Merhaba, Cihaz nasıl performansını felan beğendiniz mi? Olumsuz değerlendireceğin bir yönü var mı?
Bütçesi yetenlere tavsiye ederim ne ısınma ne performans herhangi sorun yok. Toshiba ya göre fiyat avantajı var kalite ise aşağı değil fazlası var.
Bu laptop a 2. hdd takılabiliyor mu acaba?
Selam alykum arkadaslar dun laptop almak ıcın bımeks e gıttım dırek z580a varmı dedım adam son kalanı bana 1470 lıradan verdı bı yanlıslık olmasın bu kadar ucuz olabılırmı bu laptopp ama bı sıkıntı ıcınde orjınal w8 var ve bn begenmedım zaten daha yapım asamasında bı OS wın7 yapsam ne gıbı artısı eksısı olur bnm ıcın yardımcı olursanız sevınırım
Ürün şuan BİMEKS mağazalarında kampanyada...
Lenovo Z580A 59-347087 (W8) modeli 1599 TL den satışta + olarak 160 TL Hediye Çeki ile geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: sinnerxx
Ürün şuan BİMEKS mağazalarında kampanyada...
Lenovo Z580A 59-347087 (W8) modeli 1599 TL den satışta + olarak 160 TL Hediye Çeki ile geliyor.
çek yerine ürün fiyatından düşseler iyi olurdu, ne alayım şimdi o çekle?
Hediye çekinin 1 yıl süreyle geçerliliği var.. Mutlaka işinizi görecektir..
Valla ürünü aldım ve oldukça memnunum. Oldukça iyi ve başarılı bir model.
160 TL Çekim duruyor. Acelesi yok. Telefon da alırken kullanabilirsin, Sevgilinide yada eşine bir hediye alırkende. Ürün kısıtlaması yok, Kampanya kısıtlaması yok.
Ben artı olarak BankAsya Kart Kampanysından yararlandım. Oradan da 200 TL gelecek. Cihazın bana gelişi 1600 - 160 - 200 = 1240 TL gibi bir rakama gelmiş oldu. İ7 İşlemcili - Lenovo bu fiyata olamaz yani :)
Ben de bunu alacağım ama bimeks fiyatı 1799,00 bugün... uygun bir kampanya bekliyorum. Rasgelirseniz haber verirseniz sevinirim.
Önümüzdeki ay bi leptop almayı planlıyorum, bu cihaz hiç fena değil fiyatına göre özellikler makul seviyede, yalnız ben bu cihazın HDD'sini söküp 64 GB SSD takabilirmiyim ? SATA portlar uyarmı saygılar sevgiler.
Arkadaşlar bnde z580 kullanıyorum ve sorunlar yaşıyorum mesala ekran kartı 2 gb nvidia gt635m windows 5.9 derecelendiriyor ve performansın hiç memnun degilim crysis 3 grafikler orta seviye bile bazen kasıyor sanırsam ayarlarını iyi yapamadım yada oyuna girdigimde onboard ekran kartı devreye giriyor lütfen yardımcı olun
Gt635 bilgiğin özellikler babında gt630 sadece ismi değişik.Windows programlamasına okadar takılma 5.9 hdd'ye verir.Yüksek olmasını istersen ssd takmalısın.Nvidia denetim masasından harici kart ayarlarını yaptın mı?
quote:
Orijinalden alıntı: vercenik53
Gt635 bilgiğin özellikler babında gt630 sadece ismi değişik.Windows programlamasına okadar takılma 5.9 hdd'ye verir.Yüksek olmasını istersen ssd takmalısın.Nvidia denetim masasından harici kart ayarlarını yaptın mı?
hocam yapmayı bilmiyorum ki denetmden sag tık orda 3 secenek var 3d gelişmiş ayarları kullan ordan nvidia yüksek performans işlemciyle çalıştır diyorum ynede cözülmüyo sorun cyrsis 3 orta seviyede takılmalarla oynyrum
3d ayarlar bölümünde nvidia kartı seçmişsin birde aynı yerde program ayarları bölümü var orada özelleştirilmiş grafik seçeneği var onu oyunun kısa yoluna ayarla hemen altında yine kart seçeneği var onuda nvidia yap kaydet çık.Ekran kartı sürücün günceldir heralde!
Şimdi bu cihazdan alabilme ihtimalim var da alsam mı almasam mı aşamasındayım. Ya da Z510 ile arasındayım gibi. Soracağım oyun için kullanmayacağım ama yine de grafik özelliklerinin güncel olmasından yanayım. Bundan dolayı 630M ekran kartı nasıl iş çıkarıyor. Bir iki sene sonraki oyunlarda nasıl iş çıkarır ya da çıkarır mı? Bir de batarya ile kullanıldığında, internete girme vs. yoğun kullanılmadığında bataryası ne kadar süre dayanıyor?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme