Şimdi Ara

Lenovo Z570 İşlemci Fanı Parçalandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 yıl önce aldığım Lenovo Z570 model laptop aşırı ısındığı için elektrik süpürgesi ile cihazı kapatarak fan ızgarasından çektirdim ve içerden çatırtı geldi ve tahmin ettiğim gibi soğutucunun fanı parçalanmış.

Servise giden laptop incelenmiş ve kafalarından yazdıkları senaryoya göre kalem yada tel soktuğumu tespit etmişler o ızgaradan. Böyle bir saçmalığı 4 yaşında oğlum istese de yapamaz zaten o aradan kalem tel falan sığmaz. 152 lira servis masrafı çıkarmışlar bende reddettim cihazı geri istedim.

Konu ile ilgili ne yapılabilir tecrubeli arkadaşlardan bir cevap rica ediyorum.

İyi forumlar.

• Leptop fanı tozlnamadan dolayı aşırı ısınmış dayanamamış zamanında temizlik yaptırman yada tozdan koruman sıkıntı oluşturmazdı.Bu istisnai bir durum olduğu için ilk defada karşılaşmış olabilirler kafadan uydurmuşlar kanıtlamayamamalarına rağmen.Uğraşırım derseniz mağduriyetinizi tüketici haklarına götürün bilirkişi olan bir serviste kontrol ettirilebilir,haklılığınız kanıtlanırsa onlar sıkıntılı durumda kalırlar ama uğraçmak istemiyorum diyorsanız hangi şehirdesiniz bir bilgisayar tamircisinde fan taktırabilirsiniz.
  • Baya uğraştım ama bilgisayarsız da bi yere kadar idare ediliyor. Gönderdim tekrar parasını verip yaptıracaz artık en azından garantisi bozulmasın.

Ben olsam bende bu inanmazdım, tekrar bakınca hak verdim :)
     Lenovo Z570  İşlemci Fanı Parçalandı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.