Şimdi Ara

LENOVO Z5070 intel Core i7 4510U

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar notebook alıcam 2 pc arasında kaldım anlayanlar lütfen nedenleriyle birlikte yardımcı olabilirler mi ?

Açıkçası Call Of Duty Ghost'u kaldırabilecek bir notebook arıyorum ama oyun bilgisayarıda almak istemiyorum çünkü çok pahalı ve o kadar fazlada oyun oynamıcamç

LENOVO Z5070 15,6 inç Core i7 4510U ve bi alt model olan Lenovo z5070 intel core i5 4210U arasında kaldım.

aralarındaki farklar biri i7 diğeri i5 ve biri 1.7 ghz diğeri 2.0 ghz ve (2299tl -1849tl) 450 tl anladığım kadarıyla.

Bu aralarındaki farklar için 450 tl daha fazla vermeye değermi ? lütfen yardım.

• ghz yüksek ama ekran kartı 2gb ve harddisk yarı yarıya ekran kartının 2gb daha fazla olmasımı daha önemli yoksa ghz mi ?
  • Ekran kartı GB sine takılmayın GTX850M GT840M den çok daha üstündür Ayrıca i5 4200h işlemci u serisine göre daha güçlü
  • Onerdiginiz bu notebook ile Call of duty ghost u sorunsuz bir sekilde oynayabilecegimi dusunuyormusunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet en son ayarda açar

• Hocam yani işin özü gtx850m olmasındamı çünkü sen söyledikten sonra baktım çoğunluğu 840m. Kusura bakma bilmediğim için öğrenmeye çalışıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet en önemli faktör ekran kartı

• Zaten forumda konusu varmış ve en çok konuşulan tarafı ram in 4 gb olması. Acaba aynı ürünün 8gb ram lisi çıktımı bi bilginiz var mı ?

• Evet 8 gb olanı var kendinizde takabilirsiniz

• Aradım ama bulamadım link atar mısınız ? Kendimiz taktığımızda garanti dışı olabiliyormuş ve max 4 gb takıp 8 gb a çıkarabiliyormuşuz sanırım.

• http://www.pcdepo.com/asus-x550jk-xo012d-notebook96

• Siz hangisini tavsiye edersiniz oyun odaklı düşünunce aradaki farka gore 200 tl fark verilirmi

• Asus x550jk oyun için daha iyi aradaki farka değer

• Iki asus tavsiye ettiniz biri 4gb rem digeri 8gb rem ve arada 200 tl oynuyo ilk verdiginiz linktekinimi yoksa ikinci linktekinimi tabsiye edersiniz ? Cok soru sorsum :)

• Bence 4 gb olanı alın kendiniz 4 gb takarsanız daha ucuza gelir

• Garantisi iptal oluyormuş diye okudum yoksa 4gb olan kafama yattı ekran kartından dolayi herkes ovmus

• 4 gb olanı al garanti bozulmaz ram takmakla

• ÇOk teşekkür ederim hocam yardımın için. Aklına farklı bir şey gelirse yine burdan yazarsan sevinirim.

• I7 islemciye 4510 chipset koymak nasil bir kafa cok merak ediyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.