Şimdi Ara

Leon mu Polo mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
8.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kalavun

Bu günleri de gördük çok şükür...

Bence gidilip i20 alınmalı. Polo sizi kesmez Hocam Leon dediğin zaten vasat, yakıtı içen, f/p açısından kötü bir otomobil.

Şaka bir yana, o Seat logosunun yerine VW logosu olsaydı Leon bu gün hindu ineği gibi tapılıyor olurdu.

Alıntıları Göster
    Hocam aynı konu benimde kafama takılmıştı. Ben tercihimi polo dan yana kullandım, nedenleri de sunlar:

1) Annem kullanacağı için polo nun park vs. noktasında daha rahat, şehir içinde daha pratik bir arac oldugunu dusundum.

2) Arada fiyat farkı var. Burada aynı fiyattalarmış gibi yorumlar yapılmış. Nereden baksanız 5-6 bin tl fark vereceksiniz.

3) Sıfır 1.2 tsi leon şuan bayilerde yok. Nisan ayında gelecek ve o zaman vw nin şuan devam eden ve %5.5 lara varan indirimi sona ermiş olabilir. Leon da yapılan indirim de olmayabilir. Kurdan dolayı zam bile gelebilir.

4) Kilo farkından dolayı polo daha az yakacaktır.

5) VW de kullanılan DSG ile Seat da kullanılan DSG ler arasında nesil farkı var. (bunu kendim bizzat araştırmadım, bir yerde okudum. ama doğru olma ihtimali yüksek.)

6) İkinci elde kesinlikle polo daha önde. Açın bakın 1.2 tsi leon ilanı yok dogru düzgün.

Eyvallah Leon sınıf farkından dolayı konfor, donanım vb. noktasında onde olabılır ama yukarıda saydıgım maddeler sızın ıcın onemlıyse tercıh polo olmalıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhandemirell

Neden bizim insanımız; Arabaların dış görünüşten ibaret olmadığı, sınıf(class) diye bir gerçeğin olduğu ve markanın fren disklerini bile buna göre farklı kalitelerde kullandığını anlamaz?

Hocam zaten yukarıda belirttim segment farklı olduğunu biliyom. Ben markayı karşılaştırmak istiyom. Vw mi seat mi? Birde yedek parça pahalılığı için soruyom. Tüm olumlu ve olumsuz yorumlar için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: painkila

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhandemirell

Neden bizim insanımız; Arabaların dış görünüşten ibaret olmadığı, sınıf(class) diye bir gerçeğin olduğu ve markanın fren disklerini bile buna göre farklı kalitelerde kullandığını anlamaz?

Hocam zaten yukarıda belirttim segment farklı olduğunu biliyom. Ben markayı karşılaştırmak istiyom. Vw mi seat mi? Birde yedek parça pahalılığı için soruyom. Tüm olumlu ve olumsuz yorumlar için teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Polo sahibi olarak tabi ki;

Leon mu Polo mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HazzaR -- 10 Mart 2015; 21:16:21 >

• Leon Tabiki daha geniş daha konforlu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Osurtan Boğa

Leon Tabiki daha geniş daha konforlu.
    ilginç bir soru ama soru neticede, Leon alın hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony Montaana

ilginç bir soru ama soru neticede, Leon alın hocam..

Alıntıları Göster
    Leon şu konuyu görseydi dayanamaz harakiri yapardı heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

Leon şu konuyu görseydi dayanamaz harakiri yapardı heralde

Alıntıları Göster
    hocam insanlar aradaki fiyat farkını hiç söylememiş 5 bin lira minimum fiyat farkı var öncelikkle bunu söyleyeyim
    leonun yol tutuşu gariptir hiç beklenmedik anda kendini atar polo bu konuda sınıf farkı olmasına rağmen daha iyidir
    leon konforludur denmiş kesinlikle böyle bişey yok gidip test edin polo küçük tür dardır ancak yoldan gelen darbelerde leon resmen saydamdır olduğu gibi içeri alır polo ise bu konuda daha iyidir
    leon büyüktür büyüklüğe ihtiyaç varsa tabiki leon alınabilir.
    polo bir yarım litre belki 1 litre daha az yakacaktır.
    malzeme kalitesi hernekadar leon c sınıfı olsada polo daha kalitelidir .
    trim sesi olarak leonlarda trim sesi şikayetleri başlamışlen şuan ben tüm polo forumlarını okuyorum ancak herhangi bir trim sesi duyanı hatırlamıyorum .
    leondaki dsg yle polodaki dsg arasında fark vardır gidin test edin bu farkı görün polo test sürüşünde anlaşıabilir seviyede daha üstündür bu konuda
    leonun donanımı daha bol dur
    leonun tipi bence daha iyi özellikle ben arkasını beğeniyorum önü her ne kadar ibizayla benzesede bence arkayla kurtarıyor
    vw nin ikinci eldeki yönüde

bence seçim şöyle olmalıdır tipi+büyüklüğü+donanım sa leon
    sürüş dinamikleri + konfor + kalite + yakıt + dsg + 2. elde zarar etmeden satış + trim sesi duyucam kaygısı olmaz + ve 5 6 binlere cebinize kalır . eğerki kredi falan kullanmıycaksanız zorlayabileceksiniz ve büyüklük önemliyse golf e yönelin derim yoksa 5 6 binlik bir olayı yok kesinlikle leonun ancak aynı fiyat olsalardı gerçekten çok zor karar olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: 583534

hocam insanlar aradaki fiyat farkını hiç söylememiş 5 bin lira minimum fiyat farkı var öncelikkle bunu söyleyeyim
    leonun yol tutuşu gariptir hiç beklenmedik anda kendini atar polo bu konuda sınıf farkı olmasına rağmen daha iyidir
    leon konforludur denmiş kesinlikle böyle bişey yok gidip test edin polo küçük tür dardır ancak yoldan gelen darbelerde leon resmen saydamdır olduğu gibi içeri alır polo ise bu konuda daha iyidir
    leon büyüktür büyüklüğe ihtiyaç varsa tabiki leon alınabilir.
    polo bir yarım litre belki 1 litre daha az yakacaktır.
    malzeme kalitesi hernekadar leon c sınıfı olsada polo daha kalitelidir .
    trim sesi olarak leonlarda trim sesi şikayetleri başlamışlen şuan ben tüm polo forumlarını okuyorum ancak herhangi bir trim sesi duyanı hatırlamıyorum .
    leondaki dsg yle polodaki dsg arasında fark vardır gidin test edin bu farkı görün polo test sürüşünde anlaşıabilir seviyede daha üstündür bu konuda
    leonun donanımı daha bol dur
    leonun tipi bence daha iyi özellikle ben arkasını beğeniyorum önü her ne kadar ibizayla benzesede bence arkayla kurtarıyor
    vw nin ikinci eldeki yönüde

bence seçim şöyle olmalıdır tipi+büyüklüğü+donanım sa leon
    sürüş dinamikleri + konfor + kalite + yakıt + dsg + 2. elde zarar etmeden satış + trim sesi duyucam kaygısı olmaz + ve 5 6 binlere cebinize kalır . eğerki kredi falan kullanmıycaksanız zorlayabileceksiniz ve büyüklük önemliyse golf e yönelin derim yoksa 5 6 binlik bir olayı yok kesinlikle leonun ancak aynı fiyat olsalardı gerçekten çok zor karar olurdu.

Alıntıları Göster
    leon alacaktım tsi yakıt tüketimine güvenemedim lpgli sıfır civic aldım:) tavsiye ederim

• dsg olduktan sonra farkı yok,,,

hangisi hoşunuza gidiyorsa alın derim...

ama ben leon alırdım.. küçük, büyük, trim sesi, o bu şu bu.. leon alırdım...
  • Polomu leon mu diyorsaniz zaten polo almalisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 10 Mart 2015; 21:43:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Polomu leon mu diyorsaniz zaten polo almalisiniz.
    Bende bir Polo sahibi olarak Leon almanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Power

Bende bir Polo sahibi olarak Leon almanı öneririm.

Alıntıları Göster
    herkes Leon alsın diye atlamış ama unutulan nokta şu:

Zevkler ve renkler farklıdır, ihtiyaçlar lişiden kişiye dğeişebilir.

BElki aile için düşünülmeyecek ise, şehir için ufak bir araç isteniyorsa, Polo tercih edilebilir. BEn olsam ailem için ufak Polo yerine , nispeten kalite yönünden eksik de olsa geniş Leon'u tercih ederim. Ancak burada önemli olan tüketici adayının alacağı araçtan beklentileri.

• quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

herkes Leon alsın diye atlamış ama unutulan nokta şu:

Zevkler ve renkler farklıdır, ihtiyaçlar lişiden kişiye dğeişebilir.

BElki aile için düşünülmeyecek ise, şehir için ufak bir araç isteniyorsa, Polo tercih edilebilir. BEn olsam ailem için ufak Polo yerine , nispeten kalite yönünden eksik de olsa geniş Leon'u tercih ederim. Ancak burada önemli olan tüketici adayının alacağı araçtan beklentileri.

Ben ileride zarar ettirmeyen ve değer çok kaybetmeyen araba düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacques1791

leon alacaktım tsi yakıt tüketimine güvenemedim lpgli sıfır civic aldım:) tavsiye ederim

kaça aldınız aracı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    2014 1.6 otomatik lpgli premium 62.400 tl nakit tiko cash canlı
  • Hayırlı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • B ve c segmenti cok farkediyor. Tartismaya deger bulmuyorum.

• xweser X kullanıcısına yanıt
    tşk daha iyileri sizlere nasip olsun
  • painkila P kullanıcısına yanıt
    o zaman Polo alın, 2.eli daha kuvvetli.
  • Leon ve polonun bakım ücretleri nasıl acaba? Mesela 1.2 TSI DSG için 10000 km bakım masrafları ne kadar?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.