Şimdi Ara

Lenovo Z500 İnceleme (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.011
Cevap
42
Favori
314.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla bende gözümü kararrtım aldım zaten takipteydim birkaç gündür. tek kafamı kurcalayan kasanın hdd ve ram bölümlerinin ayrı açılabilir olmaması. servisle birisi konuşabilirse iyi olur aslında bu tip durumlar için ne yapıldığını. birde sipariş bir izmirde görünüyor bir düzcede ne yapıyorlar anlamış değilim bu vatan teşhir falan göndermez dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helvetica

quote:

Orijinalden alıntı: wasiligorbacov

quote:

Orijinalden alıntı: frisby77

quote:

Orijinalden alıntı: kecan

1360 a getiririm diyen yerin iletişim bilgilerini verebilirmisiniz. Websitesi de yeterli olur..

Böyle bir şey var mı ya sabah gittim 24 tane varmış stokta dedi. Akşam gittim hiç kalmamış dedi . Ne yapacağımı bilmiyorum.

1360a satan yeri merak ettim bende websitesini falan paylaşır mısın?

http://www.vatanbilgisayar.com/search.aspx?text=z500

arkadaş vatanbilgisayardan bahsetmiyor zaten sadece garanti bonus olanlara 1360 vatanda...

• quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

Orijinalden alıntı: matrixod

Hocam ramleri 1600 mü 1333 mü ? Bir de CL'ini biliyor musunuz. Son olarak da optimus sorunları oyunlarda baş gösteriyor mu? Bir de SSD takmak zor mu?

evet bazı sitelerde ramlar 1600 mhz olarak belirtilmiş, bu cevapları bende merak ediyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: en!gma

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aradaşlar ASUS K55VJ-SX031D ve bu ürün arasında gidip geliyorum ne yapmamı önerirsiniz ?

Ben de aynı durumdayım hatta bi ara baya asusa kaymıştım ama ekran kartı beni düşündürüodu ki şu videodan sonra çok daha düşündürmeye başladı:
    http://www.youtube.com/watch?v=bZ3axjwPONA

valla kardeşim benım sorun um ekran kartı değil aslında lenovanın kalitesinden şüphe ediyorum yoksa bu ürünü alacağım :) ama tabi ekran kartının uzun ömülü olması da ayrı bir konu olabilr

Valla açıkçası ben lenovonun tasarımını çok beğendim ama asusun da kötü değil tasarımı hatta o da baya iyi sayılabilir ve özellik olarak da yaklaşık aynı asusla bir tek ekran kartı iyi lenovonun. Benim de lenovodan şüphe etmemin iki nedeni vardı. 1-Çabuk bozulur mu? 2- Teknik servisi nasıldır? bu konuda da forumda sadece donanımhaberde değil çoğu forumlarda dolaştım ve şu sonuca vardım; bu ikisi de şansa bağlı özellikle asusun teknik servisi çok iyi kimse şikayet etmiyor falan zannediyordum ama mesela şu konuyu görünce fikrim büyük ölçüde değişti:http://resim.donanimhaber.com/m_69550971/tm.htm . Bu yüzden şöyle bir karara vardım: hangisi senin içine siniyorsa özelliklerine ve görünüşüne bakınca onu almak lazım. Sonrasında ne olacağı Allah'ın takdiri. Bekleyip göreceğiz. . Ama vatanda eğer haftasonu %30 indirim falan olursa lenovoyu alırım ben şahsen. Ama baktım yakın zamanda öyle bir şey olmayacak gider asusu alırım. Çünkü tüm internet siteleri dahil teknoloji marketlerine sordum hiçbirisi yılbaşından önce gelecek demedi hepsi sonra gelir dedi. Ama 1800 veya 1600lerde olursa böyle z500 alınmaz yani, ancak asusla yakın fiyatlarda olursa karşılaştırılabilir bence.

haklısın kardeşim.bende zaten ocaktan sonra alacagım ocağın ortalarında hatta bu ışıklı klavye bi gelse süper olur indirimden sonra da tadından yenmez fakat türkiyede ışıklı klavye olanı yok galiba umarım o zmana kadar gelir de alırız:) iki bilgisayarıda canlı canlı görmedim fakat lenovanın tasarımı gözüme harika gibi geldi açıkcası bu yüzden de biraz lenovaya kaymıyor değilim :)

Lenovonun beyazını vatanda, asusu ise teknosada yaklaşık 15er dk. inceleme fırsatım oldu dün. Sadece tasarım açısından karşılaştırdım tabiki ve bu durumda lenovoya 10 üzerinden 9 verirsem asusa 10 üzerinden 7 veririm. Yani asusun kötü olduğundan değil standart asus tasarımı ama z500ün tasarımından bir iki adım daha geride Aslında bu tasarım olayına o kadar çok önem veriyorum ki dell n5110dan sonra aklımda şu modeli almak bile var oyun oynayamama pahasına bile olsa:http://www.sadecenotebook.com/Urun/Asus-K56CM-XX064H-Core-i5-3317-170-Ghz-6-GB-750-GB-2-GB-VGA-156-Win-8-pmu219134.html

iki ürün için konu bile açtım ben kardeşim :) k56 cm aynı şekilde bende düşünüyordum hele fiyatını gördüm dedim tamam oyun oynamam olur biter :D ama sonra lenovayi tavsiye ettiler tipi hiçte fena olmayınca dedim lenovayı alabilirim hem oyun hem tasarım fakat işte hala kararsızım kardeşim umarım en mantıklı olanını ve en hayırlı olanını seçeriz

Demekki aynı yoldan gitmişiz Eğer farklı bilgisayarlar alırsak bakalım kimin sonu daha hayırlı olacak . Bir de youtube da k56cm nin bir sürü oyun oynama videosu var crysis2-nfs most wanted 2013-far cry 3 gibi ve hepsinde de baya iyi gözüküyor yani. Youtube a asus k56cm-xx064h yazıp aratırsan seyredebilirsin.

ya sonuçta k55vj ile aynı ekrn kartı oynatır muhtemelen fakat ısınma yapar dediler işlemcisi yüzünden bide çok hassas bir notebook bana göre olmaz gibime geliyor..az daha klın olsun ekran kartı iyi olsun diyorum şuan siz ne zman alacaksınız laptop

Ben şu an yaklaşık 700 lira elime para geçicek de onu bekliyorum ondan sonra da vatanda indirime girmesini bekleyeceğim muhtemelen İnşallah indirimi kaçırmadan gelir para diye dua ediyorum.

acaba 20 gün kadar beklesek tekrar indirim falan filan bulamaz mıyız ? alacağım zaman fiyat düşmezse bide onunla uğraşacağız..kötü oldu bu

Bulursun niye olmasın zaten bu hafta sonu falan da illa indirim olcak diye bişey yok baktın olmadı bilmiyorum yani ama inşallah olur da alırım sonra burda izlenimlerimi yazarım.

aynen kardeşim benimle aynı düşüncelerde olduğun için senin yorumların benim için baya bir önemli olacak eğer alırsan..pc depo ya ocağın başında gelecek diyorlar bakalım belki ben alasıya kadar gelir orda fiyatı uygun olur oradan alırım diye düşünüyorum bende

Büyük ihtimalle gelir, ben bugün pcdepo ile görüştüm bana ocak ortasında gelicek dedi. Ama oraya yazdıkları fiyatta bir değişme olacak mı dediğimde artıcak dedi bu da kötü haber

Allah'ın günü 10 kişi arayıp "z500 ne zaman gelecek?" diye sorarsanız arttıracakları yoksa bile arttırırlar fiyatını ak

• suan z500den yazıyorum son 1 adet kalmıştı onuda ben kaptım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorbey27

suan z500den yazıyorum son 1 adet kalmıştı onuda ben kaptım :)

nerden ne zaman aldınız ? ben dün çok geç kaldım herhalde ya alamadım malsef
  • quote:

hocam vatandan mı aldınız genel olarak bir fark var mı, memory mhz ve cl değerini yazabilirmisiniz. teşekkürler.
  • z500 alan arkadaşlar laptopun ses sistemi nasıl? Hatırladığım kadarıyla daha önce bu forumda hoparlörlerin alt tarafta olduğu bu yüzden yumuşak zeminlerde sesin boğulduğu yazılmıştı? Ben asus k55vj yi sırf bu nedenle iade ettim. Sizin izlenimleriniz neler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: x15

z500 alan arkadaşlar laptopun ses sistemi nasıl? Hatırladığım kadarıyla daha önce bu forumda hoparlörlerin alt tarafta olduğu bu yüzden yumuşak zeminlerde sesin boğulduğu yazılmıştı? Ben asus k55vj yi sırf bu nedenle iade ettim. Sizin izlenimleriniz neler?

muhtemelen bu da yumuşak zeminde sesi boğar, zaten yumuşak zeminde bilgisayarı kullanmak havalandırma açısından da kötüdür, ısınma yapar..

sert zeminde masada kullanacaksın, yatağa koltuğa koymayacaksın..

vatanda bitmiş ama yine gelir elbet.. yeni ürün daha .. demek ki piline de güveniyorlar kasa içine koymuşlar...
  • arkadaslar bugun izmir balcova ve bornova vatanı gezdm ve ıkısınde de z500 den birer tane kalmıstı fakat bonus kartım olmadıgı ıcın alamadım.daha sonra bornova gold a baktım ve fiyatı orada 1700 du ve bimekste ise 1620 suan.vatanda tekrar stoga girmesını ve bonus kart sahibi olmayı bekleyecegız galiba ama vatan gorevlısı yenı yılda bonus %30 yapmayabılır cunku yıl sonu cari acıklarını kapatmak ıcın bu indirimi yaptılar dedi bugun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlkyy

quote:

nerden ne zaman aldınız ? ben dün çok geç kaldım herhalde ya alamadım malsef

Gaziantepten aldm hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thsn_can

quote:

hocam vatandan mı aldınız genel olarak bir fark var mı, memory mhz ve cl değerini yazabilirmisiniz. teşekkürler.

Ewt watandan aldm kullanma fırsatm olmadi smdi inceliorum.

• quote:

z500 alan arkadaşlar laptopun ses sistemi nasıl? Hatırladığım kadarıyla daha önce bu forumda hoparlörlerin alt tarafta olduğu bu yüzden yumuşak zeminlerde sesin boğulduğu yazılmıştı? Ben asus k55vj yi sırf bu nedenle iade ettim. Sizin izlenimleriniz neler?

Ses gayet guzl bogulma yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: sg888

quote:

muhtemelen bu da yumuşak zeminde sesi boğar, zaten yumuşak zeminde bilgisayarı kullanmak havalandırma açısından da kötüdür, ısınma yapar..

vatanda bitmiş ama yine gelir elbet.. yeni ürün daha .. demek ki piline de güveniyorlar kasa içine koymuşlar...

Arkadaş eğer devamlı sabit, yahut masa üstünde kullanacaksam ne diye notebook alayım.Gider masaüstü alır herşeyi sabit yerimde yaparım.Lap demek kucak demektir.Notebooklar her yerde kullanmak için tasarlanır. Dizüstü bilgisayar dediğin dizin üstüne koydun mu fazla ısınmayacak havalandırmayı ona göre yapacaksın sesi ona göre dizayn edeceksin.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaş eğer devamlı sabit, yahut masa üstünde kullanacaksam ne diye notebook alayım.Gider masaüstü alır herşeyi sabit yerimde yaparım.Lap demek kucak demektir.Notebooklar her yerde kullanmak için tasarlanır. Dizüstü bilgisayar dediğin dizin üstüne koydun mu fazla ısınmayacak havalandırmayı ona göre yapacaksın sesi ona göre dizayn edeceksin.

maalesef katılmıyorum,

bu laptop ismine takılma , o ismi koydukları zamanları ben hatırlarım, o zaman bunlar masaüstü PC ile kıyaslayınca öyle pahalıydı ki gerçekten sadece kucağa koymak zorunda olanlar alabiliyordu..

artık öyle değil,, kişisel kullanıma uygun konfigürasyonların fiyatları öyle birbirine yaklaştı ki masaüstü kasa - kablo- ekran detayı ile uğraşmaktansa kolayca laptop tercih edilebiliyor...

ama sen kucağına çok koyacaksan bunu tercih etme... daha büyük kasalı , hoparlör ve fanları yanda olan bir model bak...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thsn_can

quote:

Ewt watandan aldm kullanma fırsatm olmadi smdi inceliorum.

hocam kalvye aydınlatmalı değil çok büyük ihtimalle, ram lerin özelliklerine bakabilmeniz mümkün mü?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

maalesef katılmıyorum,

bu laptop ismine takılma , o ismi koydukları zamanları ben hatırlarım, o zaman bunlar masaüstü PC ile kıyaslayınca öyle pahalıydı ki gerçekten sadece kucağa koymak zorunda olanlar alabiliyordu..

artık öyle değil,, kişisel kullanıma uygun konfigürasyonların fiyatları öyle birbirine yaklaştı ki masaüstü kasa - kablo- ekran detayı ile uğraşmaktansa kolayca laptop tercih edilebiliyor...

ama sen kucağına çok koyacaksan bunu tercih etme... daha büyük kasalı , hoparlör ve fanları yanda olan bir model bak...

var mı öyle saçmalık bugün elde kullanılan tableler,ultrabooklar bile elde kullanılırken dahi ısınıyor.sen kalkmış dize kullanacaksan latop alma diyorsun nerdeyse.
    hatta dediğine göre bu bir masaüstü laptopı

• Arkadaşlar bu bilgisayarın dengi olan başka bi bilgisayar tavsiyeniz var mı ?
  • arkadaslar bu ekran kartı çok yukarda klasik gt 630m veya z585 z580 lere yenı surumlerde takılan gt635mye kıyasla. gt645 için bile z500 idealdir. ancak yine olan olmuş vatanda 1370 tlden stoklarda gorunmuyor sitedende kalkmıs. malesef ama beklemeye değer 1370 1450 bandında haftasonu indirimleriyle alınabilcek en mukemmel makıne budur. işin profesyoneli olarak yazzmaktayım.

balçova vatanda ve bornova vatanda baktım kalmamıs yoksa 1370tl ye şaka gibi uygun bi fiyat bebekler gibi huzur içersinde uyursunuz yani pahalımı değermi bu paraya diye dusundurmez insanı

z500 = i5 3210m 6gb ddr3 1600mhz ram 1tb hdd sata 5400 2gb nvidia gt645m (çok iyi klasik pakete kıyasla) = 1370tl .
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.