Şimdi Ara

Lens kullananlar bakar mısınız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
13.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: erdenar

Daha yeni Bousch lomb lens aldım kendime.linki burada
    http://www.lensal.com/lens.aspx?id=135

Lensi gözüme sorunsuzca taktım fakat gözlükte gördüğüm o keskinliği ve netliği vermiyor.Soğuk havalarda filan gözlüğe nazaran daha avantajlı olduğu aşikar ama netlik yok.Ayrıca dışarı çıkınca hafif güneş olursa gözümü rahatsız ediyor gibi geldi.

Bu net görememe sebebi nedir arkadaşlar?Bulanık gibi görüyorum ve sinir oldum açıkcası o kadar para verip satın aldım da gözlükten daha kötü çıktı diye.Sizce normal midir?yardımcı olmanızı rica ediyorum

Ya abicim burada defelarca defelarca bu sorundan bahsettim. Bende de aynı sorun vardı.
    Verdiğiniz linkteki lens B&L Toric ve ayrıca %66 su oranına sahip. Ben Bausch & Lomb Provision Toric kullandım. Sizin bundan çok daha kaliteli bir ürün olmasına rağmen o kadar çok sorun yaşadım ki, iade ettim.
    Bu lensi kim tavsiye etti. Nasıl aldınız merak ediyorum.

Hem Bausch & Lomb hemde %66 su oranı. Hemde Toric. Tabiki bunu rahat kullanamazsınız.
    Aradan baya zaman geçmiş, bu süre içindeki durumunuzu merak ediyorum.

• benim bir sorum olacak bende sert lens aldım kullanmaya başlayalı dokuz gün oluyıor iki gündür bilgisayarla fazla haşır neşir olduğumdan mı ne kızarıklık var yarıca damarlanma gibi bide sol gözüm ikinci günün akşamı net görmeye başladı ama sağdaki hala görüntü ve gölgesiyle devam etmekte... doktora sordum bi on gün iki hafta bekle dedi herkeste bölemi oluyor alışması ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.