Şimdi Ara

LENOVO Z500 59352521 i5/6G/1TB/15.6'/ W8/2GB 1299 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.705
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

gri kasasını 1399 tl satışa açmışlar

World un verdiği 100 tl yi eklemişlermi ne :)
  • Merhaba arkadaşlar forumdan bu üründen alan oldumu?

alan oldu ise kargo durumu hakkında bilgi verirmisiniz? ürün geldimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sellimist

Merhaba arkadaşlar forumdan bu üründen alan oldumu?

Ben 2 tane siparis vermistim. Dun geldi. Bir tanesinin altinda bir kac tane cizik mevcut. Digerinde bir sorun gormedim. Bugun satici ile irtibat kuracagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sancarterzi

quote:

Merhaba arkadaşlar forumdan bu üründen alan oldumu?

Ben 2 tane siparis vermistim. Dun geldi. Bir tanesinin altinda bir kac tane cizik mevcut. Digerinde bir sorun gormedim. Bugun satici ile irtibat kuracagim.

İlginiz için teşekkür ederim,

biz bir tane almıştın henuz gelmedi,
    satıcı irtibat bilgilerini bulamadım arayayım,

ürün kutusu açılmışmıydı, bu durumlarda ne yapmak gerekiyor, ürünü iademi ediyorsunuz yoksa değişimemi yolluyorsunuz
  • sellimist S kullanıcısına yanıt
    Adıyaman vizyon 0416 213 73 72 elinde o model kalmamış. Bu yüzden iade edeceğim. Müşteri ile ilgililer. Gittigidiyorda satış memnuniyeti yüksek...
  • quote:

Adıyaman vizyon 0416 213 73 72 elinde o model kalmamış. Bu yüzden iade edeceğim. Müşteri ile ilgililer. Gittigidiyorda satış memnuniyeti yüksek...

İletişim bilgileri için çok teşekkür ederim çok faydalı oldu sagol,

verilen bilgiye göre : "üründen 10 adet satılmış ama lenovodan 8 adet gelmiş, oyuzden benimle birlikte başka bi müşteri daha açıkta kalmış, yarın yeni siparişleri gelecekmiş,yarın geldiğinde kargolayacaklarını söylediler"

umarım yarın gelecek olacak derken sizin iade ettiğiniz üründen bahsetmiyordur:)
    onu akıp aynen bize gönderiyorlarmış,

cd-rom un içine küçük bir etiket yapıştırın yada herhangi bi yerine bi işaret koyunda bakalım banamı gelecek:)

• quote:

quote:

İletişim bilgileri için çok teşekkür ederim çok faydalı oldu sagol,

verilen bilgiye göre : "üründen 10 adet satılmış ama lenovodan 8 adet gelmiş, oyuzden benimle birlikte başka bi müşteri daha açıkta kalmış, yarın yeni siparişleri gelecekmiş,yarın geldiğinde kargolayacaklarını söylediler"

umarım yarın gelecek olacak derken sizin iade ettiğiniz üründen bahsetmiyordur:)
    onu akıp aynen bize gönderiyorlarmış,

cd-rom un içine küçük bir etiket yapıştırın yada herhangi bi yerine bi işaret koyunda bakalım banamı gelecek:)

Ayırt edersin altında bayağı çizikler var 4 tane civarında... Bu yüzden cd roma etiket koymama gerek yok.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.