Şimdi Ara

leon gizli ozellikler garantiyi bozar mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
17.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Red_Devils_

@Supremum01 rica ederim hocam.

@KaSaTuRa Aynanın inmesi hafızalı koltukla ilgisi yok.Bizim arabalarda hafızalı koltuk olmamasına rağmen bu özellik açık.Yukarıda yazdığım özellikleri açabiliyorlar.Ki açtırdım kullanıyorum zaten.Benim anlamadığım bu özellikler varsa niye kapalı geliyor aklım almıyor.Niye böyle bir şey yapmışlar anlamıyorum.

@orhan1461 hocam özellikleri yetkili servis açamadı biz de.Bir de yetkili servisler bütün özellikleri açmazlar.Kadran selamlama,optik park gibi özellikleri açarlar genelde.Digerlerini mecbur dışarıda açtırmak zorundayız.

alakasi var, bu ozellik mevcutsa aracin yazilimi izin veriyor zaten acilan kodun aciklamasinda da yaziyor, kendi cihazim var cok aracta da denedigim birsey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

quote:

@KaSaTuRa Aynanın inmesi hafızalı koltukla ilgisi yok.Bizim arabalarda hafızalı koltuk olmamasına rağmen bu özellik açık.Yukarıda yazdığım özellikleri açabiliyorlar.Ki açtırdım kullanıyorum zaten.Benim anlamadığım bu özellikler varsa niye kapalı geliyor aklım almıyor.Niye böyle bir şey yapmışlar anlamıyorum.

@orhan1461 hocam özellikleri yetkili servis açamadı biz de.Bir de yetkili servisler bütün özellikleri açmazlar.Kadran selamlama,optik park gibi özellikleri açarlar genelde.Digerlerini mecbur dışarıda açtırmak zorundayız.

alakasi var, bu ozellik mevcutsa aracin yazilimi izin veriyor zaten acilan kodun aciklamasinda da yaziyor, kendi cihazim var cok aracta da denedigim birsey

Benim aracta hafizali koltuk yok ama ayna asagi iniyor
    Hangi leon da hafizali koltuk var ki ama cogunda ayna hafizali
    Bence alakasi yok

• quote:

quote:

Bu özellik varsa yazılıma izin veriyor diyorsunuz ben de diyorum ki benim araçta böyle bir özellik yok.Hafızalı koltuk yok bizde.Anlatmak istediğiniz şeyi anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_Devils_ -- 16 Ocak 2016; 18:19:17 >

• Adamların bütün işleri gizli, gizli emisyon yazılımı, gizli özellikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu kadar bozuk Türkçe veya anlatım bozukluğuyla Leon'a binen birisinin 5 vakit namaz + şükür namazı kılması lazım bence.

Neyi kast ettiniz anlamadim

• quote:

quote:

quote:

Bu özellik varsa yazılıma izin veriyor diyorsunuz ben de diyorum ki benim araçta böyle bir özellik yok.Hafızalı koltuk yok bizde.Anlatmak istediğiniz şeyi anlamadım.

anlatmak istediğim şey gayet net, araçta koltuk konumunu hafızaya alma özelliği yoksa geri viteste ayna inme kodunu kabul etmiyor, kodun yanındaki açıklamada da zaten bu yazıyor

yani boş bir araçta ya da belli bir üretim grubunda çıkmış araçta çalışmama ihtimali yüksek, araçta bu modül varsa mevcutta hafızalı koltuk aktif olmasa da kod kabul ediyor, bu neredeyse tüm vag grubu araçlarda böyle, yol bilgisayarı açmakta olsun hız sabitleyici takmakta olsun

• Şu gizli özellik muhabbetini hep merak etmisimdir. Neden gizlenir ? Ne acıklamasi olabilir?

İlerde de vag dan alırsam alayını actırıcam bunların

• Arkadaşımın kablosuyla kendim açtım. Açık şekilde bakımada girdim sıkıntı yok.
  • Gizli ozellik... Top secret...

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Şu gizli özellik muhabbetini hep merak etmisimdir. Neden gizlenir ? Ne acıklamasi olabilir?

İlerde de vag dan alırsam alayını actırıcam bunların

gizli özellik değil zaten, pasif özellikler gerçek adı

neden böyle denmesine gelirsek de sadece bu araçlarda değil tüm araçlarda böyle durumlar var, aynı beyin aynı yazılımla üretiliyor bu araçlar, sıfır alırken de parasına göre özelliklerle satılıyor araçlar

diğer yandan bu özellikler sadece 1-2 özellik açmak üzerine değil, bazı araçlarda binlerce kod açılıyor, aracın şase yapısından kaç kapı olduğuna şanzıman türünden rölanti devrine kadar bile herşey bu kodlardan ayarlanıyor

ileride böyle birşey yapmak gibi bir niyetin varsa da aktifleştirmeyi düşündüğün özelliğin modulüne göre araç seç, mesela audi için örnek vermek gerekirse, cruise control ve yol bilgisayarı aktif olmayan bir araç aldın diyelim, bunların aktifleşmesi için midline modül olması lazım araçta, direksiyon üstü tuşları aktifleştirmek istiyorsan highline modül olması lazım, sonradan takılmasına takılabilen şeyler ama astarı yüzünü geçebiliyor özellikle de burada özellikleri açıyoruz deyip yüksek fiyatlar çekenler düşünülürse

tabi bu modüllere bakılabilmesi için araç sahibinin cihaz bağlanmasına izin vermesi gerekiyor

• mr_emn34 M kullanıcısına yanıt
    Hocam isim ne senin ?

• X-Slim kullanıcısına yanıt
    emir
    sizin
    Benimde berk hocam arkadaş daha geçen hafta sizin gibi açtırdi gizli özellikleri ayni sizin gibi konuşuyordu oda acaba o mu diye merak ettim :)

yok ben actıralı 1 yıl olcak nerdeyse:)
    Güle güle kullanın hocam:)

sagolun sizde ne var
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

gizli ozellik ne ?

Kontağın ilk açılışında ibrelerin sona vurup geri gelmesi
    Geri vitese takıldığında park sensörünün ekrana yansıması (PDC)
    Kapıları uzaktan kumanda ile kilitlerken ve açarken uyarı sesi (orjinal alarm olan araçlarda buzzerdan öter)(Alarm olmayan araçlarda korna hafif çalar)
    Coming home ve leaving home fonksiyonlarının sis farından yanması
    Ön Yol bilgisayarında araca ilave edilmesi gereken benzinin litre olarak gösterilmesi (türkçe çeviride "ek yakıt" olarak yazıyor)
    Gündüz sürüş farlarının teyp üzerinden kapatılıp açılabilmesi
    Şerit değiştirirken verilen kısa sinyalin 3 kereden 4 kereye yükseltimi (destekleyen modüllerde)
    Geriye takıldığında sağ aynanın aşağı inmesi
    Klima paneli "Auto" konumundayken klimanın çalışma şiddetinin düğme üstünde gösterimi
    Far anahtarı "0" veya gündüz "Auto" konumundayken arka parklarında yanması
    Sinyallerin amerikan park yanması (FR araçlarda Sport Mode'da sadece yanması sağlanabilir)
    Virajlarda sislerin yanması
    Araç kilitledikten sonra açık kalan cam varsa bunun yağmur yağınca otomatik kapanması
    Katlanır aynalı araçlarda araçtan inince uzaktan kumandaya bir kere bastığınızda aynaların katlanması
    Camları kapatırken kontaktan anahtarı çıkarırsanız camlar kapanmayı durdurur. Bu fonksiyonun iptali yapılır. Böylece anahtarı çıkarsanızda camlar kapanır
    Selektör attığınız da sis farlarının da yanıp sönmesi
    XDS - Elektronik difransiyel kilidinin aktif edilip aracın daha iyi yol tutması(strong)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 17 Ocak 2016; 15:02:46 >

• Arkadaşlar aracımı bugün bayiden teslim aldım.Kablosuz CarPlay özelliğini RENOLOCK'ta açtıran var mı? Garanti ile ilgili bir problem çıkar mı bilgisi olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.