Şimdi Ara

Lenovo z510 Fan sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 hafta önce 2000 Tlye Lenovo z510 i7 aldım.
    Windows 8.1 Pro Vl 64 bit

Yüklediğim ilk oyun need for speed rivals oldu
    oyunu yüksek ayarlarda oynadım çıktıkdan sonra Fanı çok yavaş soğutuyordu Derecesi 69dan 63 e düşmüştü 50 ye düşmesi 20 dk yı buluyordu
    bende lenovo driver cdsinden energy manager driverinde fan tozu temizleme işlemi var onu çalıştırınca soğuyor.
    Bu sorunu NASIL ÇÖZEBİLİRİM?

Lenovo bu forumda baktım çok öneriyorlardı oyundann çıktıkdan sorna fanı laptobu buz gibi yapyıorr diyorlardı ama bende neden olmuyor

Not = Laptobu pcdepo.comdan aldım bu forumda öneriyorlardı oyyzdn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemonWolf -- 12 Haziran 2014; 23:22:26 >

• Hep diyorum bakarak,dokunarak alın diye.Bende z510 i7 kullanıcısıyım.Fan sorunum yok.Yüksek ayarlarda rome total war ve skyrim oynuyorum ısınma sorunum yok.Ayrıca fanda öyle rahatsız edici çalışmıyor.İade edebiliyorsan iade et.Git vatandan veya mediamarktan al.İlerde sorun yaşama diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemonWolf

Merhaba,
    1 hafta önce 2000 Tlye Lenovo z510 i7 aldım.
    Windows 8.1 Pro Vl 64 bit

Yüklediğim ilk oyun need for speed rivals oldu
    oyunu yüksek ayarlarda oynadım çıktıkdan sonra Fanı çok yavaş soğutuyordu Derecesi 69dan 63 e düşmüştü 50 ye düşmesi 20 dk yı buluyordu
    bende lenovo driver cdsinden energy manager driverinde fan tozu temizleme işlemi var onu çalıştırınca soğuyor.
    Bu sorunu NASIL ÇÖZEBİLİRİM?

Lenovo bu forumda baktım çok öneriyorlardı oyundann çıktıkdan sorna fanı laptobu buz gibi yapyıorr diyorlardı ama bende neden olmuyor

Not = Laptobu pcdepo.comdan aldım bu forumda öneriyorlardı oyyzdn.

20 dk çok geç herkez lenovayı F/P ürünü , hiç ısınmayan olarak gösteriyor , forumdan sizin modelinize sahip kişilere sorun bakalım onlardada bu sorun varmı , yoksa iade edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.