tanımışsam daha düşük bir fiyatı ancak freedos olduğunda veya baya zaman geçtiğinde bulabilirsin. Zaten google'a ideapad z500 yazdığımda bir sitede 1700 küsür tl olarak görmüştüm. Gold'un indirimlerinin diğer marketlere göre çok daha iyi olduğunu kesin olarak söyleyebilirim. Ve dediğin gibi birinin alıp kasa incelemesi vb. performansını bizimle paylaşması daha iyi olur o konuda hak veriyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emir2011

quote:

Bugün gidip pcyi yerinde (Bornova Gold ) inceleyerek aldım. Aklıma takılan 1 TB HDD ve bunun 7200RPM olarak online satışta lanse edilmesiydi. Ki şüphem yersiz çıkmadı da.HDD 5400 RPM miş (1TB). Gayet Win8 Kurulu pcde.
    Klavye kalitesi Z570-Z580-Y 580 v.s benzeri serilerden daha kaliteli daha zarif duruyor. Ön paneldeki alüminyum kalitesi diğer Lenovo laptoplardan yüksek fakat tabii ki bi apple değil.Hatta Asus N56 daki alu kalitesi ve tokluk hissi daha fazlaydı diyebilirim.
    Alt panel %80 kapalı denilebilir yekpare alt kapak (yani batarya içerde gömülü).Alt panel ve kapak kadifemsi bir his veren malzeme ile kaplı (Y-Z serilerinde kapak alüminyum alt panel kalitesiz plastikti bu seri o açıdan daha hoş). Umarım kaplama kısa sürede deforme olmaz. Çünkü o kaplama deforme olunca berbat görünüyor.
    Sabrederseniz detaylı inceleme ve fotoğrafları yarın atacağım. Bugün inceleme vaktim yok malesef :(.

İlk izlenim gayet başarılı diyorsun yani hocam? Gerçi 7200Rpm olmaması kötü olmuş :/

Edit: Gerçihttp://www.lenovo.com/products/us/tech-specs/laptop/ideapad/z-series/z500/ burada da 5400rpm olduğu yazılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fîrzen -- 4 Aralık 2012; 21:21:41 >

• quote:

İlk izlenim gayet başarılı diyorsun yani hocam? Gerçi 7200Rpm olmaması kötü olmuş :/

Edit: Gerçihttp://www.lenovo.com/products/us/tech-specs/laptop/ideapad/z-series/z500/ burada da 5400rpm olduğu yazılmış.

Şu an için başarılı da diyemiyorum aslında kalite hissi istersen bu fiyata gayet iyi kalite hissi var incelik,zerafet,malzeme konusunda...
    ama işin açığı bu pc lenovo tarafından da sıradan bir bilgisayardan biraz daha kaliteli olduğu iddia edilerek piyasaya sürülmüş bir model.Bu yüzden birlaç ince detay bekledim fakat incelik dışında "ulan bak adamlar bunu da düşünmüş" diyebileceğim bir detay görmedim. Bir tek sol yanda Ethernet\LAN girişi ince bir bölgeye konumlandırıldığı için mühendisler kendilerini zorunlu bir davranışa itmişler (yarın detayları paylaşacağım zaten sabredin :D)
    Onun dışında kaplamadan dolayı endişelerim var.Altta çok az vida var.Hangileri klavye için belli değil.Hatta klavye için bile değillermiş göründü bana.(Şu an yanımda olmadığı için izlenim paylaşıyorum sadece). Dediğim gibi batarya sökülüp takılabilir şekilde yapılmamış aslında tahmin ettiğim yerde batarya var galiba onu gayet sök tak yapabilirlerdi ama onu bile yapmamışlar. Bu tür donanımsal konularda ilerde sıkıntıya sokabilir gibime geldi :(.
    Yarın incelemeyi buraya mı ekleyeyim yeni konu mu açayım?

• quote:

quote:

Şu an için başarılı da diyemiyorum aslında kalite hissi istersen bu fiyata gayet iyi kalite hissi var incelik,zerafet,malzeme konusunda...
    ama işin açığı bu pc lenovo tarafından da sıradan bir bilgisayardan biraz daha kaliteli olduğu iddia edilerek piyasaya sürülmüş bir model.Bu yüzden birlaç ince detay bekledim fakat incelik dışında "ulan bak adamlar bunu da düşünmüş" diyebileceğim bir detay görmedim. Bir tek sol yanda Ethernet\LAN girişi ince bir bölgeye konumlandırıldığı için mühendisler kendilerini zorunlu bir davranışa itmişler (yarın detayları paylaşacağım zaten sabredin :D)
    Onun dışında kaplamadan dolayı endişelerim var.Altta çok az vida var.Hangileri klavye için belli değil.Hatta klavye için bile değillermiş göründü bana.(Şu an yanımda olmadığı için izlenim paylaşıyorum sadece). Dediğim gibi batarya sökülüp takılabilir şekilde yapılmamış aslında tahmin ettiğim yerde batarya var galiba onu gayet sök tak yapabilirlerdi ama onu bile yapmamışlar. Bu tür donanımsal konularda ilerde sıkıntıya sokabilir gibime geldi :(.
    Yarın incelemeyi buraya mı ekleyeyim yeni konu mu açayım?

Yeni konu açıp inceleme ve üye listesi yapmanı tavsiye ederim hocam, yine de sen bilirsin. Merakla bekliyorum incelemeni. Saydığın eksiler ileride sorun çıkarır mı bilmiyorum ama tasarlayan mühendislerin bir bildiği vardır umarım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fîrzen -- 4 Aralık 2012; 22:54:30 >

• matrixod

Hocam İnceleme hakkında verdiğiniz bilgileriniz için teşekkür ederim hocam gerçekten Merakım vardı çünkü bende ilk defa bugün farkettim leptopu ve görsellerde leptopun malzeme kalitesi alimünyum olarak hissettim gerçekten çükü rengiden direkt tanıyınca yoksa sert aliminyum görünümlü plastik mi diye düşünmeden edemeidm ama siz malzeme kalitesi Apple kadar olmasada muadili diyebilirim Ekran kartı bakımından tut ve işlemci olayından tut Şu anda G780 Ekran bakımı olarak F/P ürünüdür ve normal stabil olarakta buda F/P Ürünü olabilir Z570-580 Serilerinde Kasa kalitesi çok iyi olmsaada idare ediyor onu belirtmek isterdim Y580 bunlardan daha iyidi fakat Z500 İnce ve zarif tasarımnlı Asus N56 serisi ile birebir aynı kasa görünümüne sahip olmuş Ekran kartı dikkat ederseniz 645 M dir yani 650-645 vs şekmilnde gider bunun sıralaması.

Daha ürün stoklarda yok Gold bilgisayardan sonra Hızlıal.com vs tarz sitelere gelecekki vatanda hele kaça satılır nasıl gelir onun hakkında bilgimiz yok şu anda ama hemende sazanlar gibi atlamamak gerekioyr arkadaşlarımızın dediği gibi biraz daha beklemek daha karlı olacaktır bir inceleyip görelim nasılmış ? Sorun varmı yokmu rahat mı vs orası tartışılır.. Merak ettiğim konunun arasında Klavyesi Arkadan Aydınlatmalımı Acaba orada öyle belirtilmemiş İşlemciyi Yanlış belirtmişler İ5 desteği yazılmamış fakat Hele ürün gelsin hayırsı neyse o olsun.

Fiyatı gerçekten çok uygun bir fiyatta veriliyor onu söylemeden edemeyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

matrixod

Hocam İnceleme hakkında verdiğiniz bilgileriniz için teşekkür ederim hocam gerçekten Merakım vardı çünkü bende ilk defa bugün farkettim leptopu ve görsellerde leptopun malzeme kalitesi alimünyum olarak hissettim gerçekten çükü rengiden direkt tanıyınca yoksa sert aliminyum görünümlü plastik mi diye düşünmeden edemeidm ama siz malzeme kalitesi Apple kadar olmasada muadili diyebilirim Ekran kartı bakımından tut ve işlemci olayından tut Şu anda G780 Ekran bakımı olarak F/P ürünüdür ve normal stabil olarakta buda F/P Ürünü olabilir Z570-580 Serilerinde Kasa kalitesi çok iyi olmsaada idare ediyor onu belirtmek isterdim Y580 bunlardan daha iyidi fakat Z500 İnce ve zarif tasarımnlı Asus N56 serisi ile birebir aynı kasa görünümüne sahip olmuş Ekran kartı dikkat ederseniz 645 M dir yani 650-645 vs şekmilnde gider bunun sıralaması.

Daha ürün stoklarda yok Gold bilgisayardan sonra Hızlıal.com vs tarz sitelere gelecekki vatanda hele kaça satılır nasıl gelir onun hakkında bilgimiz yok şu anda ama hemende sazanlar gibi atlamamak gerekioyr arkadaşlarımızın dediği gibi biraz daha beklemek daha karlı olacaktır bir inceleyip görelim nasılmış ? Sorun varmı yokmu rahat mı vs orası tartışılır.. Merak ettiğim konunun arasında Klavyesi Arkadan Aydınlatmalımı Acaba orada öyle belirtilmemiş İşlemciyi Yanlış belirtmişler İ5 desteği yazılmamış fakat Hele ürün gelsin hayırsı neyse o olsun.

Fiyatı gerçekten çok uygun bir fiyatta veriliyor onu söylemeden edemeyeceğim

http://forum.donanimhaber.com/m_68816172/tm.htm
    inceleme hizmetinizde...

• quote:

Z500'deki ekran kartı bu fiyattaki laptopların en iyisi diyebilir miyiz? Ürün 1 haftadır benim de dikkatimi çekiyor, gerçekten f/p ürünü.

su anda piyasada olan diğer modellerin ekran kartlarıyla karşılaştırdım
    neredeyse x660m ye yakın diyebiliriz.

Lenovo Z500
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

quote:

Z500'deki ekran kartı bu fiyattaki laptopların en iyisi diyebilir miyiz? Ürün 1 haftadır benim de dikkatimi çekiyor, gerçekten f/p ürünü.

su anda piyasada olan diğer modellerin ekran kartlarıyla karşılaştırdım
    neredeyse x660m ye yakın diyebiliriz.

Lenovo Z500

Zaten GT635M'den sonra birden performans yükseliyor. 645M gerçekten iyi bir ekran kartı. Ben de ciddi ciddi almayı düşnüüyorum bu modeli.

• Beyler ben bu modeli aldım.iki gündür kullanıyorum bende çok beğendim zariflik ve kasa açısından.ama bu F tuşları fn+F1 olarak çalışıyor örneğin.bende oyun oynadığım için bana direk f tuşları lazım bunu çözebilen varsa yardımcı olurmu acaba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: leskopat

Beyler ben bu modeli aldım.iki gündür kullanıyorum bende çok beğendim zariflik ve kasa açısından.ama bu F tuşları fn+F1 olarak çalışıyor örneğin.bende oyun oynadığım için bana direk f tuşları lazım bunu çözebilen varsa yardımcı olurmu acaba..

F1-F12 tuşları ile fazla haşır neşir olmadığımdan dolayı dikkatimi çekmemişti ama sen yazınca merak ettim araştırdım Elle tutulur fazla bilgi bulamadım bios tan falan halledilebilir yazmışlar ama fazla bilgim olmadığı için o konularda uygulamaya çalışmadım. Alttaki linkte yazmışlar bir şeyler, ingilizcen varsa deneyebilirsin.

http://forums.lenovo.com/t5/IdeaPad-Y-U-V-Z-and-P-series/Function-keys-on-the-z500/td-p/942015

edit: alıntı yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ostkreutz -- 3 Ocak 2013; 23:47:31 >

• yok yok çaresi yok bios'dan yapılıyor dediğin gibi bundada o yazılım yok daha doğrusu çıkmamış ben destek için ulaştık lenovo destek hattına yardımcı olmaya calıstılar ama olsmadı..bios ile ilgili sıkıntı onun için yazılım çıkartıcaklar heralde bekliyorum bende dönücekler banaa..
  • merhaba,

yaklaşık 2hafta önce bu ürünü vatan bilgisayardan aldım 1580tl gibi bir fiyata ve şuan stoklarında yok. ürün gerçekten başarılı benim çok hoşuma gitti tabi kullanıma bağlı olarak hoş olmayan yönleri var.

bunlardan ilgili hoparlör girişinin kasanın sağında olması. bu büyük bir dezavantaş çünkü mouse kullandığınız zaman kablo elinizin altında kalıyor ve rahatsız ediyor. onun dışında ürünü crysis2 ve metro2033 oyunları ile denedim. crysis2 de grafik ayarlarını en yüksek ayara getirdim. takılma vs yaşamadım. fakat utorrent den download yaparken crysis i oynamak istediğim zaman takılmalarla karşılaştım.

ürünün diğer bir dezavantajı (ki bu kullanım ile alakalı) win8 olması ben win8 e alışamadım resim pdf vs görüntülemeleri için kendi yülkü uygulamalarından çalıştırıyor ve butarz basit uygulamalar için farklı arayüzlerle açılması beni irite etti.

şuan laptopla ilgili bir sorunum var win7 kurdum ve windowsun açılması kendine gelmesi 20dk yı buluyor kapanmasıda aynı şekilde. bunun için levono diags programı ile tarama yapıp donanımsal sorun olup olmadığına bakacağım. lenovo yu aradığımda win7 uyumsuzluk olmayacağını donanımsal bir sorun olacağını söylediler.

tüm bunların dışında laptop tatmin edici özelliklere sahip diyebilirim.

ayrıca lenovo sitesine bakan arkadaşlar i7 ve disk 7200 olarak, kamera ise 1mp olarak görebilirler. bu farklılıklar aynı ürünün farklı şekilde çıkartılması ile alakalı. yani türkiyede satılan; i5, 7200rpm ve 0.3mp kamera.

söylediklerime ek olarak ekleyecekleriniz varsa sevinirim.

• bence yorumsuz güzel , ısınma sorunu yada performans sorunu yaşayacağını sanmıyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.