Şimdi Ara

Lenovo Z500 İnceleme (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.011
Cevap
42
Favori
314.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: x2X2

birde kurulum bana kaldi galiba zor mu kurulum ?

zor değildir herhalde , kurulum derken nesini kast ettin ki sen , Windows'u diyorsan çok çok kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: en!gma

quote:

Cihazi aldim yarin gelecek,gri varmis beyaz yok.
    1430 lira vatandan ne diyosunuz ?

kim dedi beyaz olmadığını hocam ?

Üsteki cevabı size yazdımda PC şaşırdı galina başka DH hesabıda var arkadaşımın kendi nickimle giriyorum yine de giriş yapamıyorum.

Valla kurulumu inşallah doğru yaparım da,toshibaya da çözüm bulmam lazım.Format attım C'ye yine de aynı.10 dakika sonra ekran kararıyor zorlarsam.Birde bir driver'ı bulamadım kaldı valla öyle.yeniden yükle diyorum o da bulamıyor.

KONUM : Microsoft ACPI-Uyumlu Katıştırılmış Denetleyici üstünde

elimdeki tek bilgi olmadı mecbur recovery cd si takıp her şeyin yok oluşunu izleyeceğim.Bunu da film müzik için kullanacaktım ama yalan oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: .:Prophet26:.

quote:

zor değildir herhalde , kurulum derken nesini kast ettin ki sen , Windows'u diyorsan çok çok kolay

win8'i ilk kez test ettim aslında çok pratik ama öğrenmek lazım.Biraz farklı yapıda sanırım xp-vista çok kurdum ama bugün ilk defa win8 görünce windows logosunu göremeyince masa üstünde elim ayağım titredi nereye basacağım lan dedim teşhir ürününü incelerken

Valla aldık z500'ü üzmez bizi inşallah.Toshibamıda bir kurtarsam.

• Ekstra olarak bir de klavyenin ışıklı olması çok tartışılmıştı bu konuda. Görevliye sordum bu durumu Türkiye'ye ışıklı klavye modeli gelmiyormuş öle sölediler benim aldığım cihazdada klavye ışıklandırması yok. Türkiye genelinde vatan bilgisayarda stoklar bitmek üzere arkadaşında bahsettiği 8 adet stok internet stoğudur muhtemelen. Her mağazada 1-2 şer tane kalmış onların 1 taneside teşhir oluyor zaten. Kaçırmak istemeyenler ellerini biraz çabuk tutsunlar kampanya bugün bitiyor gerçi kampanya bitmeden bu cihazda stoklarda kalmayabilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PytonShire

Ekstra olarak bir de klavyenin ışıklı olması çok tartışılmıştı bu konuda. Görevliye sordum bu durumu Türkiye'ye ışıklı klavye modeli gelmiyormuş öle sölediler benim aldığım cihazdada klavye ışıklandırması yok. Türkiye genelinde vatan bilgisayarda stoklar bitmek üzere arkadaşında bahsettiği 8 adet stok internet stoğudur muhtemelen. Her mağazada 1-2 şer tane kalmış onların 1 taneside teşhir oluyor zaten. Kaçırmak istemeyenler ellerini biraz çabuk tutsunlar kampanya bugün bitiyor gerçi kampanya bitmeden bu cihazda stoklarda kalmayabilir :)

Başkasına aldırdım bana verecek yakın zamanda.Teşhir alma dedim 50 yaşında adam teşhiri satsalar nasıl anlarım bana gelince?
  • quote:

quote:

quote:

win8'i ilk kez test ettim aslında çok pratik ama öğrenmek lazım.Biraz farklı yapıda sanırım xp-vista çok kurdum ama bugün ilk defa win8 görünce windows logosunu göremeyince masa üstünde elim ayağım titredi nereye basacağım lan dedim teşhir ürününü incelerken

ekrana dukunup görevliye "tokanmatik mi abi bu" deseydin Kurulum çok basit takam kafana

• quote:

quote:

quote:

quote:

ekrana dukunup görevliye "tokanmatik mi abi bu" deseydin Kurulum çok basit takam kafana

Eyvallah,valla aldık bakalım.İlk lenovo'm

Birde hakikatten tamamen dokunmatik kullanım için üretilmiş Win8,dokunmatik bir Asus vardı onu kurcalayınca daha iyi anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2X2 -- 20 Ocak 2013; 19:36:52 >

• quote:

Vatan Bilgisayar Bursa şubesinden son cihazı az önce aldım arkadaşlar. Cihazı açıp test etme imkanım olmadı daha çok yorgun olduğum için yarın inceleyeceğim. Ama bikaç arkadaşın sorularını yanıtlamam gerekirse renk olarak cihaz hem gri hem beyaz oluyor cihaz. Yani kapağı kapalıyken beyaz renkli altı ve üst kapağı. Kapağını açınca iç kısmı komple gri renkte. Şık ve güzel bir görüntüsü var renk olarak aklınızda bir şüphe kalmasın. Kurulum sorusuna gelecek olursak kurulumunu vatan bilgisayar yarım saatte yapıp teslim ediyor fakat kendinizde yapabilirsiniz inceledim ileri ileri yapıyorlar birşeyi yok yani kurulumunda herşeyi kolaylaştırmışlar. Metal mi plastikmi sorusuna gelecek olursak dış kapağı yani beyaz olan kısmı plastik ve açıldığında ekranın olduğu kısımın kenarları yine gri renkte plastik fakat klavyenin olduğu kısım yani ana kısım komple metal kaplama.

Kutu içinden RECOVERY DVD filan çıkmadı değil mi?

Bilgisayar arıza yaptığında ne yapmam gerekiyor mu bu üründe bilmiyorum.
    Format yerine kullanabileceğimiz ne var.

Biliyorum çok soru sordum,kusura bakmayın.

• quote:

quote:

Ekstra olarak bir de klavyenin ışıklı olması çok tartışılmıştı bu konuda. Görevliye sordum bu durumu Türkiye'ye ışıklı klavye modeli gelmiyormuş öle sölediler benim aldığım cihazdada klavye ışıklandırması yok. Türkiye genelinde vatan bilgisayarda stoklar bitmek üzere arkadaşında bahsettiği 8 adet stok internet stoğudur muhtemelen. Her mağazada 1-2 şer tane kalmış onların 1 taneside teşhir oluyor zaten. Kaçırmak istemeyenler ellerini biraz çabuk tutsunlar kampanya bugün bitiyor gerçi kampanya bitmeden bu cihazda stoklarda kalmayabilir :)

Başkasına aldırdım bana verecek yakın zamanda.Teşhir alma dedim 50 yaşında adam teşhiri satsalar nasıl anlarım bana gelince?

Zaten koli içinde gelicek. Ve kolisinin üzerinde siyah büyük bir koruma bandı var tam açılan yerinde. O banta bak önceden açıldığı belli olur zaten. Ve teşhir ürünlerde vatanda varmı bilmiyorum ama teknosada faturaya teşhir ürün damgası vuruyolar ve sende teşhir ürünü almayı onaylıyorum diye imza atıyosun vatandada vardır belki böle bişe ama olmasdan koruma bandından çok net belli olur.

• quote:

quote:

Vatan Bilgisayar Bursa şubesinden son cihazı az önce aldım arkadaşlar. Cihazı açıp test etme imkanım olmadı daha çok yorgun olduğum için yarın inceleyeceğim. Ama bikaç arkadaşın sorularını yanıtlamam gerekirse renk olarak cihaz hem gri hem beyaz oluyor cihaz. Yani kapağı kapalıyken beyaz renkli altı ve üst kapağı. Kapağını açınca iç kısmı komple gri renkte. Şık ve güzel bir görüntüsü var renk olarak aklınızda bir şüphe kalmasın. Kurulum sorusuna gelecek olursak kurulumunu vatan bilgisayar yarım saatte yapıp teslim ediyor fakat kendinizde yapabilirsiniz inceledim ileri ileri yapıyorlar birşeyi yok yani kurulumunda herşeyi kolaylaştırmışlar. Metal mi plastikmi sorusuna gelecek olursak dış kapağı yani beyaz olan kısmı plastik ve açıldığında ekranın olduğu kısımın kenarları yine gri renkte plastik fakat klavyenin olduğu kısım yani ana kısım komple metal kaplama.

Kutu içinden RECOVERY DVD filan çıkmadı değil mi?

Bilgisayar arıza yaptığında ne yapmam gerekiyor mu bu üründe bilmiyorum.
    Format yerine kullanabileceğimiz ne var.

Biliyorum çok soru sordum,kusura bakmayın.

Hayır Recovery DVD'si çıkmıyor kutu içinden. Cihazın One Key Recovery diye bir özelliği varmış bende ayrıntılı araştırmadım daha ama tek tuş ile çok kısa bir sürede fabrika ayarlarına geri döndürülebiliyomuş. Bu ayarlardan kasıt driverlar falan yüklenmiş oluyormu orasını bilmiyorum ama sanırım driverlar falan herşeyi yüklü olarak ilk aldığında nasılsa o şekile dönüyordur yüksek ihtimalle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PytonShire -- 20 Ocak 2013; 19:56:46 >

• quote:

Hayır Recovery DVD'si çıkmıyor kutu içinden. Cihazın One Key Recovery diye bir özelliği varmış bende ayrıntılı araştırmadım daha ama tek tuş ile çok kısa bir sürede fabrika ayarlarına geri döndürülebiliyomuş. Bu ayarlardan kasıt driverlar falan yüklenmiş oluyormu orasını bilmiyorum ama sanırım driverlar falan herşeyi yüklü olarak ilk aldığında nasılsa o şekile dönüyordur yüksek ihtimalle.

Eyvallah sorularımı cevapladığın için.

Merakla bekliyorum bende,sizin cihazda hayırlı olsun,güle güle kullanın.
  • kullanan arkadaşlar, ısıya bağlı olarak oyunlarda işlemci çarpanının düşmesiyle ani fps düşüşleri yaşadınız mı ?(throttling olayı yani). işlemci bu ekran kartı için yeterli mi sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 20 Ocak 2013; 21:30:16 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: matis01

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fuatmalatyali

Merhaba arkadaşlar bende z500 sahibi oldum bugun vatan bılgısayar sayesınde. Sitelerinde ki dış tarafı gri olan yanlış bilgidir sadece dış tarafı beyaz olanı var benım gıbı şaşırmayın.

Hocam bnde siparis verdim kargolandi bugün sizde netten alıp elinize beyazı mi geldi

Bende internetten sipariş verdim. Şuan kargoda görünüyor. Umarım beyaz gelmez. Ben gri diye sipariş vermiştim.

Valla bnada beyaz gelirse sevinirim :-)

Valla ben orada bayağı bir aksiyon yaptım Vatan da gri si yok hicbir magazasına bunu soyledıler .

• ya arkadaşlar yapmayın ya daha dün ısmarladık teşhir ürünü falan diyorsunuz :D kıllandım bak şimdi
  • Arkadaşlar biz de bugün 3 adet aldık ve batarya süresi mükemmel ve z580'e göre daha performanslı , ince , tasarimi çok güzel fakat bir sorum var LENOVO Z500 FAN HIZINI KENDİMİZ AYARLAYABİLİYOR MUYUZ ? AKILLI FAN için bir tuş göremedim yardımcı olursanız sevinirim .
  • z500den yazıyorum win8 inş alışırım ilk saatler sıkıntılı
  • quote:

quote:

bu üründe "teşhir"den de çok korkmayın, ürün daha vatan a çarşamba günü geldi.. bostancıya uğramıştım perşembe günü ürün gelmiş haberleri yoktu, açık yoktu ellerinde "internette gelmiş gözüküyor" deyince baktılar ve 1 tanesini açtılar kurulum yaptılar, yani teşhir dediğiniz ürün en fazla 3 gündür orada duran üründür, diğer PC'lerde olduğu gibi 3 ay tezgahta açık kalmış ,başkaları tarafından kurcalanmış - tozlanmış ürün olmaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: ipsiz_uçurtma

Arkadaşlar biz de bugün 3 adet aldık ve batarya süresi mükemmel ve z580'e göre daha performanslı , ince , tasarimi çok güzel fakat bir sorum var LENOVO Z500 FAN HIZINI KENDİMİZ AYARLAYABİLİYOR MUYUZ ? AKILLI FAN için bir tuş göremedim yardımcı olursanız sevinirim .

Arkadaşlar yukarıda ki sorunuma ek olarak HDD SÜREKLİ ÇALIŞIYOR 5 SANİYEDE BİR SES GELİYOR , bu konuda bilgisi olan var mı acaba .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sg888

quote:

quote:

bu üründe "teşhir"den de çok korkmayın, ürün daha vatan a çarşamba günü geldi.. bostancıya uğramıştım perşembe günü ürün gelmiş haberleri yoktu, açık yoktu ellerinde "internette gelmiş gözüküyor" deyince baktılar ve 1 tanesini açtılar kurulum yaptılar, yani teşhir dediğiniz ürün en fazla 3 gündür orada duran üründür, diğer PC'lerde olduğu gibi 3 ay tezgahta açık kalmış ,başkaları tarafından kurcalanmış - tozlanmış ürün olmaz...

Tesekkur ederim bilgi icin,cihazin bu kadar yeni oldugunu bilmiyordum.

Hayirli olsun herkese.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Cihazi aldim yarin gelecek,gri varmis beyaz yok.
    1430 lira vatandan ne diyosunuz ?

hocam vatandaki fiyatı 1.760 tl nasıl aldınız 1.430 tl ?
    http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-352521-z500-gri-core-i5-3210m-250ghz-6gb-ddr3-1tb-156-dvdrw-2gb-gt645m-bt-win8/productdetails.aspx?I_ID=63848

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.