Şimdi Ara

leon 1.4 tsi.. aradaki farkın sebebini bilen varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirtetik

27 vermeyi düşünüyorsanız biraz daha ekleyip içinize sinen bir leon alın,leon tsi güzeldir.Belkide fiyatı arttıramayacaksanız 2008-9 modelinin peşine düşmenizde fayda var.

Ekonomik olsun diyorsanız 1.2 tsi düşünün hem fiyat olarak 30-32 bandında 2011 modelleri

dediğin mantıklı geldi ama 1.2 motor leonun hakkını verirmi acaba. araçta hantallık olmasın. sonuçta 1.2 motor ve leon kasası ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: jowood1

quote:

Orijinalden alıntı: indifito

1.6 leon alınmaz hocam heleki o yakıt tüketimiyle. ayda 100 lira fazla yakıta vereceğime banka kredisine veririm yinede 1.4 tsi alırım. ki lpg dönüşümüyle dizelden bile az yakıyor diyorlar. tabi o kadarı mümkün değil de sen demek istediğimi anladın. ayda en az bin km yapıcam. biri km de 25 kruş öbürü 35 kuruş yakıyor. bin*10kuruş= 100 lira fazla yakıt neden vereyim.

1.6 leonla yakıt tüketimim lpg ile 19 kuruş (uzun yol)

nasıl yani hocam 1.6 mpi motorla sen 100 km de 7 litre bile yakmıyormusun?? fabrika verileri bile 6 litre benzin diyor lpg ile %20 fazlasını yaksan 7.2 litreye gelir ki ben şehirler arası 8 litrenin altına düşen bir seni duydum. leon 1.6 mpi motorun lpg de standardı şehir içi 11-12litre, uzun yolsa 8 litre diye biliyorum

• İlk ilandaki araç büyük ihtimal pert kayıtlı o yüzden fiyatı biraz daha düşük.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jowood1

quote:

1.6 leon alınmaz hocam heleki o yakıt tüketimiyle. ayda 100 lira fazla yakıta vereceğime banka kredisine veririm yinede 1.4 tsi alırım. ki lpg dönüşümüyle dizelden bile az yakıyor diyorlar. tabi o kadarı mümkün değil de sen demek istediğimi anladın. ayda en az bin km yapıcam. biri km de 25 kruş öbürü 35 kuruş yakıyor. bin*10kuruş= 100 lira fazla yakıt neden vereyim.

1.6 leonla yakıt tüketimim lpg ile 19 kuruş (uzun yol)

nasıl yani hocam 1.6 mpi motorla sen 100 km de 7 litre bile yakmıyormusun?? fabrika verileri bile 6 litre benzin diyor lpg ile %20 fazlasını yaksan 7.2 litreye gelir ki ben şehirler arası 8 litrenin altına düşen bir seni duydum. leon 1.6 mpi motorun lpg de standardı şehir içi 11-12litre, uzun yolsa 8 litre diye biliyorum

hocam 2 gün önce istanbul ankara otoyolunda 120 km hız sabitleyiciyle test ettim yol bilgisayarı 6 litre gösterdi ortalama olarak. 2-3 depo doldurup boşalttım bir kaç testte 18 ile 20 arasında değişti lpgyi 2.60 kuruş ve 2 depo da 2.18 kuruşa doldurdum. İstanbul şehir içinde yol bilgisayarı 11 e kadar çıkıyor ama..

Unutmadan, benim bu ölçümüm zaten 8,3 muydu unuttum lpg tüketimi gösteriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jowood1 -- 10 Şubat 2013; 22:32:09 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emirtetik

27 vermeyi düşünüyorsanız biraz daha ekleyip içinize sinen bir leon alın,leon tsi güzeldir.Belkide fiyatı arttıramayacaksanız 2008-9 modelinin peşine düşmenizde fayda var.

Ekonomik olsun diyorsanız 1.2 tsi düşünün hem fiyat olarak 30-32 bandında 2011 modelleri

dediğin mantıklı geldi ama 1.2 motor leonun hakkını verirmi acaba. araçta hantallık olmasın. sonuçta 1.2 motor ve leon kasası ??

1.6 atmosferik ile değerlerini kontrol et nasıl gittiğini anlarsın.

Ş içi 6.5 lt vermiş 1.2 tsi için 7 bile yaksa çok güzel değer
  • işte hocam sende diyon ya 7 bile yaksa güzel diye benzin olmuş 5 lira 7*5=35 lira km de 35 kuruş. çok be hocam. neyse bakalım olmadı ibiza da bakabilirim. kafam allak bullak oldu. ama şu kesin safi benzinle çalışan araba almam alamam hocam. ya lpg li olcak ya dizel olcak. bakcaz artık. ben yine dizel bravoya kayacam gibi ya hadi neyse. leon aşkını kalbimize gömder gideriz naapalım :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.