2 hafta önce Vatan Bilgisayar'dan Lenovo Z510 aldım. (i5-4200m işlemci, 8gb ram, GT740M 2gb ekran kartı, 1tb hd+8gb ssd) Satın aldığımda bana kutu içersinde herhangi bir CD vermediler, hatta W8 kurulumunu yapıp teslim ettiler. Ben bilgisayara format atmak istiyorum fakat içindeki Nvidia ya ait Experience, yada ne bileyim energy manager gibi programların gitmesinden korkuyorum. Notebook'a nasıl format atarım?
TEŞEKKÜRLER.
quote:
Orijinalden alıntı: Angry Beaver
Merhaba arkadaşlar,
2 hafta önce Vatan Bilgisayar'dan Lenovo Z510 aldım. (i5-4200m işlemci, 8gb ram, GT740M 2gb ekran kartı, 1tb hd+8gb ssd) Satın aldığımda bana kutu içersinde herhangi bir CD vermediler, hatta W8 kurulumunu yapıp teslim ettiler. Ben bilgisayara format atmak istiyorum fakat içindeki Nvidia ya ait Experience, yada ne bileyim energy manager gibi programların gitmesinden korkuyorum. Notebook'a nasıl format atarım?
TEŞEKKÜRLER.
kardeş bilgisayarı kapat güç dügmesinin yanında küçük bir dügme var ona bas system recorvry fln var ona gir ondan sonrası basit zaten.
Gördüm çok teşekkürler peki o tuşa PC kapalıyken bastığımda otomatik olarak NVIDIA ve lenovo dosyaları dahil herşeyi kuracak mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Angry Beaver
Gördüm çok teşekkürler peki o tuşa PC kapalıyken bastığımda otomatik olarak NVIDIA ve lenovo dosyaları dahil herşeyi kuracak mı?
onu bilmiyorum kardeş lenovo uygulamaları geri gelirde driverleri ya kendin yüklersin yada otomatik yükler onu lenovoyu arayıp sorman lazım ben hiç atmadım.eger atarsan banada özelden yazarmısın driverleri fln kendi yüklüyormu merak ediyorum bende.
MissMacHoOo
kullanıcısına yanıt
Tabi yazarım deneyelim bakalım :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme