Şimdi Ara

Lenovo Zuk Z2/Z2Pro Unlock-TWRP-STOCK/CUSTOM Rom- IMEI Repair-!!LTE BAND UNLOCK!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
15
Favori
31.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Diğer Stock saf Android temelli olduğundan evet tamamen Türkçedir. Arada olan bazı özel eklentiler sadece ingilizcedir .

İyi forumlar ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ebagirtan E kullanıcısına yanıt
    Mokee rom kullanıyorum. Çok kötü olmamakla birlikte kararsız çalışıyor. Sizce aex rom daha iyi mi?

• DHinferno D kullanıcısına yanıt
    Mokee rom bazı şeyler kısıtlıyor mesela root mesela indirme hızı bağış istiyor. Benzerlik açısından evet RR rom veya aex önerimdir. Aex güncelleme bazında daha hızlı olacağına inanıyorum. 👍

• Stock roma nasıl dönerim yada bataryası iyi olan
  • Kolay gelsin arkadaşlar benim bir sorum olacaktı şimdi telefonum z2 ben teli fabrika ayarlarına döndürdüm fakat bu rom falan işlerini bilmiyorum kapanıp açılınca twrp programıyla karşılaştım ve başladım araştırmaya romları ve gaaps olayını buldum yukluyorum yüklemeden önce gerekli temizlik işlemlerinide yapıyorum ama telefon yükleme tamamlandıktan sonra fazla bir bekleme olmadan twrp ekranına dönüyor ne yapmam gerekiyor..
  • Lenovo Zuk Z2 Plus/Pro WhatsApp Grubu için katılım linki ;

https://chat.whatsapp.com/L8ry8YT6QXJ8V10ejoHi3b

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar,

Romu yükledim ama çince ve ingilizce dil seçeneği var.. Türkçe dil desteği Rom için yardım .. telefonu kullanamıyorum.
  • merhaba, bootloader açıkken gelen başlangıç yazıları var ya 5 sn duruyor sonra açılıyor telefon, o kısmı kapatmanın yolu var mı custom rom da iken, 2 kez bootloader kitlemeyi denedim 2 sinde de brick oldu cihaz, o yazıları görmeden doğrudan boot yapmanın yolu varsa yardımcı olursanız sevinirim
  • Android oreo test etmek isteyenler whatsapp grubuna katılıp link rica ederler ise alfa sürecine alınacaktır. Rom benim tarafımdan build ediliyor.

Lenovo Zuk Z2/Z2Pro Unlock-TWRP-STOCK/CUSTOM Rom- IMEI Repair-!!LTE BAND UNLOCK!!

• GÜNCELLEŞTİRMELER DENETLENİYORDA KALIRSA YENİDEN BAŞLATIN!!

Z2_PLUS AEX OREO 11.10 STABLE ALPHA UNOFFICIAL BUILD:https://drive.google.com/open?id=0B8A4K9-8HaZHTW5MaS11SjVPbVU

OPENGAPPS:http://opengapps.org/

IF NEED ROOT:https://forum.xda-developers.com/apps/magisk/official-magisk-v7-universal-systemless-t3473445

BY ACAR

TAKE NANDROID BACKUP BEFORE FLASHING

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adrenalin_ -- 11 Ekim 2017; 22:35:40 >

• LTE BAND UNLOCK EKLENMİŞTİR!!

• Bende bu lte unlock konusunda sorularım var aex rom yüklü z2 var normal olarak 4g çekmiyor bu unlock işleminden sonra bant desteği açılıp sorun çözülüyor mu teşekkürler

• yabancı forumlarda zuk z2 band unlockla ilgili birşeyler bulamadım.bu yöntem size mi ait?böyle bişeyin sadece yazılımsal olacağıyla ilgili bilgiler var.yani pratikde olmadığı yazmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarven -- 24 Ekim 2017; 14:44:6 >
  • Adrenalin_ kullanıcısına yanıt
    Üstat. senin verdiğin bu romu denedim.3 gün oluyor. Suan bu rom ile yazıyorum. Kamera cok geç çekiyor çektim nrsne uçup gidiyor daha çekecek. birde şarj kötü sadece whatsapp browser youtube wireless ile 4 saat. gerci batarya süresi daha hiçbir romda istediğim gibi olmadı

• mlbozkurt M kullanıcısına yanıt
    Baya eski bir sürüm o. Onun üstüne çok fazla geliştirme geldi fakat burada paylaşmadım. Xda da vinavilin paylaştığı romlar stabil. Onları kullanabilirsiniz.

• Adrenalin_ kullanıcısına yanıt
    Batarya süresi olarak en iyi diyebileceğiniz hangi romdur

• mlbozkurt M kullanıcısına yanıt
    Du 11.6 + baseband 2.0.79 + darkmoon kernel 4.1 + paid greenify ile 7 saat civarı ekran alıyorum. Cihaz Plus

• zuk z2 plus için konuşuyorum.viper+heliox kullanıyorum.8.5 saat sot ve 139423 antutu puanı.lineage, rr,crdroid denediklerim.en iyisi viper bence hiç maceralara girmeyin.50 tane uygulama yüklü ilk açılışta 2600mb ram açıkta,rastladığım bir sorunu yok.bu telefonla ilgili kafasında sorular olan varsa hiç beklemeden alsın.süper bir telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarven -- 5 Kasım 2017; 11:55:32 >
  • Merhaba.

Yaklaşık bir ay once zuk z2 plus aldim ikinci el.

Genel itibariyle cok memnunum. Üzerinde DU rom var android 7.

Ancak cihazda kamera video çekerken donuyor bir de kablosuz ekran baglantisi yapamıyor. Ayni cihaza redmi note 3 pro cok iyi baglaniyor.

Sorum su ki, ucreti mukabilinde stock rom yukletmek istiyorum. Bunu uzaktan yapabilecek arkadas var mi acaba?

Ben artık teknoloji konularında yaslandim...

• https://forum.xda-developers.com/lenovo-zuk-z2/development/deodexed-z2-plus-nougat-2-5-334-st-t3594483 burdaki deodexed china 3.1'(en son çıkan stock rom) ,twrpden sorunsuz yükleniyor.yalnız dil ingilizce.şunu söyliyeyim orjinale alışmak biraz zor.önce yedek alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarven -- 15 Kasım 2017; 10:41:36 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.