Şimdi Ara

leon 1,6 stlance mı 1,2 mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar gorstugum ıkı tane leon var 2010 model bırı 1,6 lpg ve benzınlı dıger 1,2 benznlı ve cok karrsızım lutfen ban yardım edınn bu detten kurtulmak ıstıyorum saygılar ıı ramazanlar

• bu sizin tercihiniz, eğer benzinli binerim derseniz 1.2, benzinli binemem derseniz 1.6 alın.
  • sımdı o degıl de performasn acısından sızın gorsulerınıze ıhtıyacım var
  • 1.2 performans açısından elbette 1.6 dan önde özellikle sabit torku sayesinde ara hızlanmalarda ve sollamalarda, sürüş konforu açısından da 1.2 önde, 6. vitesin rahatlığı uzun yolda motorun devri düşük kaldığı için başınız da ağrımaz, bir örnek 100 km/s hızda 1.6 3000 devir çevirir, 1.2 2100 devir çevirir. 1.6 nın sadece lpg avantajı var.

1.6 nın şehir içi 12 litre lpg yaktığı yerde 1.2 motor 8 litre benzin yakar. ama tabi 1.2 nin vergi avantajı da olacak , senelik 10k binen bir kullanıcı için ekonomisi de aynı olur.

çok km yapmıyorsanız her türlü 1.2.TSI

umarım açıklayıcı olmuştur
  • super harıka bı acıklama saygılar
  • bırde sıze sunu sorayım max ne kdar hız yapılır pekı bu aracla
  • bırde bu araclar kac beygır saygılar cok tesekkur ederım sıze
  • 1.2 TSI Leon 1200 kg ağırlığa sahip, 105 hp 1500 devirden itibaren 175 sabit tork sunuyor, düz yolda max hızı kadranda 210 km/s
  • saygılar efendım cok tesekkur
  • ya telefon nuarranız olsa arıcam burda boyle parca parca sızıde rahtsız edıyorum ama bırde su aklıma takıldı mesaela klıma acık gıderken bu arac benı sıkıntıya dusrr mu
  • önemli değil sorularınıza buradan cevap verebilirim, style donanımda tam otomatik klimatronik klima sistemi var, aracın motor gücü de klima açıkken sıkıntıya düşürmeyecek kadar yeterli, tabi klima açıkken her araçta olduğu gibi yakıt artışı ve performans düşüklüğü yaşatır ama sıkıntıya sokmaz.
  • cok tesekkur edrım saygılar efnmdm cok faydalı oldunuz bana gıdıp 1,2 leonu alıcam ıns
  • rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu, hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.