Şimdi Ara

Lenovo Z500 İnceleme (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.011
Cevap
42
Favori
314.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: champtr

quote:

Orijinalden alıntı: cihanturaner

quote:

quote:

peki şarjda takılı oldugu için performansda bi dusukluk olmaz mı oyunlarda kasma falan

Sürekli şarjda kullanıyorum performans düşüklüğü gözlemlemedim.Fakat ısınmayı etkilediği için havaların sıcak olduğu zamanlarda ekstra soğutucu kullanmak gerekebilir.

oyun yukledin mi hiç deneme fırsatın oldu mu kasılma falan var mı dı? bnde almayı dusunuyorum da o pilin cıkmaması cok kafa mı kurcalıyor

Yaklaşık 3 saat kadar ultra ayarlarda lol oynadım herhangi bir yavaşlama olmadı,ısınmayı kalvyeden çok hissetmedim,oyunu kapadığım andada laptop çok çabuk soğudu.Onun dışında herhangi bir oyun yüklemedim henüz ,Bf cod gibi oyunlarda deneyenler vardır onların paylaşımlarını bende bekliyorum.

anladım peki driverlarla ve win8 le ilgili bi sıkıntı yasadın mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

peki şarjda takılı oldugu için performansda bi dusukluk olmaz mı oyunlarda kasma falan

Sürekli şarjda kullanıyorum performans düşüklüğü gözlemlemedim.Fakat ısınmayı etkilediği için havaların sıcak olduğu zamanlarda ekstra soğutucu kullanmak gerekebilir.

oyun yukledin mi hiç deneme fırsatın oldu mu kasılma falan var mı dı? bnde almayı dusunuyorum da o pilin cıkmaması cok kafa mı kurcalıyor

Yaklaşık 3 saat kadar ultra ayarlarda lol oynadım herhangi bir yavaşlama olmadı,ısınmayı kalvyeden çok hissetmedim,oyunu kapadığım andada laptop çok çabuk soğudu.Onun dışında herhangi bir oyun yüklemedim henüz ,Bf cod gibi oyunlarda deneyenler vardır onların paylaşımlarını bende bekliyorum.

anladım peki driverlarla ve win8 le ilgili bi sıkıntı yasadın mı?

Hiçbir sıkıntı olmadı bütün driverlar güncel halleri ile yüklü olarak geldi,bir kaç kişi online sorunlarda sorun yaşadıklarını ve wireless ile ilgili problem olduğunu söylemişler ben hiç sıkıntı yaşamadım.

• Dx9 kurup da ekran parlaklığını değiştiremeyen var mı? Benim başıma geldi de. Ne yaptımsa düzeltemedim. Recovery yapınca düzeldi. Lenovonun forumlarında aynı dertten müzdarip arkadaşlar var. Aklınızda bulunsun...
    Bi de hdd yi bölen var mı arkadaşlar. Ben 2 ye bölsem, sonradan one key recovery problem çıkarır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: no_panic

Dx9 kurup da ekran parlaklığını değiştiremeyen var mı? Benim başıma geldi de. Ne yaptımsa düzeltemedim. Recovery yapınca düzeldi. Lenovonun forumlarında aynı dertten müzdarip arkadaşlar var. Aklınızda bulunsun...
    Bi de hdd yi bölen var mı arkadaşlar. Ben 2 ye bölsem, sonradan one key recovery problem çıkarır mı?

Parlaklık değiştirme sorunu bendede oldu ve recovery ile geri yükleme yaparak düzelttim.HDD bölerken recovery bölümünü silenler var dikkat etmek gerek
  • quote:

quote:

Dx9 kurup da ekran parlaklığını değiştiremeyen var mı? Benim başıma geldi de. Ne yaptımsa düzeltemedim. Recovery yapınca düzeldi. Lenovonun forumlarında aynı dertten müzdarip arkadaşlar var. Aklınızda bulunsun...

Parlaklık değiştirme sorunu bendede oldu ve recovery ile geri yükleme yaparak düzelttim.HDD bölerken recovery bölümünü silenler var dikkat etmek gerek

Hdd yi nasıl böldün?

• quote:

quote:

quote:

Hdd yi nasıl böldün?

Ben bölmedim forumda lenovo hdd bölme başlığını incele istersen : http://resim.donanimhaber.com/m_64571550/mpage_1/f_/key_lenovo+hdd//tm.htm

• arkadaşlar bu cihazı bu gün aldım 2 saat kadar kurcaladım fanda çok az ses var oda cızırtı gibi sizdedemi öyle . ki bu güzel bi durum henüz oyun denemedim .

bir diğer husus ise fanın olduğu kısıma alttan hafif bastırınca fan bi yere sürtüyor ve ses çıkarıyor sizdedemi öyle ?

tabiki bunlar sorun deiller ama öğrenme istedim .

şimdiden tşkkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: --xx--

arkadaşlar bu cihazı bu gün aldım 2 saat kadar kurcaladım fanda çok az ses var oda cızırtı gibi sizdedemi öyle . ki bu güzel bi durum henüz oyun denemedim .

bir diğer husus ise fanın olduğu kısıma alttan hafif bastırınca fan bi yere sürtüyor ve ses çıkarıyor sizdedemi öyle ?

şimdiden tşkkürler...

hayırlı olsun, nerden ne kadara aldınız bilgisayarı?
  • ben ılk aldım far cry 3 u bıle ultrada oynuyodum sıkıntı yoktu bıkac oyun daha ındrdım takılmalar kasmalar basladı far cry 3 suan normal kalıtede kasıo kanımca vırus agırdan agırdan gırmeye baslamıs laptopa torrent canı cehenneme
  • bazı oyunları oynarken windows çalımayı durdurdu sorunu nasıl halledebilirim bi fikri olan var mı ?
  • nerelerden ve ne kadara aldınız acaba arkadaşlar ?
  • quote:

arkadaşlar bu cihazı bu gün aldım 2 saat kadar kurcaladım fanda çok az ses var oda cızırtı gibi sizdedemi öyle . ki bu güzel bi durum henüz oyun denemedim .

şimdiden tşkkürler...

Fandan gelmiyor hocm o ses harddiskten geliyor cok sessz ortamda dinleyn harddiskten geliyor sorun degl yani

• quote:

Orijinalden alıntı: econe

ben ılk aldım far cry 3 u bıle ultrada oynuyodum sıkıntı yoktu bıkac oyun daha ındrdım takılmalar kasmalar basladı far cry 3 suan normal kalıtede kasıo kanımca vırus agırdan agırdan gırmeye baslamıs laptopa torrent canı cehenneme

Hangi virus programini onerirsnz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: M@rvelous

quote:

şimdiden tşkkürler...

bimeksden 1580 e aldm son urundu standdan indi .d

z580 i7 3632 qm islemci . gt 630 ekran kartli cihazda alabilirdm ama z500 tercih ettm iyimi ettm sizce ?

bide eksi yanlari cokmu . onceleri hep toplama pc kullandm o yuzden hala tereddutluyum ama aldk bi kere

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M@rvelous

quote:

şimdiden tşkkürler...

bimeksden 1580 e aldm son urundu standdan indi .d

z580 i7 3632 qm islemci . gt 630 ekran kartli cihazda alabilirdm ama z500 tercih ettm iyimi ettm sizce ?

bide eksi yanlari cokmu . onceleri hep toplama pc kullandm o yuzden hala tereddutluyum ama aldk bi kere

hocam hangi bimeksten ne zaman aldın. ben cuma akşamı gittim mağazaya 1700 küsür fiyat çektiler. birde mağazadan aldım diyosun hediye ceki de verdiler mi peki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: zorbey27

quote:

Orijinalden alıntı: econe

ben ılk aldım far cry 3 u bıle ultrada oynuyodum sıkıntı yoktu bıkac oyun daha ındrdım takılmalar kasmalar basladı far cry 3 suan normal kalıtede kasıo kanımca vırus agırdan agırdan gırmeye baslamıs laptopa torrent canı cehenneme

Hangi virus programini onerirsnz ?

valaha bılmıom vırus programı norton onerdıler ama almadım
  • evet banada 1700 küsür fiyat çektiler birde çanta aldım 1778 tl maloldu . Ben hediye çekini düşüp söyledim size doğrudur .

Bütçeyi aşıyorsa internet sitesindende getirtbilirsin 176 tl daha ucuz alırsın (hediye çeki 176 lik)
  • Arkadaşlar Merhaba,

ben de yeni -cuma günü- z500 aldım. (nova bilgisayar 12x126TL fiyat soran arkadaşların bilgisine...)

Benim ekran kararması sorunum var.
    Şöyle ki, ilk evvela laptomun ekranını sağından solundan tutup poziyonuma göre oynattığımda, yarım saniyelik bir kararma olmuştu. Göz kırpmaası gibi...
    daha sonra denk geldi laptopun durduğu masaya azıcık bir hızla vurdum. Ekran yine saniyelik karardı. Bu her ikisi de tekrarladıkça arasıra oluyor. (her seferinde kesinlikle değil)
    Daha sonra oyun oynarken 2-3 kere kendiliğinden kararmalar oldu ki bu son seferler 1-2 saniye sürer oldu.

Benim bilmediğim LED ekranların böyle hassas bir durumu mu var ? yani bu normal mi, yoksa aleni arıza mı?
    Yetkililerle kontak kurmadan önce burdaki tecrübeli kişilere sorayım dedim.

Teşekkürler.
    Selamlar...
  • arkadasşlar pc yi alanlar oyun performaslarını paylaşabilirler mi oyunlarda full ayarlarda takılma kasma falan oluyor mu bu konu hakkında biraz paylaşım yaparsanız cok iyi olur
  • oyuna baslamadan once ekran karti secimi yapiyorum ama her oyunu acmadan once ekran karti mi secicez bir kere secince bir daha secmeme gerek yok mu ?

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.