Şimdi Ara

Lens Aldım, Çok Bulanık Görüyorum! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
8.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 aydır kullanıyorum ilk zamanlar alışamadım gibi birşeydi sonra tak-çıkar hareketleri vs derken 1.5 gün içerisinde söktüm şimdi rahatım.Numaralarımız yakın ilk olarak lens astigmatı fazla olan kişilerde anlık bulanıklık yapabilir ama geçer ek olarak alışamadıysan da lensleri çıkar solüsyon ile birlikte deforme etmemeye dikkat ederek sil ve temizle gözüne takarken de solüsyon kullanarak tak yani bol solüsyonu olsun.Gözünü çok rahatsız ettiği an çıkar bekle gözün kendine gelsin soracağın sorular olursa da bana sorabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lens verilirken.gozluk nunarasinin 0.50 alti veriliyormus gencler yanlis olmasin optikci dedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün gözümün retinasında bir sorun (göz merceği kalınlığı) olup olmadığını anlamak için göz doktoruna gittim, sağlıklı çıktı. Muayene olurken lensi çıkarttım, tekrar taktığımdan beri daha kötü görüyorum. Sabah çok daha iyiydi. Lens kullanımı hakkaten de zormuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagirdap

Lens verilirken.gozluk nunarasinin 0.50 alti veriliyormus gencler yanlis olmasin optikci dedi

Adam tam numaraları getirmiştir uyduruyordur. Kesinlikle öyle birşey yok dibine kadar numarası verilir
  • Aldıgın yer götür geri ver bence,birebir aynı numara takman lazım(onunda öyle vermesi lazımdı) Açılmış olsada aynı vermediği için değiştirmesi gerekli...
    Bunlara rağmen Hafif bulanıklık var ise lens markasını değiştir,öyle her lens her göze tam uymuyor malesef deneyerek buluyorsun en konforlusunu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

AF modunu on yap manuel'de kalmış

bunu yazmaya geldim, gidiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.