Şimdi Ara

lenovo z510 aldım yardımınıza ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    lenovo z510 laptop satın aldım ancak ilk kurulum sayfasında Windows bölge seçimi, kullanıcı adı özelleştirme... gibi seçenekleri bana sunmadan biraz bekleyerek ana sayfaya geçti. laptop un daha önce kullanıldığıyla alakalı ciddi şüphelerim oluştu. z510 kullanıcıları bilgisayarı ilk aldıklarında ekrana neler geldi. bana yardımcı olur musunuz?

• arcani A kullanıcısına yanıt
    Ayni kaderi paylasiyoruz hocam bende dikkatsizligimin kurbani olarak kutuyu acarken guvenlik bandina hic dikkat etmemistim ayriyeten kurumda wifi yi acmadigim icin windows hesabimla da giris yapamamistim daha sonra bir abim arayuzde sag ustte messenger adresin yaziyor mu dediginde (acilip acilmadigini bir ihtimal bu sekilde anlayabilirsin diyorlar....)yok dedim hic birsey yazmiyor dolayisiyla oda bana yoksa acilmis urun mu dedi daha sonra guvenlik bandi acilmis mi dedi tabiki ben bunlara ilk laptop alisimin verdigi heyecanla hic dikkat etmemistim...
    Veyhasilkelam kendiminkinin acilmadigina inandim seninkide yuksek ihtimal acilmamistir ben pc yi actigimda ayarlar yukleniyor dedi windows sozlesmesini sundu onaylamami istedi dil ayarlarini sordu ayarlar yuklendi dedi masaustunu acti...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldığım ürün açılmış ve daha önce kullanılmış ürün, ürünü mediamarkt mağazasından aldım. ürünü satmak için 3 satış elemanı çevremdeydi, beyaz renk istediğimi ,beyaz renk olmadığını söylediler (yalan!!!!!! başka beyaz renk z510 mağazada vardı.), güvenlik bandı açıktı (açık olmasını sebebinin ürün kutusuna bağlanan plastik şeridin güvenlik bandını yırttığını belirttiler), ürün kutusundaki şarj fişinin kutu dış tarafına şişkinlik verdiği (ürün fabrika çıkışında şişkin kutuyu göndermezler tahminim) belliyken, medimarkt ın satış elemanları yalanlar söyleyerek ürünü bana kakaladılar. oruçlu olduğumu belirtmeme, uraştırmayın dememe rağmen yalan söylediler ürünü bana sattılar. ürünü ertesi gün değiştirdim. aldığım ürün ne win8 kurulurken direk açıldı nede güvenlik bandı yırtıktı, nede kutusunun bir tarafı iç ekipman dolayısıyla şişkindi.

Sonuç olarak,

paramla laptop satın almak için oruçlu oruçlu beni 2 gün boyunca uğraştıran

MEDİAMARKT tan bir daha bir şey almam!!!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo Laptop Önerisi !!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.