Şimdi Ara

Lenovo Z570Am 59-324773 Ekran Kartı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorumda gerekiyorsa taşırsınız.

Sorunum şu normalde koyu dell kullanıcısıyımdır işimden dolayı 2. bilgisayar lazım oldu bi cesaret edip dünkü bimeks kampanyasından Lenovo Z570Am 59-324773 aldım gayette memnun kaldım.Şimdi sorun şu çizim programları kullanacagım normalde onboard ekran kartını kullanıyor makina.gt540 2gb ekran kartı var nvidia güncellemesinide yaptım fakat oyun yada program açarken makinede gt540ı aktif edemedim bitürlü.Haliyle verim alamadım.Bu ekran kartını oyunda yada programda nasıl aktif edebilirim umarım yardımcı olabilirsiniz.Ne kadar yeni üye olsamda takipte çok sıkıyımdır özellikle vercenik53 isimli arkadaşın yardımcı olacagını dusunuyorum :) şimdiden teşekkürler

• gpu düğmesini aktif edersen solda ki düğme beyaz ışık yanacak o zaman aktif olacaktır.
  • Ofisten çıktım elemana söyledimde bulamamış.Tam olarak nerde yada nasıl oluyor detaylı söylersen elemana tarif edeyim yapsın
  • Tamamdır tahmin ettiğim gibi alırken kasaya bakmıştım bitane düğme vardı çözememiştim şimdi aklıma geldi touchpadin altındaydı.Gpu performansa hazır yazıyor oldu.Peki nvidia ayarların herhangi birşey yapmak gerekirmi daha iyi performans için öneriniz varmı? driverıda güncellemiştim sitesinden.
  • Şuanda şöyle bir sıkıntı oldu makinaya denemek için aldıgımda bus driver diye ufak basit bi oyun atmıştım.Simdi gpuyu aktif edip denettirdim fakat makina high'dayken donuyor dedi eleman.Bu makınenın nfs runda cod 'da falan bile çok az donması lazım 2gb ekran kartı 6gb ram var bu nasıl iştir.bende kullanmadıgım t6600 işlemcili bir dell vardı onda oynuyodum zamanında donmuyordu bu nasıl donuyor çok saçma.Varmı bi öneriniz yoksa oyunda gereksiz saçma bir kasıntılıkta varmı?
  • dediğinize göre oynadığınız basit oyun bu oyunlarda ekran kartı geçişlerinde sıkıntı olabilir bunun için nvidia inspektor programını indirip kurun.birde nvidia denetim masasından 3d ayarlarından gerekli ayarları yaptınız mı?
  • Evet o ayarların hepsini yaptım.Performansı değilde kaliteyi max yaptım nvidia denetim masasından.Fakat yinede bus driverda kasılması garibime gitti.Fakat bazen böyle oyunlarda gereksiz kasıntılar olabiliyor.İnspektoru sımdı indirdim overclockta ne yapmalıyım en ideali nedir? şimdi bf , shift2 pes12 falan yükleyip deneyecem umarım bus driverdaki durum olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo i7 - 17.3 ekran - Laptop
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi şöyle bir sorunum oldu.gt540 olan ekran kartı açık fakat pes12de settingse girdiğimde görüntü ayarlarını yapmak isterken maksimum 1280i görüyor tabi normalde 1366 bunlar.Bu sebeple onboardu gördüğünden 1280de bile en yükseği seçemiyorum video kartı yetersiz diyor.Pesin ayarlarından baktım hakkaten onboard olanı görüyor.Onu nasıl aşabilirim
  • dahili kartı gördüğünden çözünürlülük öyle yukarıda verdiğim programı indirip kurdunuzmu dediğiniz oyunların sistem gereksinimlerinde dahili ekran kartı olduğu için geçişlerde bu oyunlarda sıkıntı oluyor dediğim programdan ayarı harici karta sabitleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 30 Nisan 2012; 23:54:43 >
  • Evet inspectoru indirdim programı açtıgımda gt540 yazıyor tamamdır kaydedilmiş durumda diğer oyunlarda programlarda sorunum kalmamışken şuan pes'te hala onboard görünüyor restart attım yine sıkıntı var
  • Yeni bilgisayar almayı düşünen arkadaşlar için kesinlikle tavsiye ederim süper performansı var.Isı yönetimleri harika.1 2 seçenek dışında herşey ultrada battlefield3 ü oynadım diğer açtığımda da o kalanları ultra yapıp denicem.Makine haliyle oyun oynarken fanı çalışıyor kasadaki dokunmatik ısı yönetimiyle hemen süper sessiz yapıyorsunuz hakkaten oyle çalışıyor.Kampanyada denk geldim 1 bimekste bulamayınca hırs yaptım yana yana bu cihazı aradım iyiki aramışım.BF3ü böyle kaldırıyorsa kullandığımız çizim programlarında hayli hayli iyi performans elde ederiz.Ama bu pes12 deki onboard-nvidia sıkıntısını çözemedim.inspektorude indirdim gt540 yazıyor ama pes'in ayarlarında onboard olan görünmeye devam ediyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.