Şimdi Ara

Lenovo Z500 İnceleme (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.011
Cevap
42
Favori
314.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vinorosso

quote:

Orijinalden alıntı: .:Prophet26:.

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frisby77

quote:

Orijinalden alıntı: Fîrzen

quote:

quote:

quote:

z500 dıye gıttım samsung a8 aldım artan 200 lıraya 100 tl daha koyup vertex 4 takacam makınaya,
    bf3 ultra 25 fps , hıgh 35 fps cıvarı gezınıyor, amd cf desteklı oyunlarda gerçekten guzel,

ısıklı klavye olmaması sebebıyle almadım ben

Samsung a8 ne hocam, biraz daha açar mısın?

a8 derken büyük ihtimalle amd a8 işlemcili bilgisayarı kastetmiş.

Sanırım öyle ama o laptopta kullanılan ekran kartı gt645m ye göre daha düşük fps değerleri veriyor notebookcheck sitesindeki incelemelere göre.

Zaten artan 200 lira diyor normaldir yani. Ama bu lenovonun alternatifi olabilecek bi bilgisayar arıyorum. Ama ekran kartı önemli benim için oyun falan çok oynadığımdan.

sitedekı testlere aldırmayın,
    bu urun sıteye gore BF3 u ultrada oynatamıyor, fakat aksam gözlerımle gördugum cok guzel 25 fps de ultrada oynadım,

amd a8 ıslemcı ve gpu lar ıyı entegre olmuş, gpu-z ve hw monıtorden bakınca sankı ıslemcı 100 dereceymıs gıbı algıladım fakat aıdata64 programında asıl sıcaklıklar gorundu,

sıze tavsıyem butcenız cok fazla yoksa zorlamayın dahada, amd en yenı ve en çok oynanan oyunlara cf desteğı verıyor, cf desteğı ılede gt645m ı geçtıgı ortada .

nese arkadaşlar işte allahın işi, ben aksam test yapana kadar kafamda sorular vardı belkıler vardı, aksam yukledıgım her oyunda endişelerım bıraz daha azaldı, amd cf desteğı verdıkten sonra artık bu notebookların sırtı yere gelmez 2 tane 128 bıt ekran kartının bırlıkte çalışmasından söz edıyoruz ( wın 8 puanları 2 sınınde 6.7 )

Hocam aklımı çeldin şimdi ya ürün modeli nedir ve cf ne?

model olarak farketmıyor aslında prensıpte hepsı aynı,
    a10 işlemcıdekı 7660g 128 bıt lık bır ekran kartı , işlemcı ıle butunleşik, hd4000 gıbı, fakat dıger harıcı 7670m ıle butunleşık calısabılıyor yanı 2 kart aynı anda calısıyor , masaustlerındekı 2 tane 5850 gıbı dusunulebılır, bendekı a8 ıslemcılı 7640g 256 shader lı 128 bıt, + 7670m ,

suan oyunları ındırıyorum aksam bıterse hıtman, far cry3, need for speed mw 2,guild wars 2,wolfteam,knight online, BF3 update patck lı olarak bakacam,
    bundan öncekı makınam acer v3 tu, oyunu açmayla tum ısılar 80 e geçış yapıyordu bu makına ona göre soguk geldı,

ama dedıgım gıbı oyunları ındırıp fps lerıne bakacam

bu iş tamamen amd desteğıne bakıyor, adamlar cf desteği verdiği oyunlarda zaten donanım olan pc için gerısı çok kolay oluyor, mesela bf3 u low dada oynayan olmuş 1 yıl once bu makınalarla fakat amd nın son drıverları ıle işi göturuyorlar

Anladım hocam, bende oyun ve çizim içim alıcam fakat aradığım özellikler 2000'i buluyor hatta geçiyordu. Kuruntu yapmaya gerek yok sanırım, 1500'lük makine de işimi görür sanırım. Yorumlarınız önemli hocam benim için sağolun

oyun için olabılır fakat çizim gıbı işler ıcın bılemıyorum hocam, genelde i7 önerırler cızım vb işlerde,
    ama sıze şunu söylıyeyım bu gun 2 bıne aldıgınız makına çok degıl 7-8 ay sonra 1.300 tl ye rahat dusuyor, ertesı yılı söylemek ıstemıyorum bıle
    bu yuzden makınaya fazla yatırım yapmak ıstemedım

Şimdi 1300'ü duyduktan sonra gelde 2000 ver, yok yok alamayacağım ben notebook falan A8 çizim konusunda sıkıntıya düşürebilir diye çekiniyorum, o yüzden kafam rahat olsun i7 alıyım derdindeyim biraz. Y500 ne zaman gelicek hocam bilginiz var mı peki?

valla tum dunyada cıktı bır ulkemızde yok, kasımdan bu yana bekleyenlerdendım, allah yardım etsın y400-500 bekleyenler kulubune
    en son haberler ocak ortasıydı, fakat ben mart ayına kadar dusunmuyorum, y580 yenı modeller gelır belkı

anaaaaaaa bizim klüpten kaçan eleman buraya gelmiş

Burdan da kaçtı samsung aldı

Neyse kendi seçimi bizi ilgilendirmez , memnun kalır inşallah

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

z500 dıye gıttım samsung a8 aldım artan 200 lıraya 100 tl daha koyup vertex 4 takacam makınaya,
    bf3 ultra 25 fps , hıgh 35 fps cıvarı gezınıyor, amd cf desteklı oyunlarda gerçekten guzel,

ısıklı klavye olmaması sebebıyle almadım ben

Samsung a8 ne hocam, biraz daha açar mısın?

a8 derken büyük ihtimalle amd a8 işlemcili bilgisayarı kastetmiş.

Sanırım öyle ama o laptopta kullanılan ekran kartı gt645m ye göre daha düşük fps değerleri veriyor notebookcheck sitesindeki incelemelere göre.

Zaten artan 200 lira diyor normaldir yani. Ama bu lenovonun alternatifi olabilecek bi bilgisayar arıyorum. Ama ekran kartı önemli benim için oyun falan çok oynadığımdan.

sitedekı testlere aldırmayın,
    bu urun sıteye gore BF3 u ultrada oynatamıyor, fakat aksam gözlerımle gördugum cok guzel 25 fps de ultrada oynadım,

amd a8 ıslemcı ve gpu lar ıyı entegre olmuş, gpu-z ve hw monıtorden bakınca sankı ıslemcı 100 dereceymıs gıbı algıladım fakat aıdata64 programında asıl sıcaklıklar gorundu,

sıze tavsıyem butcenız cok fazla yoksa zorlamayın dahada, amd en yenı ve en çok oynanan oyunlara cf desteğı verıyor, cf desteğı ılede gt645m ı geçtıgı ortada .

nese arkadaşlar işte allahın işi, ben aksam test yapana kadar kafamda sorular vardı belkıler vardı, aksam yukledıgım her oyunda endişelerım bıraz daha azaldı, amd cf desteğı verdıkten sonra artık bu notebookların sırtı yere gelmez 2 tane 128 bıt ekran kartının bırlıkte çalışmasından söz edıyoruz ( wın 8 puanları 2 sınınde 6.7 )

Hocam aklımı çeldin şimdi ya ürün modeli nedir ve cf ne?

model olarak farketmıyor aslında prensıpte hepsı aynı,
    a10 işlemcıdekı 7660g 128 bıt lık bır ekran kartı , işlemcı ıle butunleşik, hd4000 gıbı, fakat dıger harıcı 7670m ıle butunleşık calısabılıyor yanı 2 kart aynı anda calısıyor , masaustlerındekı 2 tane 5850 gıbı dusunulebılır, bendekı a8 ıslemcılı 7640g 256 shader lı 128 bıt, + 7670m ,

suan oyunları ındırıyorum aksam bıterse hıtman, far cry3, need for speed mw 2,guild wars 2,wolfteam,knight online, BF3 update patck lı olarak bakacam,
    bundan öncekı makınam acer v3 tu, oyunu açmayla tum ısılar 80 e geçış yapıyordu bu makına ona göre soguk geldı,

ama dedıgım gıbı oyunları ındırıp fps lerıne bakacam

bu iş tamamen amd desteğıne bakıyor, adamlar cf desteği verdiği oyunlarda zaten donanım olan pc için gerısı çok kolay oluyor, mesela bf3 u low dada oynayan olmuş 1 yıl once bu makınalarla fakat amd nın son drıverları ıle işi göturuyorlar

Anladım hocam, bende oyun ve çizim içim alıcam fakat aradığım özellikler 2000'i buluyor hatta geçiyordu. Kuruntu yapmaya gerek yok sanırım, 1500'lük makine de işimi görür sanırım. Yorumlarınız önemli hocam benim için sağolun

oyun için olabılır fakat çizim gıbı işler ıcın bılemıyorum hocam, genelde i7 önerırler cızım vb işlerde,
    ama sıze şunu söylıyeyım bu gun 2 bıne aldıgınız makına çok degıl 7-8 ay sonra 1.300 tl ye rahat dusuyor, ertesı yılı söylemek ıstemıyorum bıle
    bu yuzden makınaya fazla yatırım yapmak ıstemedım

Şimdi 1300'ü duyduktan sonra gelde 2000 ver, yok yok alamayacağım ben notebook falan A8 çizim konusunda sıkıntıya düşürebilir diye çekiniyorum, o yüzden kafam rahat olsun i7 alıyım derdindeyim biraz. Y500 ne zaman gelicek hocam bilginiz var mı peki?

valla tum dunyada cıktı bır ulkemızde yok, kasımdan bu yana bekleyenlerdendım, allah yardım etsın y400-500 bekleyenler kulubune
    en son haberler ocak ortasıydı, fakat ben mart ayına kadar dusunmuyorum, y580 yenı modeller gelır belkı

anaaaaaaa bizim klüpten kaçan eleman buraya gelmiş

Burdan da kaçtı samsung aldı

Neyse kendi seçimi bizi ilgilendirmez , memnun kalır inşallah

Hayırlı teskereler
    favorı konulardanda sılıyom allah herkezın gonlune gore versın

• :D Abov adamlar tribe girmiş yahu bizim kulüp sizin kulüp diye :D Toptan "Gelmeyen Laptoplar Kulübü" yapalım hep birlikte orda takılalım, olsun bitsin :D
  • quote:

:D Abov adamlar tribe girmiş yahu bizim kulüp sizin kulüp diye :D Toptan "Gelmeyen Laptoplar Kulübü" yapalım hep birlikte orda takılalım, olsun bitsin :D

Klüpler birliği toplanıp bu ayrıma son vermeli o değil de, beklemek çok sıkıcı hal aldı artık, resmen 3. dünya ülkesi konumundayız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

:D Abov adamlar tribe girmiş yahu bizim kulüp sizin kulüp diye :D Toptan "Gelmeyen Laptoplar Kulübü" yapalım hep birlikte orda takılalım, olsun bitsin :D

Klüpler birliği toplanıp bu ayrıma son vermeli o değil de, beklemek çok sıkıcı hal aldı artık, resmen 3. dünya ülkesi konumundayız.

Her zaman öyleydik zaten gerçi 3. dünya ülkelerinde bile teknoloji fiyatları bizim ülkemize bin basar, arabistandan faan telefon kaçırıolar ucuz diye. Bu durumda biz 3. dünya ülkesi bile olmuyoruz, 4. lüğe gerilemişiz.

• Yalnız bugün vatanda z500ü inceleme fırsatı buldum. Öyle uzun uzun inceleyemedim ama ilk gözüme çarpan evet klavye ışıklandırması yok. Ama tasarım olarak resmen beni büyüledi diyebilirim. Zaten beyaz olması da gönlümü çeldi, tam o anda alacaktım ki sonradan pişman olmayayım diye kendimi zor tuttum . Çünkü gerçekten hala lenovodan şüphelerim var teknik servisi nasıl? çabuk bozulur mu? gibi. Bu konularda beni aydınlatabilecek birileri varsa çok memnun olurum. Forumda bir kaç konu var ama konu bir yere varamadan yani sonuca ulaşamadan konuşma bitmiş. Eğer bunu almazsam çook büyük ihtimalle asus k55 serisinden bi bilgisayar alıcam, tabi n56 almak isterdim ama bütçem en fazla 1600 lira olunca

• quote:

Yalnız bugün vatanda z500ü inceleme fırsatı buldum. Öyle uzun uzun inceleyemedim ama ilk gözüme çarpan evet klavye ışıklandırması yok. Ama tasarım olarak resmen beni büyüledi diyebilirim. Zaten beyaz olması da gönlümü çeldi, tam o anda alacaktım ki sonradan pişman olmayayım diye kendimi zor tuttum . Çünkü gerçekten hala lenovodan şüphelerim var teknik servisi nasıl? çabuk bozulur mu? gibi. Bu konularda beni aydınlatabilecek birileri varsa çok memnun olurum. Forumda bir kaç konu var ama konu bir yere varamadan yani sonuca ulaşamadan konuşma bitmiş. Eğer bunu almazsam çook büyük ihtimalle asus k55 serisinden bi bilgisayar alıcam, tabi n56 almak isterdim ama bütçem en fazla 1600 lira olunca

dostum bu işler şans işi, apple alırsın bozulur, asus alırsın ısınır belli olmuyor yani elektronik alet en nihayetinde. servis konusuna gelirsek Asus tabiki piyasada fark yaratıyor millet asusu çok kaliteli çok uzun ömürlü alet sattığından ziyade sattığı ürünün arkasında olan bir firma olduğu için tavsiye ediyor. Asus'un Türkiye'deki teknik servis işini hangi firma yapıyor bilmiyorum ama müşteri memnuniyetini sağlamış durumdalar Asus'un Türkiye'ye verdiği önem ve müşteri memnuniyeti ortada ve gerçekten takdir edilecek bir durum.
    Sony, Toshiba da keza öyle fakat bunların fiyatları zaten satış aşamasında pahalı olduğundan servislerinin kaliteli olması müşterilerine sıkıntı yaratmamaları çok normal çünkü olası bir servis ücretini zaten satış esnasında alıyorlar umarım anlatabilmişimdir

Lenovo'ya gelirsek;

Lenovo Türkiye'ye maalesef çok da önem vermeyen firmalardan üvey evlat gibiyiz bunda lenovo Türkiye'nin payı büyüktür elbette

Dolayısıyla teknik servisinin kalitesini Asus gibi beklemek yanlış olur fırsatçı adamlar olduklarını okudum çoğu yerde ama her zaman böyledir diye bir şey yok tabiki memnun olanda var ama olmayanlar biraz daha fazla bunu belirteyim...

Laptopları kalitelidir ama sorun çıkarma olayı seriden seriye değişir. Mesela y570 serileri çoğu zaman sorun yaratıyorken y580'lerde bu oran daha azdır(örnek vermek için yazdım laptopların sorunlu olup olmadığı hakkında bilgim yok)

uzun lafın kısası hemen hemen her marka modelde serilere göre değişir bu problem çıkarma meselesi ve zamanla anlaşılır, en başta da yazdığım gibi;
    şans işi...

• birde şahsen lenovo'yu alfa romeo'ya benzetiyorum tasarımı çok güzel,donanımı çok iyi ve bunların hepsini makul fiyattan veriyorlar. Ama gel gelelim arıza çıktığında başına belayı aldın
    alfa romeo'da aynen bu şekilde arıza yapma olasılığı wv gibi markalardan daha yüksek ve bakımı ve ya parçası da pahalı. Alırken ve kullanırken krallar gibisin ama bütün problem arızadan sonra başlıyor ikisinde de
  • quote:

Orijinalden alıntı: wasiligorbacov

quote:

Yalnız bugün vatanda z500ü inceleme fırsatı buldum. Öyle uzun uzun inceleyemedim ama ilk gözüme çarpan evet klavye ışıklandırması yok. Ama tasarım olarak resmen beni büyüledi diyebilirim. Zaten beyaz olması da gönlümü çeldi, tam o anda alacaktım ki sonradan pişman olmayayım diye kendimi zor tuttum . Çünkü gerçekten hala lenovodan şüphelerim var teknik servisi nasıl? çabuk bozulur mu? gibi. Bu konularda beni aydınlatabilecek birileri varsa çok memnun olurum. Forumda bir kaç konu var ama konu bir yere varamadan yani sonuca ulaşamadan konuşma bitmiş. Eğer bunu almazsam çook büyük ihtimalle asus k55 serisinden bi bilgisayar alıcam, tabi n56 almak isterdim ama bütçem en fazla 1600 lira olunca

dostum bu işler şans işi, apple alırsın bozulur, asus alırsın ısınır belli olmuyor yani elektronik alet en nihayetinde. servis konusuna gelirsek Asus tabiki piyasada fark yaratıyor millet asusu çok kaliteli çok uzun ömürlü alet sattığından ziyade sattığı ürünün arkasında olan bir firma olduğu için tavsiye ediyor. Asus'un Türkiye'deki teknik servis işini hangi firma yapıyor bilmiyorum ama müşteri memnuniyetini sağlamış durumdalar Asus'un Türkiye'ye verdiği önem ve müşteri memnuniyeti ortada ve gerçekten takdir edilecek bir durum.
    Sony, Toshiba da keza öyle fakat bunların fiyatları zaten satış aşamasında pahalı olduğundan servislerinin kaliteli olması müşterilerine sıkıntı yaratmamaları çok normal çünkü olası bir servis ücretini zaten satış esnasında alıyorlar umarım anlatabilmişimdir

Lenovo'ya gelirsek;

Lenovo Türkiye'ye maalesef çok da önem vermeyen firmalardan üvey evlat gibiyiz bunda lenovo Türkiye'nin payı büyüktür elbette

Dolayısıyla teknik servisinin kalitesini Asus gibi beklemek yanlış olur fırsatçı adamlar olduklarını okudum çoğu yerde ama her zaman böyledir diye bir şey yok tabiki memnun olanda var ama olmayanlar biraz daha fazla bunu belirteyim...

Laptopları kalitelidir ama sorun çıkarma olayı seriden seriye değişir. Mesela y570 serileri çoğu zaman sorun yaratıyorken y580'lerde bu oran daha azdır(örnek vermek için yazdım laptopların sorunlu olup olmadığı hakkında bilgim yok)

uzun lafın kısası hemen hemen her marka modelde serilere göre değişir bu problem çıkarma meselesi ve zamanla anlaşılır, en başta da yazdığım gibi;
    şans işi...

Doğru söylüosun şans işi ama şöyle bir konu da var. Mesela bende şu an Dell var ve teknik servisi eve geliyor ve gerçekten dellin teknik servisinden ben çok memnunum tamam lenovodan bunu beklemiyorum da mesela memnun olanların sayısı memnun olmayandan fazla mı, oranı nasıl?. Gerçi Dell in bilgisayarları hoşuma gitmiyor yani tasarım ve kalite olarak çünkü yakın zamana kadar çoğu notebookunda plastik tarzı malzemeler kullanıyordu, benim notebookum dahil(Inspiron N5110). Bu yüzden de çabuk boyası falan kalkıyor bir de mesela fişe takılı değilken bilgisayarı neredeyse kullanamıyorum sıfır performans yani. Her türlü ayarına baktım, internetten araştırdım ama bir yolunu bulamadım bunun ama mesela arkadaşımda asus var şarjlı şarjsız her türlü oyun oynuyor işini yapıyor. Benim sorduklarım bunlar yani. Mesela malzeme kalitesi nasıl genel olarak?

• quote:

Beyaz derken sanırım ekranın arka tarafı beyaz.. Normalde pc nin ön tarafı gri renk değil mi ? En azından lenovo nun sitesinde gördüğüm kadarıyla öyle olması lazım..Bu arada kasa kalitesi nasıl, z580 gibi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: cago00

quote:

Beyaz derken sanırım ekranın arka tarafı beyaz.. Normalde pc nin ön tarafı gri renk değil mi ? En azından lenovo nun sitesinde gördüğüm kadarıyla öyle olması lazım..Bu arada kasa kalitesi nasıl, z580 gibi mi?

Evet arkası beyaz ön kısmı gri. Ya k580 nin kasa kalitesini bilmiyorum ama yanında k585 vardı heralde aynı kasa diye tahmin ediyorum, herneyse ondan daha kaliteliymiş gibi geldi bana k500.

• 4-5 gundur kullaniyorum cihazi isinma problemi kesinlikle yok fifa 2013, farcry 3, pes 2013 oynadim full ayarlarda hepsi kasma vs olmadi oyunlarda bile fan son hizda hic calismiyor ve bileklerin bulundugu kisim hep soguk. Ayrica alirken magazadan alirsaniz hemen orda acip klavyeyi kontrol edin tuslarina tek tek basin cunku normalde klavye cok sessiz ama bazi tuslar nedense kij kij edebiliyor benim A tusu o sekildeydi yenisini istettim geldi bu sefer yenisinde de d tusu o sekilde ama bendeki A tusundan cikan sesten cok cok daha yuksek bir ses cikariyor bendeki a tusu o kadar sesli degil ve yenisinin mentesesinde bosluk vardi bende birdaha istet fln ugrasmamak icin eskisiyle devam etmeye karar verdim alistim ama dedigim gibi bendeki cok sesli degil yeni gelen pcdeki d tusu baja bir kulak tirmaliyordu sizlerde alirken dikkat edin ben almanyadayim simdi yenisini istesem direk yolluyorlar ama trde zor isler malum o yuzden imkaniniz varsa orda kontrol edin sorunluysa direk degistirin hemen.

edit : ufak duzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibotan -- 27 Aralık 2012; 0:20:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alibotan

4-5 gundur kullaniyorum cihazi isinma problemi kesinlikle yok fifa 2013, farcry 3, pes 2013 oynadim full ayarlarda hepsi kasma vs olmadi oyunlarda bile fan son hizda hic calismiyor ve bileklerin bulundugu kisim hep soguk. Ayrica alirken magazadan alirsaniz hemen orda acip klavyeyi kontrol edin tuslarina tek tek basin cunku normalde klavye cok sessiz ama bazi tuslar nedense kij kij edebiliyor benim a tusu o sekildeydi yenisini istettim geldi bu sefer yenisinde d tusu o sekilde ama cok fazla sesli cikti yenisindeki bendeki a tusu o kadar sesli degil ve mentesesinde bosluk vardi bende birdaha istet fln ugrasmamak icin oyle kullaniyorum alistim ama dedigim gibi bendeki cok sesli degil yeni gelen pcdeki d tusu baja bir kulak tirmaliyordu sizlerde alirken dikkat edin ben almanyadayim simdi yenisini istesem direk yolluyorlar ama trde zor isler malum o yuzden imkaniniz varsa orda kontrol edin sorunluysa direk degistirin hemen.

Bilgi için teşekkür ederim. Bu arada bahsettiğim konuda nasıl, şarjda olmadan da oynanabiliyor mu? yani tabi oynanır da kasma yapıyor mu?

• bugun sarji komple bosalttirken oyun oynadim fifa 2013 hic kasma olmadi daha once FarCry 3 ve Pes 2013 ikisinide bataryadayken oynadim problem yok. Ses sismtemi cok iyi gümbür gümbür HOME THEATER V4 harika is cikariyor. Cihazin malzeme kalitesi gayet iyi. Touch pad cok kullanisli geldi bana.
  • quote:

quote:

quote:

Evet arkası beyaz ön kısmı gri. Ya k580 nin kasa kalitesini bilmiyorum ama yanında k585 vardı heralde aynı kasa diye tahmin ediyorum, herneyse ondan daha kaliteliymiş gibi geldi bana k500.

İyi haber normalde arka kapağı siyah olan modeli de var ama ben beyaz istiyordum ...Şimdi Vatan' da %30 indirimi bekleme zamanı umarım 1300-1400 lü fiyatlara düşer bu şekilde.. Bir de sorum herkese , bu bilgisayarda Windows 8 herhangi bir sıkıntı yaratıyor mu ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

İyi haber normalde arka kapağı siyah olan modeli de var ama ben beyaz istiyordum ...Şimdi Vatan' da %30 indirimi bekleme zamanı umarım 1300-1400 lü fiyatlara düşer bu şekilde.. Bir de sorum herkese , bu bilgisayarda Windows 8 herhangi bir sıkıntı yaratıyor mu ?

Arkadaşlar başta baya şikayet etmiş ama şahsen ben ilk çıktığından beri kullanıyorum win8i ve memnunum. Alışmak lazım biraz aslında metro arayüzü dışında pek te farklılık yok yani normal masaüstü var sadece başlat menüsü yerine metroya geliyorsunuz orası da tablet-telefon arayüzü gibi bir şey. Yani bilgisayarın win7'ye döndürülememesi saçma tabi ama bence o kadar da büyütülecek bir şey değil.

• Ben de beyaz istiodum. Vatanın indirimini beklemezsek zaten 1800 lira verip soyulmuş oluruz
  • Arkadaşlar Lenovo Facebook Tr sayfasında bir yarışma var sorulan soruya en yakın cevabı verene laptop veriyor sanırım. İlgilenen olursa yardımım dokunsun :)
  • quote:

Arkadaşlar Lenovo Facebook Tr sayfasında bir yarışma var sorulan soruya en yakın cevabı verene laptop veriyor sanırım. İlgilenen olursa yardımım dokunsun :)

Verdikleri bilgisayarı görmedin sanırım . Tabi ki beleş mal baldan tatlıdır çok önce katılmıştım ama yine de mesela 2 gb usb . Resmen dalga geçiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MFN -- 27 Aralık 2012; 1:52:40 >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar Lenovo Facebook Tr sayfasında bir yarışma var sorulan soruya en yakın cevabı verene laptop veriyor sanırım. İlgilenen olursa yardımım dokunsun :)

Verdikleri bilgisayarı görmedin sanırım . Tabi ki beleş mal baldan tatlıdır çok önce katılmıştım ama yine de mesela 2 gb usb . Resmen dalga geçiyorlar.

Taş attın da kolun mu yoruldu :)) Satarsın, küçük işler için kullanırsın, kardeşine verirsin ne bileyim. Beleş mal ne de olsa, tabii tutarsa :) Ben isteğini karşılar diye söylememiştim zaten :)

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.