Şimdi Ara

Leon-Astra-i30-Auris (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dizel ceed otomatik sitede kullanan arkadaşlar 8 lt civarı yaktığını söylüyor. eşiniz kullanacakmış tam otomatik iyidir fazla yakar ama sorunsuzlardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

dizel ceed otomatik sitede kullanan arkadaşlar 8 lt civarı yaktığını söylüyor. eşiniz kullanacakmış tam otomatik iyidir fazla yakar ama sorunsuzlardır

Citroen C-4 MCP için iyi şeyler söylüyorlar. Citroen'de kaliteli bir araç. Ben'de DS-4'ü seçeneklerim arasına koydum...
  • mpc yarı otomatik 2-3 viteslere geçişi sarsıntılıdır ama yakıta çok etki yapmaz. bence 30 ya da ceed daha iyi tercihler seçim sizin tabi
  • auris + lpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: kivanc_01

Merhaba,
    Leon 1.2 TSİ dsg style + full Led paket = 51300 tl
    Astra 1.4 sport otomatik = 50700
    İ30 style crdi style =53000
    i30 style benzinli otomatik = 46000
    Auris 1.6 multidrive S advance =53000 gibi fiyatlar aldım bugün itibariyle.
    Bu araçlar arasında kararsız kaldım yılda ortalama 12000-15000 arası yol yapıyorum.eşim şehir içi trafiğinde kullanacak bende haftasonu kullanacağım. Araçların donanımları aşağı yukarı aynı ufak tefek artılar ve eksiler var tabi ki, tek düşüncem bu araçların yaktıkları yakıt. Yakıtlar ile ilgili Yorumlarınızı bekliyorum.

i30-C4 arasında bir seçim yapmanızı öneririm.

C4'deki MCP konusunda fazla endişe yapmanıza gerek olmadığını düşünüyorum, özellikle aracı genellikle eşiniz kullanacak ise.
    Bizim C4'ü genelde eşim kullanıyor , eski arabası tam otomatik'di, şimdiye kadar "bunun vitesi neden böyle vs" gibi birşey söylemedi.
    MCP'yi sizde deneyin, arabayı sakin kullanan biri iseniz zaten herhangi bir sıkıntı siz de duymayacaksınızdır.

Tüm bunlara rağmen MCP içinize sinmez ise; biraz daha fazla yaksa da doğrudan tam otomatik dizel i30 derim.
    Leon-Ceed-Astra vs geçiniz.

Hayırlısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rhye -- 23 Mayıs 2013; 8:51:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rhye

quote:

Merhaba,
    Leon 1.2 TSİ dsg style + full Led paket = 51300 tl
    Astra 1.4 sport otomatik = 50700
    İ30 style crdi style =53000
    i30 style benzinli otomatik = 46000
    Auris 1.6 multidrive S advance =53000 gibi fiyatlar aldım bugün itibariyle.
    Bu araçlar arasında kararsız kaldım yılda ortalama 12000-15000 arası yol yapıyorum.eşim şehir içi trafiğinde kullanacak bende haftasonu kullanacağım. Araçların donanımları aşağı yukarı aynı ufak tefek artılar ve eksiler var tabi ki, tek düşüncem bu araçların yaktıkları yakıt. Yakıtlar ile ilgili Yorumlarınızı bekliyorum.

i30-C4 arasında bir seçim yapmanızı öneririm.

C4'deki MCP konusunda fazla endişe yapmanıza gerek olmadığını düşünüyorum, özellikle aracı genellikle eşiniz kullanacak ise.
    Bizim C4'ü genelde eşim kullanıyor , eski arabası tam otomatik'di, şimdiye kadar "bunun vitesi neden böyle vs" gibi birşey söylemedi.
    MCP'yi sizde deneyin, arabayı sakin kullanan biri iseniz zaten herhangi bir sıkıntı siz de duymayacaksınızdır.

Tüm bunlara rağmen MCP içinize sinmez ise; biraz daha fazla yaksa da doğrudan tam otomatik dizel i30 derim.
    Leon-Ceed-Astra vs geçiniz.

Hayırlısı olsun.

Citroen otomatik kullanan arkadaslarım viteslerin geçişlerde sorunlu olduğunu belirtiyorlar bende çok salim kullanan biri değilim o yüzden c4 hiç düşünmedim + yüzü eskidi bence yenisi yakında gelebilir diye düşünüyorum.
    Yapacağım km de aslında tam sınır sayılabilecek türden 12000-15000 dizel i30 Yada Auris benzinli daha uygun olabilir gibi geldi yorumları okuyunca.herkes dsg den uzak dur diyor o yüzden leon korkutuyor beni 1.2 oto az yakacak olsada diğerlerine göre.
    acaba hanımı Manuel kullanmaya teşvik etmeye mi başlasam çünkü otomatik benzinliler hem yakıtı fazla yakıyor hemd alırken fazla ödemiş oluyorum.

• quote:

Bildiğim kadarıyla ceed ve i30 aynı motorları kullanıyor yanlışsam düzelt beni. İ30 ne kadar çok mesela şehir içinde 10 litreden fazlamıdır?
    Otomatik olması şart çünkü hanım Manuel kullanamıyor :(
    Leon un motor hacminden dolayı daha az yakacağı kesin ama dediğin gibi dsg riski var.
    Auris işe ilgili bilgisi olan varnı yakıt konusunda ?

I30 manuel ile yoğun trafikte klima full açık 6,4 litreyi geçemezsin gazı köklesen bile. Otomatik i30 da dişli oranları ve tork konventörü yüzünden 2 litre fazla yakıyor 8,5 falan şehir içi.
  • Bende aynı durumdaydım gittim hepsini test edip inceledim Leon resimlerde göründüğü gibi değil çok basit kalitesiz geldi bana ful led cam tavan fr modeli belki alınabilir fiyatı uçuyo zaten o zaman eledim i30 çok beğendim esp testi falan yaptık gayet başarılı malzeme kalitesi falan çok iyi fiyatı uygun ama otomatik tercihinin iyi olmaması ve ikinci elde tutulmaması elememe sebep oldu Astra daha önce çok kullandığım için almayı düşünmedim sıkıldım çünkü ama alınabilir araba fiyatı uygun donanım iyi kalite yüksek ikinci elde az kaybeder ama ben almam opelden sıkıldım ve aurise gelince hiç aklımda yoktu bindim arabaya herşeyiyle çok hoşuma gitti kalite var fiyat uygun geldi bana cam tavan standart çoğu modelde 132 bg motor ve cvt şanzıman iyi gitmiş bu arabaya 2 aya kadar almayı düşünüyorum auris i yazdıklarım tamamen kişisel görüş hepsini test edin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gastan

Bende aynı durumdaydım gittim hepsini test edip inceledim Leon resimlerde göründüğü gibi değil çok basit kalitesiz geldi bana ful led cam tavan fr modeli belki alınabilir fiyatı uçuyo zaten o zaman eledim i30 çok beğendim esp testi falan yaptık gayet başarılı malzeme kalitesi falan çok iyi fiyatı uygun ama otomatik tercihinin iyi olmaması ve ikinci elde tutulmaması elememe sebep oldu Astra daha önce çok kullandığım için almayı düşünmedim sıkıldım çünkü ama alınabilir araba fiyatı uygun donanım iyi kalite yüksek ikinci elde az kaybeder ama ben almam opelden sıkıldım ve aurise gelince hiç aklımda yoktu bindim arabaya herşeyiyle çok hoşuma gitti kalite var fiyat uygun geldi bana cam tavan standart çoğu modelde 132 bg motor ve cvt şanzıman iyi gitmiş bu arabaya 2 aya kadar almayı düşünüyorum auris i yazdıklarım tamamen kişisel görüş hepsini test edin derim.

Bende i30 ve Auris in içini de dışını çok beğendim ve test Sürüşü sırasında 2side beni memnun etti. Leonu test edemedim o yüzden bişey diyemeyeceğim, astra da aralarında en çok yakar gibi duruyor ama hem görüntü olarak hemde marka olarak diğerlerine göre daha iyi düşünüyorum.
    Herhalde arabaları bir daha test edip içine oturup içimin en çok sindiği modeli alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Auris daha mantıklı seçim olur. Cvt şanzuman doğru kullanımla çok ekonomik oluyor. Ayrıca en konforlu şanzuman kesinlikle cvt. Konfor, ekonomi, dayanıklılık gibi konularda en optimal çözüm cvt duruyor. Aurisin lpg uyumlu olması da büyük avantaj. Dizel megane edc ve c4 de mantıklı seçenekler. i30 ceed'e bulaşma derim. Alırken yüzünüzü güldürür, kullanırken üzer :)
  • Cvt yi daha önce Honda kullanan arkadaşlarımdan biliyorum gerçekten memnunlar ve yakıt konusunda diğerlerine göre daha cimri, i30 ve ceed için yaşanmış bir sanzuman sorunu varmı ????

• quote:

Cvt yi daha önce Honda kullanan arkadaşlarımdan biliyorum gerçekten memnunlar ve yakıt konusunda diğerlerine göre daha cimri, i30 ve ceed için yaşanmış bir sanzuman sorunu varmı ????

Fazla tüketim dışında bir sıkıntıları yok. Özellikle dizelleri rakiplerine göre çok fazla tüketiyor. Dizel motorla tam otomatik eski tip şanzuman pek uyumlu değil ama hyundai grubu bunu kullanıyor.
  • Merhaba,

Bende bu seçimde kaldım zamanında,

eskiden otomatik astra kullandım vites geçişleri hissedilir bunda aynı şekilde c4 ünde daha iyi olsada vites geçişleri hissedilir ama benim c4 ü elememin sebebi çok eski bir yüzü var artık ve 2. elde satılmayan çok araç var korkuttu beni.

i30 ve ceed hem fiyat hem kalite olarak çok iyi manuel alsam kesinlikle bunları alırdım ama malesef otomatikte yakıt tüketimleri çok kötü dizel otomatikleri 7-8 arası yakıyor.

Auris e bakmadım bile çünkü 1 arkadaşımın aracını kullanmıştım araç diğerlerine göre kesinlikle küçük zaten bagaj hacmindende anlayabilirsin, ayrıca DSG de sorun var evet ama auris in otomatik dizelindede sorun varhttp://www.hakkimiziariyoruz.biz/ adam sayfa kurmuş beni kandırdılar sizde kanmayın diye...ayrıca arkadaşımda otomatik dizel aracında yokuşta gitmeme sorunu yaşadı aracı tamire aldılar ustasının tavsiyesiyle 2 ayda hemen elden çıkardı araç sıcak havada ve yokuşta çıkmıyordu...

Ben sadece dizel araç baktığımdan en mantıklı seçim olarak leon u gördüm ayrıca tasarımınıda çok beğendim gayet başarılı yapılmış bence, yinede ledsiz ve sunroofsuz almazdım aracın görünüşü çok değişiyor bu 2 opsiyonla.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozfidelio

Merhaba,

Bende bu seçimde kaldım zamanında,

eskiden otomatik astra kullandım vites geçişleri hissedilir bunda aynı şekilde c4 ünde daha iyi olsada vites geçişleri hissedilir ama benim c4 ü elememin sebebi çok eski bir yüzü var artık ve 2. elde satılmayan çok araç var korkuttu beni.

i30 ve ceed hem fiyat hem kalite olarak çok iyi manuel alsam kesinlikle bunları alırdım ama malesef otomatikte yakıt tüketimleri çok kötü dizel otomatikleri 7-8 arası yakıyor.

Auris e bakmadım bile çünkü 1 arkadaşımın aracını kullanmıştım araç diğerlerine göre kesinlikle küçük zaten bagaj hacmindende anlayabilirsin, ayrıca DSG de sorun var evet ama auris in otomatik dizelindede sorun varhttp://www.hakkimiziariyoruz.biz/ adam sayfa kurmuş beni kandırdılar sizde kanmayın diye...ayrıca arkadaşımda otomatik dizel aracında yokuşta gitmeme sorunu yaşadı aracı tamire aldılar ustasının tavsiyesiyle 2 ayda hemen elden çıkardı araç sıcak havada ve yokuşta çıkmıyordu...

Ben sadece dizel araç baktığımdan en mantıklı seçim olarak leon u gördüm ayrıca tasarımınıda çok beğendim gayet başarılı yapılmış bence, yinede ledsiz ve sunroofsuz almazdım aracın görünüşü çok değişiyor bu 2 opsiyonla.

Seçenekler arasındaki Auris benzinli tam otomatik sanzuman, dizelini düşünmüyorum çünkü dizeldeki sanzuman multimode (m/m) sanzuman ve bunlar sorunlu diye biliyorum ama yenisinde nasıldır bilmiyorum. Benzinli otomatik test ettiğimde vites geçişlerinde bir sıkıntı yasamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: VOLTA

Millet DSG sorunlu diye bas bas bağırıyor yine de DSG diyorsunuz arkadaş Allah akıl fikir versin. Auris'in iç mekanına demediğini bırakmayan forum üyeleri daha da kötü olan Leon'a hiç sesini çıkarmıyor maşallah, dışında da iki tane dandik led lamba takınca araba araba oluyor sanki. Seat dediğin sonuçta VW'nin Dacia'sı.

+1
  • quote:

Selam.
    Astranın motoru kanırtmazsanız ekonomik bir ünite.
    Auris ona keza öyle,artı lpg ye tam uyumlu bir motor.
    DSG denilen illete bulaşmayın,zaten leona o para da çok.
    Hyundai nin otomatiğinde ortalama 9 litre civarı tüketiminiz olur.
    Bu araçlar arasında gerek şık tasarımı gerek malzeme kalitesi gerek sürüş keyfi açısından en mantıklı seçenek astra olur.
  • içlerinde en yakışıklı olanı tabiki astra. astra tip olarak hb araçların kralı bence. ama güzel dizel koymadılar. aslında 1.3 dizel astra kullananlar çok da rahatsız değiller. otomatikte hondanın sağlam olduğunu biliyorum. hondanın lpg avantajı da var. ama ben de civic in tipini hiç beğenmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.