Şimdi Ara

Lenovo Z500 İnceleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.011
Cevap
42
Favori
314.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vinorosso

quote:

Orijinalden alıntı: alibotan

an itibariyle z500 siparisi verdim carsamba ulasacak insallah sorunsuz olur.

Nerden hocam?

Almanyadayim hocam amazondan aldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vinorosso

quote:

an itibariyle z500 siparisi verdim carsamba ulasacak insallah sorunsuz olur.

Nerden hocam?

Almanyadayim hocam amazondan aldim.

Hayırlı olsun, ne kadara aldınız? Yorumlarınızı bekliyorum

• tesekkurler 619 euroya aldim tr ile ayni fiyat hemen hemen. carsambadan eleme gecsin ilk izlenimleri aktaririm. zaten 14 gun icinde begenmezsem geri iade edip parami alabiliyorum.

• gelse artık stoklara
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrixod

quote:

Orijinalden alıntı: wasiligorbacov

quote:

Orijinalden alıntı: punisher512

quote:

quote:

quote:

quote:

İyi günler ben bilgisayarı golddan aldım ve alalı bir hafta oldu ve izlenimlerimi paylaşmak istedim bilgisayarda ses problemi yok oyunlarda bile sessiz çalışıyor 1 saat oyundan sonra işlemci en fazla 84 ekran kartıda 76 dereceyi gördü .Batarya normal kullanımda 2.5 saatten fazla kullanıla biliyor.Driver problemi olarak sadece intel ekran kartı driverinde problem yaşadım win 8 de güncelleme yaptıktan sonra ekran parlaklık ayarlarıyla oynayınca birden düşüyor ve driveri kaldırmadan düzelmiyor.Bilgisayarın acılma süresi 2 kere denedim ve masa üstünün gelmesi 18 sn sürdü . oyun performansı olarak gt 630 m e göre 645m cok daha performanslı ve aynı gücü tüketiyor
    (630m fermi 645m kepler mirmarisini kullanıyorhttp://www.geforce.com/hardware/notebook-gpus/geforce-gt-645m/performance burda detaylı bilgi var ). İlk aldığımda fn tuslarında biraz problem vardı ama içindeki recovery yi yükleyince düzeldi.Son olarak ses kalitesini ve düzeyi bence bir laptop için gayet yeterli.

cok tesekkurler dostum bilgilendirme icin valla hemen alasim var beklemekten sıkıldım artık.. birde cihazin ısınma durumu nasıl oyun esnasında felan?

Masada oyun oyunayınca işlemci 80 - 84 derece arasında çalışıyor ekran kartı 75-80 derece arasında çalışıyor

hocam bu dereceler oyunda performans kaybı ve ya oyundan çıkınca bilgisayarda genel olarak performans kaybı yaşatıyor mu bu tarz birşey gözlemlediniz mi?

Hayır şuana kadar öyle bir şeye rastlamadım

anladım.. son bir sorum daha olacak lenovo one key recovery w8 ile birlikte artık recovery dvdsi oluşturmaya izin vermiyormuş sanırım forumda bir kaç arkadaş başka w8'li lenovo modellerinde böyle bir sorun olduğunu belirtmişler sizde de var mı acaba?

ayrıca windows key'inin bios içinde gömülü olduğunu bununda büyük sıkıntı olabileceğini söylüyorlar.

aynen öyle dostum.recovery dvdsi oluşturulamıyor.
    ve de tam format durumunda win8 keyi biostan nasıl alacaksa alacakmış.

adamı parasıyla rezil etmek bu olsa gerek birde aldığımız w8'lere extra para veriyoruz lisanslı olacak güya. burda suçlu lenovo tabiki, çok düşüncesiz saçma sapan bir uygulama yapmışlar laptopların garantisi bitince illaki sorun çıkacak... bakalım ileride düzeltirler belki!

birde bu konuyu incelemeni tavsiye ederim pek hakim değilim konuya arkadaş en alt mesajda çözüm üretmeye çalışmış:
    http://forum.donanimhaber.com/m_68863055/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69201872

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: matrixod

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İyi günler ben bilgisayarı golddan aldım ve alalı bir hafta oldu ve izlenimlerimi paylaşmak istedim bilgisayarda ses problemi yok oyunlarda bile sessiz çalışıyor 1 saat oyundan sonra işlemci en fazla 84 ekran kartıda 76 dereceyi gördü .Batarya normal kullanımda 2.5 saatten fazla kullanıla biliyor.Driver problemi olarak sadece intel ekran kartı driverinde problem yaşadım win 8 de güncelleme yaptıktan sonra ekran parlaklık ayarlarıyla oynayınca birden düşüyor ve driveri kaldırmadan düzelmiyor.Bilgisayarın acılma süresi 2 kere denedim ve masa üstünün gelmesi 18 sn sürdü . oyun performansı olarak gt 630 m e göre 645m cok daha performanslı ve aynı gücü tüketiyor
    (630m fermi 645m kepler mirmarisini kullanıyorhttp://www.geforce.com/hardware/notebook-gpus/geforce-gt-645m/performance burda detaylı bilgi var ). İlk aldığımda fn tuslarında biraz problem vardı ama içindeki recovery yi yükleyince düzeldi.Son olarak ses kalitesini ve düzeyi bence bir laptop için gayet yeterli.

cok tesekkurler dostum bilgilendirme icin valla hemen alasim var beklemekten sıkıldım artık.. birde cihazin ısınma durumu nasıl oyun esnasında felan?

Masada oyun oyunayınca işlemci 80 - 84 derece arasında çalışıyor ekran kartı 75-80 derece arasında çalışıyor

hocam bu dereceler oyunda performans kaybı ve ya oyundan çıkınca bilgisayarda genel olarak performans kaybı yaşatıyor mu bu tarz birşey gözlemlediniz mi?

Hayır şuana kadar öyle bir şeye rastlamadım

anladım.. son bir sorum daha olacak lenovo one key recovery w8 ile birlikte artık recovery dvdsi oluşturmaya izin vermiyormuş sanırım forumda bir kaç arkadaş başka w8'li lenovo modellerinde böyle bir sorun olduğunu belirtmişler sizde de var mı acaba?

ayrıca windows key'inin bios içinde gömülü olduğunu bununda büyük sıkıntı olabileceğini söylüyorlar.

aynen öyle dostum.recovery dvdsi oluşturulamıyor.
    ve de tam format durumunda win8 keyi biostan nasıl alacaksa alacakmış.

adamı parasıyla rezil etmek bu olsa gerek birde aldığımız w8'lere extra para veriyoruz lisanslı olacak güya. burda suçlu lenovo tabiki, çok düşüncesiz saçma sapan bir uygulama yapmışlar laptopların garantisi bitince illaki sorun çıkacak... bakalım ileride düzeltirler belki!

birde bu konuyu incelemeni tavsiye ederim pek hakim değilim konuya arkadaş en alt mesajda çözüm üretmeye çalışmış:
    http://forum.donanimhaber.com/m_68863055/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69201872

hayırlı olsuuuuuun.bu da microsoft ve lenovodan yediğimiz bi kazık oldu artık. kendileri bilirler.
    O arkadaşlar baya uğraşmışlarda ben o kadar uğraşır mıyım bilmiyorum.Takarım bi ssd kurarım win7 kafam rahat olur. onlar da win8 i artık bi yerlerine yüklesinler...

• pcdepo gelecek hafta stoklara gırıcekmış, fıyatlar degısebılırmış, vatandan 1535 tl lık hedıye çekım var umarım daha fazlaya gelmez
    ve umarım ışıklı klavyelıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

pcdepo gelecek hafta stoklara gırıcekmış, fıyatlar degısebılırmış, vatandan 1535 tl lık hedıye çekım var umarım daha fazlaya gelmez

ışıklı klavye olacağını hiç sanmıyorum... eğer haddinden pahalı olursa almam, gider 7730'lu samsung alırım zaten ikisi arasındaydım. lenovo stoklarda olsaydı işimizi bilirdik şu zamana kadar
  • quote:

quote:

pcdepo gelecek hafta stoklara gırıcekmış, fıyatlar degısebılırmış, vatandan 1535 tl lık hedıye çekım var umarım daha fazlaya gelmez

ışıklı klavye olacağını hiç sanmıyorum... eğer haddinden pahalı olursa almam, gider 7730'lu samsung alırım zaten ikisi arasındaydım. lenovo stoklarda olsaydı işimizi bilirdik şu zamana kadar

samsung ne kadar varsa lınkını alabılırmıyım ?
    yahu arkadaş ınan asus un a10 lu 7730m lı full hd ısıklı klavyelı urunu var 1900 e, ah 1700 e ınse gıder dırek onu alırım
    qqqqqqqqqqqqqqqqqqq
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• selam arkadaslar bu arkadaslar an itibariyle laptop elime gecti. isikli klavye var bende ve dolby home theater yuklu ses dolby ile cok mukemmel isinma problemi yok ekrani klasik laptop ekrani ve cihazda eufi aktip yani bios ekrani felan gelmiyor direk windows basliyor. cihaz sessiz boyutuna gore agir agirligi cok iyi 2.2 kg. yarin sinavim var sinavdan sonra sorularinizi cevaplamaya calisirim.
  • quote:

selam arkadaslar bu arkadaslar an itibariyle laptop elime gecti. isikli klavye var bende ve dolby home theater yuklu ses dolby ile cok mukemmel isinma problemi yok ekrani klasik laptop ekrani ve cihazda eufi aktip yani bios ekrani felan gelmiyor direk windows basliyor. cihaz sessiz boyutuna gore agir agirligi cok iyi 2.2 kg. yarin sinavim var sinavdan sonra sorularinizi cevaplamaya calisirim.

fiyatını ve nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim. z580 modelini alacaktım. z500 nedeniyle beklemeye aldım.Beklememe değer mi? izlenimleriniz ve fikrinizi merak ediyorum.z500 kasa olarak sanırım daha şık duruyor
  • quote:

quote:

quote:

samsung ne kadar varsa lınkını alabılırmıyım ?
    yahu arkadaş ınan asus un a10 lu 7730m lı full hd ısıklı klavyelı urunu var 1900 e, ah 1700 e ınse gıder dırek onu alırım

link bulamadım dostum teknosada görmüştüm mağazada indirimsiz 1500-1600 civarı bişeydi elemanlar bayağı övmüşlerdi makineyi ekran kartını falan ama o sıralar laptop almayı düşünmüyordum keşke alsaymışım

verdiğin linktekide iyiymiş bayağı ama 1900 keşke dediğin gibi 1700 civarı olsaymış
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

selam arkadaslar bu arkadaslar an itibariyle laptop elime gecti. isikli klavye var bende ve dolby home theater yuklu ses dolby ile cok mukemmel isinma problemi yok ekrani klasik laptop ekrani ve cihazda eufi aktip yani bios ekrani felan gelmiyor direk windows basliyor. cihaz sessiz boyutuna gore agir agirligi cok iyi 2.2 kg. yarin sinavim var sinavdan sonra sorularinizi cevaplamaya calisirim.

merhaba, aldğınız yerde lenovo z500 yazısından sonraki rakamlar nelerdi? bunu soruyorum çünkü ışıklı klavyeli olan modelinden almışsınız ve hepsinde bu özellik yok ona göre bizde bilelim internetten alacağım büyük ihtimalle kontrol etme fırsatım olmayacak...

birde genel izlenimleriniz neler laptopu zorladınızmı bir sıkıntısı çarptımı gözünüze?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gordon Gekko -- 19 Aralık 2012; 3:22:42 >

• quote:

quote:

merhaba, aldğınız yerde lenovo z500 yazısından sonraki rakamlar nelerdi? bunu soruyorum çünkü ışıklı klavyeli olan modelinden almışsınız ve hepsinde bu özellik yok ona göre bizde bilelim internetten alacağım büyük ihtimalle kontrol etme fırsatım olmayacak...

birde genel izlenimleriniz neler laptopu zorladınızmı bir sıkıntısı çarptımı gözünüze?

ben almanyadayim amazon.de aldim. model numarasi Z500 MBYDLGE bu dostum. Cihaz sessiz ve isinmiyor gerci henuz oyun oynamadim ama normal kullanimda bir sorun yok ve mentesesi saglam bosluk yok. ekran full hd olacakti tmmdir ama malesef hd iste yetersiz ama napalim. ayrica windows hizli aciliyor.

• quote:

1 saat önce aradım, aralık sonu ocak başı dedi hocam. 2 hafta da olabilir.

• quote:

quote:

quote:

ben almanyadayim amazon.de aldim. model numarasi Z500 MBYDLGE bu dostum. Cihaz sessiz ve isinmiyor gerci henuz oyun oynamadim ama normal kullanimda bir sorun yok ve mentesesi saglam bosluk yok. ekran full hd olacakti tmmdir ama malesef hd iste yetersiz ama napalim. ayrica windows hizli aciliyor.

Teşekkürler bilgiler için dostum Ben bilgisayarı full hd monitöre bağlayıp kullanacağım genel olarak, bu yüzden monitörün çözünürlüğü kriterlerimin arasında değildi. Umarım ısınma sorunu yaratmaz ve fiyatı 1500'ün altında olur stoklara girdiğinde

• az once acilis suresini test ettim cihaz 15 snde aciliyor. HDD 5400 rpm olmasina ragmen gayet hizli.
  • Hocam biriniz de şu oyun performansını test etsin artık :)
  • mujdemı ısterımmmmmm

http://www.bimeks.com.tr/urun/126189/lenovo-z500-59-352523-w8-.aspx

pahalıda olsa tr ye gırış yapmişşşşş

şimdı soruyorum sıze 1690 tl ye i7 gt640m mı almak mantıklı yoksa bu urunu mu ? vatana gelınce 1500 e gelır mı sızcede ?

arkadaşlar rıca etsem vatanı arayıp durumu sorabılırmısınız ? çogu zaman ınternete geç gırıyorlar yenı urunlerı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 21 Aralık 2012; 12:00:10 >

• quote:

mujdemı ısterımmmmmm

http://www.bimeks.com.tr/urun/126189/lenovo-z500-59-352523-w8-.aspx

pahalıda olsa tr ye gırış yapmişşşşş

şimdı soruyorum sıze 1690 tl ye i7 gt640m mı almak mantıklı yoksa bu urunu mu ? vatana gelınce 1500 e gelır mı sızcede ?

arkadaşlar rıca etsem vatanı arayıp durumu sorabılırmısınız ? çogu zaman ınternete geç gırıyorlar yenı urunlerı ?

oyun icin alacaksan her i5 islemci olarak yeterli onceligin hep ekran karti olmali i7 multitasking islemlerde ustunluk kurar i5 lere aklinda olsun.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.