Şimdi Ara

Leona vs Naut

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sup olarak 2 sinden birini düşünüyorum.

Naut ormanda dönebildiğinden onuda almak istemiyor değilim.

2 sinden hangisini önerirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Naut
  • Noğtilıs

• Naut. leona cocuk herosu arti adc koruma 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sophie Dee -- 3 Temmuz 2015; 23:00:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sophie Dee kullanıcısına yanıt
    hocam yapmayın. talon zed tarzı bir hero veya khazix diana tarzı bir hero adc başına atlarsa adcnize maç başında öyle durumlarda sabit durmasını söyleyin basın kafasına ultiyi. sonra e q ile korumanın kralını yaparsınız. birde dağın sureti kullanın daha ne olsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batublood

hocam yapmayın. talon zed tarzı bir hero veya khazix diana tarzı bir hero adc başına atlarsa adcnize maç başında öyle durumlarda sabit durmasını söyleyin basın kafasına ultiyi. sonra e q ile korumanın kralını yaparsınız. birde dağın sureti kullanın daha ne olsun?

Hee tf de adc oldugu yerde duracak bide tanimadigim bir adc komiksin main sup gold 3 um rankedde 1 kere leona oynamadim alirlarsa alirim bi braum kafalarina vururum earlyde tamamda latede ne dmg var ne adc koruma hadi 1 stun attin 2 stun attin ee sonra bi threhs alsan stun var slow var kalkan var ne bilim braum al e si var bi w basiyon adc 150 zirh stun var slow var leonada ne var acikla hadi

öncelikle gold olduğunu bilmiyordum. boşuna laf anlatmaya çalışmışım mainimin support olduğu avatar ve imzada yazıyor. daha fazla konuşma gereği duymuyorum. tanımadığın adc ile girmen senin hatan kaldı ki ligin biraz daha ilerlediğinde sağlam oyuncuların geldiğini gözlemleyeceksin.
  • quote:

öncelikle gold olduğunu bilmiyordum. boşuna laf anlatmaya çalışmışım mainimin support olduğu avatar ve imzada yazıyor. daha fazla konuşma gereği duymuyorum. tanımadığın adc ile girmen senin hatan kaldı ki ligin biraz daha ilerlediğinde sağlam oyuncuların geldiğini gözlemleyeceksin.

Tamam arkadasimla gireyim knk sen oldugun yerde dur kite falan yapma gereksiz zaten diyim hadi isine bronz elo

• Adam leonaya boş dedi lan :s

Ben Support ile oyunu tek taşıyan karakterler arasında Leonayı 1. sırada, thresh 2. sırada tanırım. Gold eloda oynuyosun bide gerçi orda hep banlanıyodu şuanda öylemi bilmiyorum. Fakat leona o ligde özellikle çok iş yapıyor. Başıma gelmişti hiç unutmam herif tek başına oyunu taşıdı.
    Eskidende böyle saçma saçma konuşurdun arsızbelacı resmi iyice incele useless support ile bu kadar oluyor. 1 maçta afk vardı. hesap platin2.
     Leona vs Naut

Bu da total w/l
     Leona vs Naut

sanırım artık oynayamadığın şampiyonlara bol(k) atmayı bırakırsın.

• Leonanın yanına sadece beyninin olduğunun farkında olan bir adc oyuncusu oyunu domine edebilir

• quote:

Eskidende böyle saçma saçma konuşurdun arsızbelacı resmi iyice incele useless support ile bu kadar oluyor. 1 maçta afk vardı. hesap platin2.
     Leona vs Naut

Bu da total w/l
     Leona vs Naut

sanırım artık oynayamadığın şampiyonlara bol(k) atmayı bırakırsın.

Belki siz feedlediniz takim tasidi ole bi paylasmissinki sen leona aldin diye kazanmişsiniz sanki oynayamadigin degil oynamadigin katarina lb leona tryn kayle akali su herolari oynamam bazisi cocuk herosu bazisi useless

kda da mı bakmadın? çocuk herosu ise al oyna challenger ol derler adama .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sophie Dee

quote:

Tamam arkadasimla gireyim knk sen oldugun yerde dur kite falan yapma gereksiz zaten diyim hadi isine bronz elo

Duyanda sanar gold elo kite yapmayı bilen adc kaynıyor.

• Naut

• Leona

• Leona.Her türlü CC kraliçesi.Ayrıca Twilight Fades diyişi bir harika

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.