Şimdi Ara

leon 1.2 tsi style dsg. 57 bin km geçildi. Kavrama degisiyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
3
Favori
43.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam geçmiş olsun inşallah para almazlar.

tsi için 6 lt gerçekten iyi bir değer. bende golf manuel tdi 105 hp var. benim ankara şehir içi ort. 6 lt civarı bazen çıktığıda oluyor. ben biraz basarak kullanıyorum heralde eminim ki tsi araç alsam 9 lt altını görmem
  • geçmiş olsun hocam.millet karma değerden bahsetmiş bende yazıyım 1.2 tsi ort. 5.2 (çoğunlukla şehir içi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Android -- 25 Mayıs 2016; 15:13:51 >
  • Dsg patlayabiliyor eyvallah ama kavraması da değişmesin mi insafsızlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Forumda sanırım yeni yetişen bir VW trolü galiba , 35 mesajın 35 ide Golf le ilgili gerek yok palazlansın biraz daha O değilde milette nasıl bir bağnazlık var anlamak mümkün değil son nefeslerinde VW diyecek millet , neyse konu sahibi arkadaşın konusunu kirletmeyim
  • sırf bu yüzden caydım geri Vag grubundan.

alsaydım bende sizin gibi +3 yıl garanti uzattıracaktım, 2.500 tl civarı fiyat verdiler. bir de denilene göre ortalama 50.000 km'de bir kavrama değişimine aracı götür getir işin yoksa.

varsın 1 lt fazla yaksın yeterki başım ağrımasın diye klasik tork konvertörlü araca yöneldim.

evet işleyiş olarak DSG çok başarılı bir sistem vites geçişi olsun konforu olsun, ama bu baş ağrıtan yan etkileri yok mu...

bir de kavrama ömrünü uzatmak için sıkışık trafikte manuel olarak kullanın yada sport moduna alın deniyor. bunlarla uğraşacaksam otomatik almanın ne mantığı kaldı ki o zaman
  • Ne kadar ücreti arkadaşlar

• Aracı dün teslim aldim. Uzatilmis garanti oldugu icin ucret odemedim. Servis danışmanının dediğine göre uzatilmis garanti olmasaydi 1200 tl civari odeyecektim. Yani parcanin %70 ini.Gerçi benden herhangi bir meblag alabileceklerini sanmiyorum.:)

• Geçmiş olsun sizi takip ediyordum uzun sürede böylece manuel vites tsi leon alma düşüncesi daha da arttı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Armut Bey

Geçmiş olsun sizi takip ediyordum uzun sürede böylece manuel vites tsi leon alma düşüncesi daha da arttı.

Şu anda manuel leon kesinlikle f/p aracı. Tavsiye ederim.

• Tam otomatik 308 ve astra var, dizel focusta da yağlı tip çift kavrama kullanılmış. Otomatik bunlar tercih edilebilir.

• öncelikle geçmiş olsun tork konvertörlü otomatik şanzımanda sorun çıkmadığı söyleniyor hangi modellerde bu var honda haricinde ?
  • Van Wilder V kullanıcısına yanıt
    Opel'de 6 ileri Active Select,

PSA Peugeot Citroen grubunda 6 ileri EAT6,

BMW, Mini, Jaguar, Land Rover modellerinde ağırlıklı olarak 8 ve 9 ileri ZF üretimi, bazı yeni modellerde 6 ve 8 ileri Aisin üretimi, (Yeni önden çeker platformlu modellerde)

Fiat'ın Egea'sının 1.6 E-Torq modelinde 6 ileri tork konvertörlü, 500X modelinde 1.4 MultiAir 170 beygirlik versiyonda ZF'nin 9 ileri otomatik şanzımanı var ama çok kötü bir çalışma prensibine sahip.

Mercedes'in, C Serisinden itibaren olan modellerinde, 7GTronic ve 9GTronic olarak adlandırdığı şanzımanlar,

Volvo'da ise, 1.5 T3 motorlarda 6 ileri Aisin üretimi, 2.0 D4 motorlarda 8 ileri, yine Aisin üretimi tork konvertörlü otomatik şanzımanlar mevcut,

Çalışma prensibi bakımından, gerek üst vitesi seçme kararlılığı ve çabukluğu, gerek manuel modda verdiği tepki hızları gerek yokuşlarda vites büyültme küçültme kararları olarak; ZF ve Aisin üretimi, 8 ileri ve 6 ileri olanlar.

• Abstraction kullanıcısına yanıt
    7gtronic çift kavrama diye biliyorum

• n a v y_35 N kullanıcısına yanıt
    Önden çekişli platformlu A, B, CLA ve Gla'da 7G-DCT adlı çift kavramalı şanzıman var, siz muhtemelen onunla karıştırdınız, 7Gtronic tork konvertörlü ve arkadan itişli ile 4 çeker araçlarda mevcut, C serisinden itibaren başlıyor bu şanzıman.

• quote:

Orijinalden alıntı: By_Android

geçmiş olsun hocam.millet karma değerden bahsetmiş bende yazıyım 1.2 tsi ort. 5.2 (çoğunlukla şehir içi)

yahu kardeşim şehir içinden anladığınız ne sizin şehir içinde 5.2 lt yakan benzinli araba mı olur saçmalamayın allah aşkına
  • Dancing Bear D kullanıcısına yanıt
    hocam belirtmişim çoğunlukla şehir içi diye (tamamen değil diyorum)niye yalan söyleyeyim.burada bir kaç kişiyi kandırıcınca elime ne geçecek? biraz sct'ye gir orada ssleri görürsün.şunuda belirtiyim bu arada şu anki karmam 5.2 değil.6 litre olması lazım
  • lotus1 L kullanıcısına yanıt
    Herkese iyi forumlar. Hocam bizde seat leon 1.2 tsi dsg araç almaya karar verdik. Önerir misiniz? Bu şartlarda önerdiğiniz başka araç var mı? Teşekkürler

• Geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Noestekno

Herkese iyi forumlar. Hocam bizde seat leon 1.2 tsi dsg araç almaya karar verdik. Önerir misiniz? Bu şartlarda önerdiğiniz başka araç var mı? Teşekkürler

Ek garanti almaniz sartiyla oneririm. 62 bin km oldu araci alali. Fiyatina gore iyi bir arac. Sanirim bu ay satislarda c hb segmenti lideri oldu.

• Garanti uzatmadan Dsg almak bile bile lades. Garanti olmadan Dsg almak hata olur. Onun haricinde güzel araçtır fiyatına göre.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.