Şimdi Ara

Leon Tsi Düşük Km'de niye satılır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu sıralar yine Leon krizim tuttu araştırıp duruyorum.

meganı satarsam kesin bi leon diyorum ama bakyorum piyasada bi sürü TSİ 3bin 5 bin km ler seviyesinde satılık.
    hani insanlar acaba bunları alıp satmak içinmi aldı yoksa bi memnuniyetsizlikmi söz konusu.
    yoksa yine 1.6 SportUp mı tercih edicem :)

• 1.4 tsi +++ her zaman ilk seçimin olmalıdır madem krizin varsa :))..

Madem kuşkun var servislere falan götürürsünüz illaki size araçda ne var ne yok size söyler yani herkesin bi arabayı sevmemesi sizi etkilemez önemli olan sizin sevdiğiniz arabayı almanızdır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uFucklıq

1.4 tsi +++ her zaman ilk seçimin olmalıdır madem krizin varsa :))..

Madem kuşkun var servislere falan götürürsünüz illaki size araçda ne var ne yok size söyler yani herkesin bi arabayı sevmemesi sizi etkilemez önemli olan sizin sevdiğiniz arabayı almanızdır...

hocam arkadaş diyorki bu aracım bu kadar düşük km lerde satılmasının nedeni acaba leson 1.4 tsi da kronik bir sorun mu var aynı fiestalarda buaralar dolaşan boya dökülmesi gibi yanlış anlamışsınız... bende merak ediyorum buaralar çok satan var...
  • Hocam benim söylemek istediğimde o arabada bir problem varsa baktırılır ama şu anda piyasayı az çok takip ediyorsanız bütün arabalardan piayasada aşırı seviyede var porsche cayenne"de çerez gibi ona bakarsak :)))...

Kronik sorun daha çıkarmadı tsi seat audi yada vwden aldığı motorları çok küçük farklarla değiştirerek +tork + ps kapasitesini çok küçük farklarla arttırarak takıyor..tsilerde sadece şu ana kadar belirgin sorun olarak 7 ileri vitesli dsg de sorun yaşadı ki onunda o motora uymayacağı çok açık belliydi ama ısrarla vw mühendisleri bunun üzerinde çalışıyor olursa tabi kullananlar için 2 vites birden eco vitesi oluştururki yakıtta rahat %20ye yaklaşan bi avantaj sağlayabilir kullanıma bağlı olarak ama şu anda 1.4 gibi bir motorda hem çift kavrama sisteminin devreye geçirilmesi hem ek bir dişli daha eklenip çalıştırılması bazı oranlarda sıkıntı yarattığından biraz acaba sorularını getirdiler akılda ama seat şu anda böyle bi sistemi kullanmadığı için bi sorun yok en azından şimdiye kadar vermedi ama bundan sonra vermez mi her motorun vereceği ölçülerde verebilir tabiki...

• Şuana kadar Leon 1,4TSİ de bir hata duymadım.Ama gayet doğaldır her arabanın 1000 2000 km'de satıyorlar.Sorun olucağını düşünüyorsanız servise baktırın ki zaten araç garanti kapsamındadır.
  • Doğru söylüyorsunuz arkadaşlar
    bu ara çok araba var düşük kmli satışta.
    hani genelde 1.6 lar çok yok tsi ler daha fazla
    kullanan bilen varsa bi problemmi var acaba diye merak etmiştim.

mesela auris dizel otomatikler vites değiştirken sallıyormuş
    arkadaşım almıştı tabi 46bin lira vediği için pekte yediremiyordu kendine ama sonuçta böyle bi sıkıntı varmış

o yüzden merek ettim insanlar bi sürü para verip alıyo sonra 2-3 bin km sonra neden 7-8 bin alıtna satıyor.
  • arkadaşlar leonların en full ü stylance paket değil mi? Onlara bakıyorum ama ön kol dayama yok bu nasıl iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prolcay

Doğru söylüyorsunuz arkadaşlar
    bu ara çok araba var düşük kmli satışta.
    hani genelde 1.6 lar çok yok tsi ler daha fazla
    kullanan bilen varsa bi problemmi var acaba diye merak etmiştim.

mesela auris dizel otomatikler vites değiştirken sallıyormuş
    arkadaşım almıştı tabi 46bin lira vediği için pekte yediremiyordu kendine ama sonuçta böyle bi sıkıntı varmış

o yüzden merek ettim insanlar bi sürü para verip alıyo sonra 2-3 bin km sonra neden 7-8 bin alıtna satıyor.

Toyota'ların son nesil araçlarındaki otomatik şanzımandan kimse memnun değil. Araç vites değiştirirken içindekileri resmen önce öne sonra arkaya fırlatıyor.

tsi ların bu kadar erken el değiştirmesinin sebebini yüksek yakıt tüketimleri. Arkadaşımdada vardı. Satıp tdi golf aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretorlak -- 16 Mayıs 2010; 16:15:21 >

• mıllet ucuza almıs oluyor her marka oldugu gıbı bu yuzden satılar mısal bayıde ındırım vs son sevıyeye kadar geldınız dıyelım araba 38 ıken 35 kadar ındı dersek adam kullanıyor edıyor sonrada 36 bılemedın 38 bıle satan oluyor alınır mı alınmaz kesınlıklede alma .... 3-5 lafını yapıcagına gıt duzgun bayıden al kafan rahat eder senden once kımse dokunmamıs olur boylelıkle leonlarda genelde kar amacı artıyor veya zarar mınımumma ındırılıyor satılırken bu yuzden 2el ı baya hareketlı bırde bu aracın kusuru makyajlı kasada eskı kasalarda oldugu gıbı full + full(sensorler) bır arac degıldır dıger yandan ıc aksam guncellıgı ıle eskılerden bın kat daha guzeldır ...
  • bugun bitane leon baktım 1000km de 1.6 idi ama lpg li 34900 istiyor lpg hediyeli gibi birşey oluyor ama kronik sorun olacağını sanmıyorum minimum zarar ettiren hatta yer yer kar ettiren araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: kickergls

bugun bitane leon baktım 1000km de 1.6 idi ama lpg li 34900 istiyor lpg hediyeli gibi birşey oluyor ama kronik sorun olacağını sanmıyorum minimum zarar ettiren hatta yer yer kar ettiren araç

eğer çok yol yapacaksın tüp iyide. senede 6000-7000 gideceksen boşa zulüm çekersin
  • Benimde kafama takilan sorulardan biridir bu.Genelde de TSI var satislarda.Benim dusunceme gore TSI da olsa aracin yakiti yuksek geliyor ve insanlar satiyor diye dusunuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.