Bildirim
Lens tavsiyesi... devamı içeride
Primanova Lima Çöp Kovası Kırmızı M-E06-04 : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B07BHT429T
6 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben beş yıldır acuvue oasys kullanıyorum memnunum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben beş yıldır acuvue oasys kullanıyorum memnunum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
air optix aqua. -
Biofinity.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
acuvue advance kullanıyorum iki yıldır. lensmarket.com dan aldım daha geçen gün. ertesi gün elimde oldu. 4 kutu lens + 3 kutu solüsyon 180 tl. tavsiye ederim -
Herkez bir marka söylemiş yine kaldim caresiz. Bu lenslerde hava alma durumu varmis oksijen gecirgenligi yüksek olsun diyorlar anlamıyorum :)
Birde ilk defa kullanacagimdan gunluk kullan at olanlardan mi yoksa 1 ay kullanilanlardan mi almalıyım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oasys den şaşma ... -
quote:
Orijinalden alıntı: kingablu
acuvue advance kullanıyorum iki yıldır. lensmarket.com dan aldım daha geçen gün. ertesi gün elimde oldu. 4 kutu lens + 3 kutu solüsyon 180 tl. tavsiye ederim
Bahsettiğiniz siteye baktım. Bahsettiğiniz markanin gunluk kullan at urununde 8.6bc yok 8.5 var diğerinde ise 8.7 var. Gözüme uygun olanini bulamadim malesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X