Şimdi Ara

Lenovo z500 bu sıcaklık normal mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nedense resim ekleyemiyorum. 2 yandex sekmesi ve nvidia güncellemesi açık 75 in altına inmiyor sıcaklık 83 ü buldu
  • Valla dostum benim bilgisayar 50 ile 60 derece arasında çalılıyor boşta bu durum bile beni huzursuz ediyor seninkinin oyunda değilken o kadar ısınması gerçekten anormal bilgisayarı nerden aldın servisi aradınmı.
  • Servisi aramis adamlar bisey olmaz demis.Pek güvenmemek gerek bu servise.

Edit: "Bu mesajda bahsedilenler" nasil yapiliyor yahu? bi turlu olmuyor

Sonunda çözdüm bende boşluğa isim yaziyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatan dan aldım oraya götürecem zamanım olur olmaz belki bir şeyler değiştirebilirler
  • Durumdan haberdar et bizide belki bizim laptopdaki ısınmalarda normal değildir.
  • tamamdır. soğutucu da alacam onun da bir faydası olursa size haber veririm :)
  • Umarim değiştirirler hocam.Bekliyoruz.

• teşekkür ederim ilginiz için :)
  • hocam benim kuzende 800 tlye bir lenovo aldı minecraft ta hatta boş dururken bile ısınıyor. Isınmaktan mouse yi hareket ettiremiyorsunuz. Tabii z500 nasıldır bilemem[bu hafta almayı düşünüyorum bu cihazı] . size önerim klima vb. açın(beklediğinizden daha çok işe yarayacak) laptopa bir soğutucu alın ve mutlaka sert zeminde oynayın. umarım işe yarar
  • çok garip bi durum bi servise yollayın fan sorunu olabilir
  • önerileriniz için teşekkür ederim :) alacağım soğutucunun pek sert olacağını sanmıyorum o yüzden sert zemin işi biraz zor ama bakalım :) oyunlarda hiç kasma falan olmuyor ya da başka işlemleri yaparken. neden ısınıyor hala anlamış değilim
  • bir sorun çıkmazsa yarın aldığım yere götürecem onlar da anormal bulurlarsa mecbur servise :) bunu almaya karar vermeden önce bayağı araştırmıştım ısınmadığı söylenmişti hep ben de çok şaşırdım bu sıcaklık değerlerini görünce
  • sadece chrome açık değerler normalmi?
     Lenovo z500 bu sıcaklık normal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahapbuz

önerileriniz için teşekkür ederim :) alacağım soğutucunun pek sert olacağını sanmıyorum o yüzden sert zemin işi biraz zor ama bakalım :) oyunlarda hiç kasma falan olmuyor ya da başka işlemleri yaparken. neden ısınıyor hala anlamış değilim

hocam notebooklar hassastır. bir an önce servise götürün derim.çünkü ısınma sorunu hiçte hafife alınabilecek bir konu değil .klima parası sorun olmaz diyorsanız o ayrı tabii

• normal gibi görünüyor
  • klima parasını sallamayacak kadar zengin olsaydık şimdi bu z500 ün ısınma sorunuyla uğraşacak kadar düşmezdik :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahapbuz

klima parasını sallamayacak kadar zengin olsaydık şimdi bu z500 ün ısınma sorunuyla uğraşacak kadar düşmezdik :D

ahaha çok doğru sanırım yarın z500 alacağım acaba bana da soğutucu falan önerebilir misiniz :D
  • kaç liralık aradığınıza bağlı :)
  • bende lenovo alcaktım dayım alma dedi ve gecen gün 1300e samsung np370r5e-06tr aldım walla cok memnunum sıcaklıklar ise boşta yada gezinirken 45-52 arası oyunlarda ise 65-70i gördüm yarım saat fln oyun oynadım en fazla 75-85 olur diye düşünüyorum.ekran akrtımda 8750m cok ii bir kart oyunlarda hiç kasma fln yok
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.