Bildirim
Leon Su Fıskiyesi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Şase kodundan ısıtmalı fiskiye olup olmadığına bakabilirsiniz ancak muhtemelen değildir. Kış paketinde geliyordu sanırım ısıtmalı fiskiye sanırım. Aracınızda mevcut muydu ?
Size tavsiyem yetkili servisten orjinal üç yollu Seat Leon fiskiyesi almayın. Onun yerine herhangi bir VW yetkili servisine gidip Golf için üretilen sprey fiskiyelerden alın. Adeti 55 tl x2 = 110 tl tutar. Alternatifi aliexpress ancak kalite kontrol problemi var. Orjinalini almak en mantıklısı Parça kodu : 2KD9559859B9
https://tr.aliexpress.com/item/High-Quality-2PCS-Lot-Front-Washer-Jet-Spray-Nozzle-For-VW-Jetta-Golf-MK5-MK6-VW/32813258560.html
-
Hocam ben kontrol ettirdim plaka üzerinden servisten ısıtmalı model sizinki dediler.Fakat hiç bir bayide yada sanayide ürünü bulup değiştiremedim maalesef.Son çare olarak VW servisine soracağım ama ısıtmalı modellerde uyumlu mu tam olarak bilemiyorum.Püskürtmeli Golf modelinin monte edildiği videoları görmüştüm youtube ta.Ama ısıtmalıları bilemiyorum.Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X