Arkadaşlar ben 3 senedir gözlük kullanıyorum artık bıktım görüş mesafesi falan az ben lens kullanmak istiyorum lensler 1 ay kullanılır ya bende 1 ay kullanıp denemek istiyorum fakat:
-Gözüme takarken veya çıkartırken Refles haliyle gözümü kırpsam sorun olurmu uzun sürermi takmayı ve çıkarmayı öğrenmek -Numaralı lenslerde renkli olurmu (GRİ) İstiyorum -En kaliteli lens hangisidir
Bu sorulamı cevaplarsanız sevinirim aklıma geldikçe size sormayı istiyorum
1) Başta takma çıkarma zaman alabilir. Fakat alışman çok zaman almaz diye düşünüyorum. 2)Numaralı lenslerde de renkli vardır fakat gri renk var mıdır sormak lazım alacağın yere. 3)En kaliteli lens diye birşey yok. Kişiden kişiye değişir lensler mesela purevision'dan memnun bir sürü insan vardır fakat bende batma ve kuruluk yaptığı için acuvue oasys kullanıyorum gayet menunum fakat illa ki bu lenste de sorun yaşayanlar vardır.Fakat piyasa da en çok tercih edilenleri soruyorsan purevision hd2, acuvue oasys, air optix ve soflenstir.
quote:
Orijinalden alıntı: vayacondıos
1) Başta takma çıkarma zaman alabilir. Fakat alışman çok zaman almaz diye düşünüyorum. 2)Numaralı lenslerde de renkli vardır fakat gri renk var mıdır sormak lazım alacağın yere. 3)En kaliteli lens diye birşey yok. Kişiden kişiye değişir lensler mesela purevision'dan memnun bir sürü insan vardır fakat bende batma ve kuruluk yaptığı için acuvue oasys kullanıyorum gayet menunum fakat illa ki bu lenste de sorun yaşayanlar vardır.Fakat piyasa da en çok tercih edilenleri soruyorsan purevision hd2, acuvue oasys, air optix ve soflenstir.
Teşekkür edeiyorum cevapladığınız için yani refleks haliyele gözmü kırpsarsam diye korkuyordum artık lensi alcam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme