Şimdi Ara

Lenovog570 ekran karti kurulumunda mavi ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Lenovog570 ekran karti kurulumunda mavi ekran

Kafayi yiyeceğim sinirden elim ayağım titriyor. Amd atı radeon 6300 ekran kartını kurduktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıyorum mavi ekran veriyor her türlü versiyonu denedim eski yeni bir şey farketmedi bilgisayarcı ekran kartınız yanmış dedi 250-300 lira masraf çıkardı bari dedim intel 2.cil ekran kartını kurayım dedim hani hiç olmassa az çok işimi görür dedim bu seferde intel hata veriyor sarı ünlem intelin sitesinden bir sürü driver indirdim hepsi aynı bazıları oluyor sarı ünlem hatası vermiyor bu seferde çözünürlük yok 1024 üstüne çıkmıyor şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
    Marka & Model Lenovo G570 Dizüstü Bilgisayar
    İşletim sistemi Orijinal Windows® 7 Home Basic
    İşlemci türü Intel® Core™ i5-2410M (2.30GHz, 3MB) 3M Cache, 2.30 GHz
    Dahili sürücü 500 GB
    Dahili bellek 4 GB DDR3
    Ekran boyutu 15.6" HD 16:9 Geniş Ekran
    Ekran çözünürlüğü 1366 X 768
    Grafik kartı ATI Radeon™ HD 6370M 1 GB Harici Ekran Kartı
    Harici G/Ç bağlantı noktaları 4XUSB 2.0,VGA,RJ45,CARD READER
    Bellek kartı aygıtı
    Web kamerası 2.0M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porta12346 -- 4 Haziran 2016; 19:35:09 >

• İkincil ekran kartı dediğin aslında birinci ekran kartı. O yüklü olmadan AMD'yi kullanamazsın. Driver buradan işletim sistemin 32 bitse en üstteki, 64 bit ise ikinci sürücüyü indirip kur. Muhtemelen sorunun çözülür. Çözülürse amd için de bir yol bakarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gesaffelstein

İkincil ekran kartı dediğin aslında birinci ekran kartı. O yüklü olmadan AMD'yi kullanamazsın. Driver buradan işletim sistemin 32 bitse en üstteki, 64 bit ise ikinci sürücüyü indirip kur. Muhtemelen sorunun çözülür. Çözülürse amd için de bir yol bakarız.

Allah razı olsun performans bile birden arttı :) şimdi ne yapmamız gerekiyor hocam birde bu çözünürlük atı ekran kartıyla mı ilgili çözünürlük yine en yüksek 1024 gösteriyor

• porta12346 P kullanıcısına yanıt
    HD 3000 1366x768'i destekler. ATI'nin sayfasından uygun sürücüyü indir. ATI Driver step1 notebook graphics step2 radeon HD Series step3 6xxxM(ortada) step4 win 7 x32 ya ya x64 işletim sistemine göre.
  • quote:

HD 3000 1366x768'i destekler. ATI'nin sayfasından uygun sürücüyü indir. ATI Driver step1 notebook graphics step2 radeon HD Series step3 6xxxM(ortada) step4 win 7 x32 ya ya x64 işletim sistemine göre.

Lenovog570 ekran karti kurulumunda mavi ekran Lenovog570 ekran karti kurulumunda mavi ekran

en üsttekini indirdim 15.7.1 ve kurdum başarılı bir şekilde  Lenovog570 ekran karti kurulumunda mavi ekran aygıt yöneticisin deki durum ve çözünürlük yine 1024 en yüksek 1024 gösteriyor kurulduktan sonra yeniden başlatmamı istedi daha sonra deyip şuan bilgisayardaki durumu gösteriyorum tekrar mavi ekran hatası vermesine karşılık
    atı menüsünü açmaya çalıştığımda böyle bir hata verdi grafik sürücüsü kurulamadı bu yazıdan sonra restart atıyorum hadi bismillah

• quote:

Yeniden başlattıktan sonra tam hoş geldiniz yazısı geliyor ardından ekran açılmadan siyah ekran ardından mavi ekran 2. kez denedigimde hayret ettim masaüstü açıldı çözünürlük düzelmiş ekran kartı kurulmuş 15-20 saniye sonra tekrar siyah ekran mavi ekran 3. kez denedigimde tekrar hoş geldiniz yazısı masaüstü gelmeden siyah ekran ve mavi ekran telefonla bir görüntü aldım ama  Lenovog570 ekran karti kurulumunda mavi ekran

• uppp
  • Aynı hatalar zinciri bende de başladı aynı pc model. Çözüm bulan var mı denemediğim şey kalmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.