Şimdi Ara

Leon FR 150 ACT / Otomatik mi Manuel mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
8.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Otomatik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka otomatik olsa (astra, c4 veya 308) hiç düşünmeden alın derdim. Çünkü bu araçlar şu an tam otomatik sorunsuz şanzıman kullanıyor.

Lakin dsg deyince iyice düşünmek lazım. Yolda kesin bırakır mı, hayır. Tamamen şans ama ben o riske girmezdim. Yeni c4 dizel tam otomatik alırdım, az yakar çok kaçar, çok konforlu ve sorunsuz olurdu.

İlla leon derseniz ( ki öyle görünüyor) Bence manuel alın. Lakin belki bir kez belki iki kez başınıza gelecek ( belkide hiç gelmeyecek) yolda kalmayı kabul ediyorsanız kesinlikle dsg li alın

• Ben olsam korkuyorum ama yine de garanti uzatıp otomatik alırım.. Sıkışık trafiğe girdiğim her an kendime kızıyorum otomatik araç almadığım için

• İstanbulda yaşayıp manuel alarak kendinize eziyet çektirirsiniz hiç düşünmeden dsg alın.
  • bende manuel leon var. her sürüşümde otomatik almadığım için kendime kızıyorum.
  • Kusura bakmayın hocam ama araba tavsiyesi isteniz anlarım da, şanzıman tavsiyesi isteyen de ilk defa görüyorum.

Sonuçta bu aracı kendiniz kullanıcaksınız,sizin rahatlığınız önemli. Herkes manuel al derse manuelmi alacaksınız.

Ya da herkes Dsg'al derse dsg şanzıman mı alacaksınız? Aldınız şanzıman arıza verdi gelip bizden hesap sormayın sonra,al deniniz aldım bak ne oldu şimdi demeyin. :)

Sorunlu şanzımanına rağmen binlerce satan bir araçtan bahsediyoruz,çok ciddi şekilde problem yaşayan kişilerde olmadı. Parça servisten işçilik sizden modundalar genelde.

Demem o ki; Aracı sadece akşamları ve hafta sonları kullanacaksınız ve yılda 7-8000km yapacaksınız.

Bu araç tamamen keyfi kullanım odaklı olacak gibi gözüküyor buna istinaden,

Manuel araç kullanmayı seviyormusunuz bence öncelikle buna karar verin. Sonuca zaten kendiniz ulaşırsınız.

Bu arada olası bir durumda manuel tercih edecekseniz eğer,audi a3 1.2tfsi'de bakabilirsiniz.

• Fark çok az. Otomatik alinmalı ve kesinlikle garanti ekstra yapılmalı. Ekstra garanti yaptirmayaksaniz Dsg almayın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.