Bildirim
Lenovo Z570Am 59-320825
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ekran kartı oyun vs için uygun özellikleride gayet güzel e markaya zaten söylenicek bişey yok ne kadara aldın bu arada
-
http://www.pcdepo.com/lenovo-z570am-59-320825-notebook-urun6994.html
Pişman olmazsın
Üzerinde GeForce GT 540M kart var ve her türlü oyunu oynatır.
PcDepo'da belirtilen fiyat 1.425 TL.
Peki sen ne kadara aldın? -
arkadaslar bunlarıduyduguma cok sevindim....cok tşk ederim cok arastırma yaptim cok uygun pc ler buldum adeta kafayı yicektim bi turlu karar veremedim ve bana bu pc yi onerdiler bende baktim ozelliklerine hosumada gitti karar verdim artık ve bunu aldim :) fiyatına gelince kredi kartına 12 ay taksit yaptim bana 1.668 ytl ye maloldu ama nakit para 1.450 flndı........ -
quote:
Orijinalden alıntı: mc_enjoy
arkadaslar bunlarıduyduguma cok sevindim....cok tşk ederim cok arastırma yaptim cok uygun pc ler buldum adeta kafayı yicektim bi turlu karar veremedim ve bana bu pc yi onerdiler bende baktim ozelliklerine hosumada gitti karar verdim artık ve bunu aldim :) fiyatına gelince kredi kartına 12 ay taksit yaptim bana 1.668 ytl ye maloldu ama nakit para 1.450 flndı........
Ah be güzel kardeşim ne işinize gelir hemen almak bu forumda dolaşırken vatan bilgisayar filan baksaydın % 25 indirimi bekleseydin bu hafta sonu olacak.
bunun ekran kartın ram katlıcak laptop var
bu hafta sonu 1432 lira World Axess 10 taksit % 25 indirim...
http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-322384-y570-core-i5-2450m-250ghz-6gb-ddr3-500gb-156-dvdrw-2gb-gt555m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=58594
-
quote:
Orijinalden alıntı: arcaacar
quote:
arkadaslar bunlarıduyduguma cok sevindim....cok tşk ederim cok arastırma yaptim cok uygun pc ler buldum adeta kafayı yicektim bi turlu karar veremedim ve bana bu pc yi onerdiler bende baktim ozelliklerine hosumada gitti karar verdim artık ve bunu aldim :) fiyatına gelince kredi kartına 12 ay taksit yaptim bana 1.668 ytl ye maloldu ama nakit para 1.450 flndı........
Ah be güzel kardeşim ne işinize gelir hemen almak bu forumda dolaşırken vatan bilgisayar filan baksaydın % 25 indirimi bekleseydin bu hafta sonu olacak.
http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-322384-y570-core-i5-2450m-250ghz-6gb-ddr3-500gb-156-dvdrw-2gb-gt555m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=58594
kardeşim bişey sorcaktım bende laptop almayı düşünüyorum ama vatanda bu hafta indirim olacagına eminmisin
-
quote:
Orijinalden alıntı: enginyzxx
quote:
quote:
kardeşim bişey sorcaktım bende laptop almayı düşünüyorum ama vatanda bu hafta indirim olacagına eminmisin
evt bu hafta sonu olacaktır hatta şu anda dell ürünlerinde % 25 indirim hafta sonuda herşeyde yaparlar 2 haftada bir yapıyorlarsa bu hafta olması lazım...
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: enginyzxx
quote:
quote:
evt bu hafta sonu olacaktır hatta şu anda dell ürünlerinde % 25 indirim hafta sonuda herşeyde yaparlar 2 haftada bir yapıyorlarsa bu hafta olması lazım...
anladım kardeşim cok sagol bende o önerdiğin laptopu almayı düşünüyorumda yarın olursa inş alcam olmadı baska sitelere bakacaz artık
-
arkadaslar laptobu dun aldim kurdum super bilgisayar simdilik guzele benziyor ama pes 2012 kurdum vodeo kartini desteklemiyor fln diye uyari geliyor oyunu acmiyor sebeb ne olabilir sizce bi ayarini eksikmi yaptim acaba -
iyi makina -
quote:
arkadaslar laptobu dun aldim kurdum super bilgisayar simdilik guzele benziyor ama pes 2012 kurdum vodeo kartini desteklemiyor fln diye uyari geliyor oyunu acmiyor sebeb ne olabilir sizce bi ayarini eksikmi yaptim acaba
konu başlığından bilgi edine bilirdin masaüstü sağ tıkla nvidia denetim masasından 3d ayarlar bölümünden kart seçenekleri var orada harici nvidia kartı seçin birde bilgisayarın ön tarafında touchpad'ın ön tarafında 2 tırnak var biri kablosuz ağ için diğeri ekran kartı için soldaki ekran kartı için beyaz ışık yandığında harici ekran kartı devreye girer bunları yapın birde nvidia'nın sitesinden ekran kartının güncel sürücüsünü kurunhttp://www.nvidia.com/object/notebook-win7-winvista-64bit-285.62-whql-driver.html bunu kurabilirsin
-
quote:
Orijinalden alıntı: vercenik53
quote:
arkadaslar laptobu dun aldim kurdum super bilgisayar simdilik guzele benziyor ama pes 2012 kurdum vodeo kartini desteklemiyor fln diye uyari geliyor oyunu acmiyor sebeb ne olabilir sizce bi ayarini eksikmi yaptim acaba
konu başlığından bilgi edine bilirdin masaüstü sağ tıkla nvidia denetim masasından 3d ayarlar bölümünden kart seçenekleri var orada harici nvidia kartı seçin birde bilgisayarın ön tarafında touchpad'ın ön tarafında 2 tırnak var biri kablosuz ağ için diğeri ekran kartı için soldaki ekran kartı için beyaz ışık yandığında harici ekran kartı devreye girer bunları yapın birde nvidia'nın sitesinden ekran kartının güncel sürücüsünü kurunhttp://www.nvidia.com/object/notebook-win7-winvista-64bit-285.62-whql-driver.html bunu kurabilirsin
cok tesekkur ederim tamamdır
-
vatan indirim yapmadı bu hafta -
Lenovo Z570Am 59-320825 Bimekste 1316 lira nasıl sizce? -
gayet güzel fiyat alınabilir kaçırmayın -
quote:
Orijinalden alıntı: enduvi
Lenovo Z570Am 59-320825 Bimekste 1316 lira nasıl sizce?
bence bu fırsatı kaçırma dostum. ben de bimeksten 1422 tl ye almıştım. gayet de memnunum. -
1316 ya aldım. -
quote:
Orijinalden alıntı: enduvi
1316 ya aldım.
bende bugün 1316 tl bu üründen aldım..maddi duruma göre arastırıyordum yaklaşık 1 aydır ve bimeks te bu fırsatı bulunca kacırmadım ...
Vatanda bile hafta sonuna ozel %25 indirimde bile bu fiyata bulamazdım ark...bilgisayar işiyle ugrasan arkadaslarımın tavsiyesi üzerine aldım.BU fiyatı duyunca kacırma dediler ..su anda firmada kurulum yapıp teslim edecekler...Şuda var ki elektronik işi birazda sans işidir arkadasım inş. memnun kalacagımız bir ürün olur.. sende gule güle kullan ....
anlamadıgım birseyde neden bu leptop firmaları artık maus bırakmıyorlar ....O zevide bize bırakıyorlar anlaşılan....
-
quote:
Orijinalden alıntı: dakikadagol
ekran kartı oyun vs için uygun özellikleride gayet güzel e markaya zaten söylenicek bişey yokne kadara aldın bu arada
kolay gesin bişey soracam laptopda ısınma sorunu var lenovoların ThinkPad serilerinde ısınma sorunu yok yanlızca sesi az çıkıyor bu modelde de aynı mı ?
alacagım laptop bu
http://www.hepsiburada.com/liste/lenovo-z570am-intel-core-i7-2670qm-22ghz-6gb-750gb-156-tasinabilir-bilgisayar-59-326074/productDetails.aspx?productId=bd300407&categoryId=98&SKU=BD300407
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pezdum -- 16 Haziran 2012; 16:47:04 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X