Şimdi Ara

Lenovo Z580 hakkında kafama takılanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese kolay gelsin. Bende yeni bilgisayar alacak kişiler arasındayım :) Piyasayı şöyle bir araştırdımda 1300-1400 TL'ye alınabilecek en iyi pclerden biri Lenovo Z580. Özellikleri çok iyi. Isınma sorunu felan olmuyormuş. Ses kalitesi çok tatmin ediciymiş. Genel olarak kullanıcılar memnun ama yorumlara bakılırsa ekranda kumlanma oluyormuş birde Lenovo servislerinde yaşanan bir sıkıntı varmış. Teknik servis olayını geçtimde kumlanma olayını anlamadım. Bazı kişiler var diyor, bazıları yok diyor. Bu modelinde var mı acaba biliyormusunuz?
    http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z580-59-348033-8gb-notebook-urun8577.html

Birde verdiğim linkte fotoğrafa dikkat ederseniz klavye ing klavyesi yani tr karakterler yok. Bu seride her modelde mi böyle? Tr karakterli klavye yok mu?

• O temsili resim türkiye'ye gelen modellerde türkçe klavye var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matkan

Öncelikle herkese kolay gelsin. Bende yeni bilgisayar alacak kişiler arasındayım :) Piyasayı şöyle bir araştırdımda 1300-1400 TL'ye alınabilecek en iyi pclerden biri Lenovo Z580. Özellikleri çok iyi. Isınma sorunu felan olmuyormuş. Ses kalitesi çok tatmin ediciymiş. Genel olarak kullanıcılar memnun ama yorumlara bakılırsa ekranda kumlanma oluyormuş birde Lenovo servislerinde yaşanan bir sıkıntı varmış. Teknik servis olayını geçtimde kumlanma olayını anlamadım. Bazı kişiler var diyor, bazıları yok diyor. Bu modelinde var mı acaba biliyormusunuz?
    http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z580-59-348033-8gb-notebook-urun8577.html

Birde verdiğim linkte fotoğrafa dikkat ederseniz klavye ing klavyesi yani tr karakterler yok. Bu seride her modelde mi böyle? Tr karakterli klavye yok mu?

Konu yukarı çıksın biraz..

• Kumlanma ne abi ya bendede z580 var düzgün bakarsan düzgün görüntü alırsın?
  • bende 3 gün önce z580 aldım. mw3 ü kurdum. güncellemeler falan yaptım. şimdi yeni oyun yükleyecem dwd bölümüne cd takınca cd nin içindeki bilgileri kopyalayıp masaüstüne yapıştırmak istediğimde laptop donup kalıyor. ilk gün mw3 ü kurdum. güzel bi şekilde kurdu. donma falan yapmadı. evde nfs hp vardı. eski pcme yüklemiştim. şimdi nfs hot pursuit i yükleyeyim dedim. dwd nin içindeki bilgileri kopyala diyorum. donuyor kalıyor. hele dwd nin içine cd koyunca ve cd yi açmaya kalkınca laptopta hiçbi işlem yapamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Japon.Türk.San

bende 3 gün önce z580 aldım. mw3 ü kurdum. güncellemeler falan yaptım. şimdi yeni oyun yükleyecem dwd bölümüne cd takınca cd nin içindeki bilgileri kopyalayıp masaüstüne yapıştırmak istediğimde laptop donup kalıyor. ilk gün mw3 ü kurdum. güzel bi şekilde kurdu. donma falan yapmadı. evde nfs hp vardı. eski pcme yüklemiştim. şimdi nfs hot pursuit i yükleyeyim dedim. dwd nin içindeki bilgileri kopyala diyorum. donuyor kalıyor. hele dwd nin içine cd koyunca ve cd yi açmaya kalkınca laptopta hiçbi işlem yapamıyorum.

cd de problem olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XmysticX

quote:

Orijinalden alıntı: Japon.Türk.San

bende 3 gün önce z580 aldım. mw3 ü kurdum. güncellemeler falan yaptım. şimdi yeni oyun yükleyecem dwd bölümüne cd takınca cd nin içindeki bilgileri kopyalayıp masaüstüne yapıştırmak istediğimde laptop donup kalıyor. ilk gün mw3 ü kurdum. güzel bi şekilde kurdu. donma falan yapmadı. evde nfs hp vardı. eski pcme yüklemiştim. şimdi nfs hot pursuit i yükleyeyim dedim. dwd nin içindeki bilgileri kopyala diyorum. donuyor kalıyor. hele dwd nin içine cd koyunca ve cd yi açmaya kalkınca laptopta hiçbi işlem yapamıyorum.

cd de problem olabilir.

hocam ayrıca mw3 ü yükledim. ilk başta on numara 1033 lük çalıştı win7 güncellemesinden sonra şimdi 640*320 lik görüntü kalitesi veriyor.

grafik işlemcisine girdim.
    nvidia gpu
    ve
    yüksek performanslı nvidia işlemcisi yazıyor. nvidia gpu ne oluyor biliyor musun ?

• hala lenovo z580 alanlar ve dusunenler var.. Akillanamadi gitti insanlar herkez cinde bilgisayar uretir ama cin markaa bilgisayar alinmaz.. parayi copte mi buldunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

Kumlanma ne abi ya bendede z580 var düzgün bakarsan düzgün görüntü alırsın?

Arkadaşım Z580 Lerde Kumlanma Var Bunu Kabul edin Artık - Kumlanma Olayının 8 gb modelinde yok diye bi yazı vardı z580 nin geçtiği konularda ama tam nerede hatırlamıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuncay-TT

quote:

Arkadaşım Z580 Lerde Kumlanma Var Bunu Kabul edin Artık - Kumlanma Olayının 8 gb modelinde yok diye bi yazı vardı z580 nin geçtiği konularda ama tam nerede hatırlamıyorum...

Kardeşim kumlanma nedir diye soruyorum, kumlanma var diyosun??
    Yani ben laptopu masaya koyuyorum çapraz bakıyorum biraz aşşağıdan bkaıyorum falan eve o zaman uzak köşe siyahlanıyor fakat ekranı aşağıya indirince yani monitoru menteşen azcık indirince düzeliyor..Eğer sizin kastettiğiniz buysa bilemiyorum yani bu her laptopta olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: old_guru

hala lenovo z580 alanlar ve dusunenler var.. Akillanamadi gitti insanlar herkez cinde bilgisayar uretir ama cin markaa bilgisayar alinmaz.. parayi copte mi buldunuz

sen akıllandın da ne oldu?
    Lenovo Z580 şuan 1200-1300 TL arası alınabilecek EN İYİ Notebook, ne kalite anlamında ne servis anlamında daha kalitelisi yok.
    Aslında sana cevap bile verilmezdi bu konuda ama bilmeyen biri okuyup da yanılmasın diye onlara hitaben yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: old_guru

hala lenovo z580 alanlar ve dusunenler var.. Akillanamadi gitti insanlar herkez cinde bilgisayar uretir ama cin markaa bilgisayar alinmaz.. parayi copte mi buldunuz

bu yourumu yapanda kullansa kullansa casper kullanıyodur zaten.
  • quote:

quote:

quote:

Yani ben laptopu masaya koyuyorum çapraz bakıyorum biraz aşşağıdan bkaıyorum falan eve o zaman uzak köşe siyahlanıyor fakat ekranı aşağıya indirince yani monitoru menteşen azcık indirince düzeliyor..Eğer sizin kastettiğiniz buysa bilemiyorum yani bu her laptopta olur.

Daha Çok Kumlanma konusunda benim dikkatimi çeken renklerin çok cansız mat gözükmesi geldi bana daha önce farklı bir model ürün kullandıysan ekranın mat ve cansız olduğunu fark edebilirsin en kötüsü ben bunu yaptım teknoloji mağzasına gidip laptopları inceleyebilirsin ki lenovo z580 ekranı ne kadar kalitesiz olduğunu görüceksin ben bunları lenovoyu kötülemek için yazmıyorum fakat bende kullandım benim görüşlerim bunlar..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Daha Çok Kumlanma konusunda benim dikkatimi çeken renklerin çok cansız mat gözükmesi geldi bana daha önce farklı bir model ürün kullandıysan ekranın mat ve cansız olduğunu fark edebilirsin en kötüsü ben bunu yaptım teknoloji mağzasına gidip laptopları inceleyebilirsin ki lenovo z580 ekranı ne kadar kalitesiz olduğunu görüceksin ben bunları lenovoyu kötülemek için yazmıyorum fakat bende kullandım benim görüşlerim bunlar..

Anladım bu benimde dikkatimi çekti fakat bundan önce kullandığım bilgisayar 17" lik samsung'un 4.500 liralık bilgisayarı olduğu için kendi kendime "bırakta o kadar olsun" demiştim..Eşdeğer bi notebook ile testin yapılması en doğrusu olur heralde. ..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.